>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Osoby do prowadzenia konkursów

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Witam,
Szukamy osób chętnych do prowadzenia, podliczania konkursów na forum.
Od nowego roku mamy w planach kilka nowych konkursów oraz odciążyć niektórych moderatorów od zajmowania się konkursami.
Szukamy głownie zaufanych użytkowników, z dłuższym stażem, bez &quot;brudnej&quot; historii na forum.
Tak jak wspomniałem, taka osoba będzie miała obowiązek podliczania typów, pilnowania porządku, aktualizacje tabeli itp. Mile widziane własne koncepcje konkursów. Użytkownicy, którzy podejmą się tego obowiązku otrzymają specjalną rangę.
Pozdrawiamy,
administracja forum

konradk18 0

konradk18

Użytkownik
Mógłbym zająć się prowadzeniem i podliczaniem konkursów pokerowych, jeżeli takie osoby są również poszukiwane , mógłbym także , jako że jestem w tym doświadczony poszukać chętnych do organizacji nowych lig i turniejów pokerowych dla forum, bo jak zauważyłem nie ma ich za wiele na forum, a na pewno kilka firm zgodziło by się na organizacje freeroli dla tak dużego forum , z taką liczbą użytkowników.

lionel21 191

lionel21

Użytkownik
Jestem zaufanym użytkownikiem, prawie rok na forum, bez &quot;brudnej&quot; historii. Jak mogę się w czymś przydać to służę pomocą ???? .

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Mógłbym zająć się prowadzeniem i podliczaniem konkursów pokerowych, jeżeli takie osoby są również poszukiwane , mógłbym także , jako że jestem w tym doświadczony poszukać chętnych do organizacji nowych lig i turniejów pokerowych dla forum, bo jak zauważyłem nie ma ich za wiele na forum, a na pewno kilka firm zgodziło by się na organizacje freeroli dla tak dużego forum , z taką liczbą użytkowników.
Wszystkie tabele pokerowe są aktualizowane na bieżąco. ;)
Porównując z innymi forami, pod tym względem bardzo dobrze. ????
Raz tylko zaspałem i zapomniałem wkleić tabelę do Betsson, jak była zrobiona.
Jednak przy większej ilości lig, może być to rzeczywiście ciężkie. ????
Teraz mamy Pokerium, Betsson i Paradise. ????
Pojawiają się turnieje z NoiQ i pewnie liga tam też będzie, jak i prawdopodobnie inna firma jeszcze,
Aby zapełnić cały tydzień brakuje nam jeszcze dwóch lig.
Jednak jeżeli masz dobry pomysł i koncepcję jak to zrealizować, jakieś ligi turnieje to bardzo się ciesze. ????
Pozdrawiam ;)

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Zgłaszam swoją cheć do pomocy w prowadzeniu konkursów. Ostatnio uzyskana przeze mnie ranga Typer, staż na forum i poziom wypowiedzi powinny stawiać moje zgłoszenie w dobrym świetle, dysponuje sporym zasobem czasu głównie w godzinach wieczorno - nocnych więc moge się przydać.

Pozdrawiam

fokus 0

fokus

Użytkownik
Witam, chętnie mogę pomóc w prowadzeniu konkursów. Na forum jestem juz dosyć długom, brałem udział w kilku konkursach i doskonale wiem jak to wygląda. Pozdrawiam

konradk18 0

konradk18

Użytkownik
Wszystkie tabele pokerowe są aktualizowane na bieżąco. ;)
Porównując z innymi forami, pod tym względem bardzo dobrze. ????
Raz tylko zaspałem i zapomniałem wkleić tabelę do Betsson, jak była zrobiona.
Jednak przy większej ilości lig, może być to rzeczywiście ciężkie. ????
Teraz mamy Pokerium, Betsson i Paradise. ????
Pojawiają się turnieje z NoiQ i pewnie liga tam też będzie, jak i prawdopodobnie inna firma jeszcze,
Aby zapełnić cały tydzień brakuje nam jeszcze dwóch lig.
Jednak jeżeli masz dobry pomysł i koncepcję jak to zrealizować, jakieś ligi turnieje to bardzo się ciesze. ????
Pozdrawiam ;)
Jeżeli dostanę takie upoważnienie to mogę zapytać kilku firm czy zachcą zorganizować ligę lub pojedyncze turnieje, myślę że kilka takich by się znalazło.

bam14 7,4K

bam14

Forum VIP
Witam !
Zgłaszam się do pomocy przy forum.
Mógłbym się zająć za równo podliczaniem tabel itd. w konkretnych konkursach, jak i samym prowadzeniem ich.
Poza tym jestem skłonny zając się nowym konkursem na forum, który postaram się sam wykombinować. (o ile coś wymyślę)
Jakiś &quot;szybki&quot;, ciekawy, a i &quot;prosty&quot;, w którym użytkownicy mogliby pokazać swój nos do typowania.

zgłaszam więc, swoją kandydaturę.
jakieś pytania ? PW ????
pozd(R)awiam

ps cwaniak xD

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Jeżeli dostanę takie upoważnienie to mogę zapytać kilku firm czy zachcą zorganizować ligę lub pojedyncze turnieje, myślę że kilka takich by się znalazło.
Administracja ma inny punkt widzenia na sprawy pokerowe. Jesteśmy forum bukmacherskim, a nie pokerowym. Poker i kasyna to tylko dodatek do forum.
Nie było by problemu, aby na forum odbywały się co chwile nowe turniej czy ligi. My, jako administracja nie chcemy aby tego było za dużo. &quot;Współpraca&quot; (jeżeli można to tak nazwać) z firmami pokerowymi nas nie interesuje. To co obecnie jest to i tak stanowczo za dużo i nowych firmy poza Noiq w najbliższym czasie nie będzie.
Dodatkowo zauważyliśmy, że zwykli userzy (przykład matiza) próbują podszyć się pod administracje forum w celu uzyskania dobrych warunków, turniejów, czy innych korzyści w różnych firmach pokerowych. W tym miejscu chciałbym podkreślić, iż mamy tylko relacje i kontakt z firmami pokerowymi, które sponsorują dla użytkowników na forum turnieje pokerowe.
---
Nie interesuje nas pomoc w konkursach pokerowych!
Na kontakty z firmami ma upoważnienie tylko administracja forum!

celahim 4

celahim

Użytkownik
Ja rowniez z miła checia pomoglbym a nawet poprowadzil jakis konkurs od nowego roku, ale z gory powiem, ze raczej pilki noznej, poniewaz innymi dyscyplinami sie tak nie interesuje. A juz z najwieksza checia pomoglbym w nowej edycji Ekstraklasa Bwin( o ile oczywiscie taka bedzie ;-)), bo na lidze polskiej znam sie najlepiej, a poza tym to rodzima liga dostarcza mi najwiecej emocji, nie tylko sportowych, ale i kibicowskich ;-)
Z czasem nie bedzie duzego problemu, poniewaz dosyc czesto przebywam na forum, a zreszta wiadomo jak to z zyciem studenckim, jak sie chce, to mozna i caly dzien lezec w lozku ;-)
pozdro

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Co ma interesowanie sie poszczegolnymi dyscyplinami do podliczania konkursów?
Odpalasz livescore i podliczasz ;)

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
A co to za konkursy ??
Jaka tematyka ??
Ja kiedyś za moda zgłaszałem pomysł , lecz co sie skończyło to sie skończyło lub sie kończy , a NHL poszło do HC III.
I zamiast wałkowania AKO - można dodawać trafionye jednostki - liczenie tak jak w TD i dodawanie.
1# +100
2# -100
3# +150
4# -100
5# +75
Bilans 3/5 +125
Etc.

celahim 4

celahim

Użytkownik
Co ma interesowanie sie poszczegolnymi dyscyplinami do podliczania konkursów?
Odpalasz livescore i podliczasz ;)
Jak sie interesuje dana dyscyplina, a potem podliczam wyniki to, to robie to z pewnoscia z wieksza przyjemnoscia, niz podliczanie wynikow dyscypliny, o kotrej nie mam zielonego pojecia ;-)

jack4show 30

jack4show

Użytkownik
Witam, byłbym chętny ... już od dłuższego czasu jestem na tym forum, co prawda bardzo często zdania w różnych sprawach nie zabieram, aczkolwiek dysponuje dużą ilością czasu, chęcią i zapałem. Jeśli byłby jakiś konkurs, chętnie mogę go poprowadzić. Pozdrawiam.

lalo 36

lalo

Forum VIP
Także chciałbym kandydować do objęcia takiej posady ???? Jestem na forum już dosyć długo, wprawdzie mam 3 upomnienia ale to za głupoty ... Więc jeśli administracja zdecyduje się na mnie to obiecuję że postaram się sprawdzić w 100% ????
EDIT: Aaaa specjalizuję się szczególnie w piłce nożnej, ale jeżeli będzie inny konkurs to także mogę go wziąć - tak jak Ted napisał : odpalam Livescore i sprawdzam ????
pozdROWienia ????

mroku 104

mroku

Użytkownik
I ja zgłosze sie do takiej inicjatywy, mam dość czasu zeby pomagać na forum.
Loguje sie codziennie, czytam.. Może nie jestem zbyt rozmowny, ale jak trafi się ciekawy wątek to staram sie brać udział w konwersacji. Cóż trudnego w podliczaniu typów, jesli będziecie mieli za mało pomocników, to zapukać na PW. Pozdrawiam.
NBA, NHL, piłka nożna.. żaden problem ????

flejter 0

flejter

Użytkownik
Chciałbym zglosci swoja kandytature na Moderatora dzialu &#39;Typy Dnia&#39;. Moge podliczac oraz aktuazlizowac tabele co gora 2 dni lub codzinnie a podliczanie typow dnia, moze byc wieczorem danego dnia. Dysponuje ogromnym czasem wiec nie ma z tym problemu. Nie mam zadnej brudnej przeszlosc na form, moze nie udzielam sie czesto na forum, ale ze wszystkimi sprawami jestem na biezaco, i mam jeden bardzo fajny pomysl na konkurd Typy Dnia, ktory mozna by bylo wprowadzic od Lutego.

Pozdrawiam

Do góry Bottom