>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ostatnia kolejka w tej rundzie - extraklasa meżczyzn

Status
Zamknięty.
domel 49

domel

Forum VIP
▶ KS Vive Kielce - Zagłębie Lubin 31:34 (12:18) ⛔
19.11.2006 r. godz. 16:30

Zdecydowanie najciekawsze spotkanie tej kolejki jak nie tej rundy. Zmierzy się w tym spotkaniu 1 i 2 drużyna z tabeli, Zagłębie jeśli chce utrzymać 1 pozycje musi wygrać lub zremisować w Kielcach natomiast Vive musi wygrać jeśli chce zakończyć pierwsza rundę na 1 miejscu. Zawodnicy napewno pamiętają porażkę w ubiegłym sezonie wiec specjalnie nie rzeba ich mobilizować. Spotkanie te będzie napewno emocjonujące i zacięte tak jak to bywa w pojedynkach tych drużyn. Co do wyniku stawiam tu na gospodarzy (i jak zwykle osobny typ na remis ???? ) myślę ze Vive myśli o kolejnym Mistrzostwie a jeśli tak jest to nie mogą tego spotkania przegra ponieważ później nie będzie łatwo odrobić pkt.

typ: 1 // 1.40 bwin | X // 14 bwin

▶ MMTS Kwidzyn - Wisła Płock 24:27 (11:11) ✅
18.11.2006 r. godz. 17:00

Mistrz Polski przyjeżdża do Kwidzyna gdzie zmierzy się z słabo ostatnio spisującym sie MMTS-em (3 porażki pod rząd) natomiast Wisła ostatnio łapie wiatr w żagle i wraca do swojej dobrej formy którą prezentowała w poprzednim sezonie. Według mnie Mistrz dzisiejsze spotkanie wygra chodź napewno nie będzie łatwo. Zawodnicy z Kwidzyna będą chcieli zatrzeć ślady po kiepskich występach ale nie maja na to większych szans

typ: 2 // 1.40 bwin

▶ KS Azoty Puławy - Chrobry Głogów 31:26 (17:13) ⛔ ???? Puławy
18.11.2006 r. godz. 18:00

Chrobry po ciężkim tygodniu (mecze w Pucharze EHF) czeka 3 mecz z Puławami. Chrobry w tym sezonie spisuje sie średnio zanotował już 4 remisy. W meczach wyjazdowych jeszcze nie wygrał tylko jak pisałem remisuje. Czy dziś będzie kolejny remis? według mnie jest to bardzo prawdopodobne, Puławy mażą o 1 zwycięstwie w sezonie a chrobry marzy o pierwszych punkach na wyjeździe, co z tego wyniknie? remis ???? jeśli miąłbym stawiać na którąś z drużyn to postwil bym na wicemistrza Polski.

typ: X // 12.00 bwin | Więcej niż 53,5 // 1,85 bwin

▶ Traveland Olsztyn - Stal Mielec 36:28 (20:14) ✅
19.11.2006 r. godz. 18:00

Dodatkowe zgrupowanie w Miłomłynie oraz wyższa niż zwykle premia za zwycięstwo to dodatkowa mobilizacja dla zawodników z Olsztyna czy okaże sie skuteczna? Chyba tak ale nie tylko z tych powodów uważam ze moja duże szanse na wygrana. Olsztynianie te spotkanie musza wygrać jeśli chcą odbić się dna tabeli i myśleć realnie o utrzymaniu w lidze. Mecz będzie napewno ciekawy, drużyny te spotykają sie poraz pierwszy wiec będzie dodatkowo ciekawie! ja w tym spotkaniu stawiam na gospodarzy.

typ: 1,50// bwin

▶ Techtrans Darad Elbląg - Piotrkowianin-Kiper 29:38 (14:20) :zy3ou: ⛔
19.11.2006 r. godz. 16:00

Zdecydowany faworyt to drużyna z Elbląga. Zdecydowana 1 ????

typ: 1,40 // bwin

▶ Olimpia Piekary Śląskie - Śląsk Wrocław 26:19 ✅
21.11.2006 r. godz. 17:15

Rewelacja rozgrywek zmierzy sie z średniakiem ligo Śląskiem, nie ma tu innej możliwości jak wygrana Olimpi. Mecz będzie można zobaczyć w telewizji ( nowy program TVP sport oraz regionalna 3) serdecznie zapraszam na to spotkanie ,nie pożałujecie!

typ: 1 // 1,10 bwin

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom