>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Fortuna bonus

Osoba niepełnoletnia, a obstawianie...

Status
Zamknięty.
E 0

emes

Użytkownik
Na wstępie chciałbym przywitać wszystkich użytkowników tego forum, jako, że jest to mój pierwszy post. Teraz przejdę do rzeczy ???? Interesuje się sportem i chciałbym na tym trochę skorzystać, łącząc przyjemne z pożytecznym i zacząć obstawiać co jakiś czas jakieś mecze piłki nożnej i nie tylko..., dorabiając sobie przy tym do kieszonkowego :razz: Jest tylko jeden mały problem :;/: Jestem niepełnoletni...ale mam możliwość założenia konta na mojego ojca i tu pytanie z mojej strony, który z buków robi najmniej problemów z weryfikacją tożsamości konta przy rejestracji, wpłacie i wypłacie kasy??? Zaznaczam, że mam własne konto bankowe w mBanku (IzzyKonto). Z tego kąta będę mógł przelewać kasę do innych serwisów, a następnie bezpośrednio już do buka..., przynajmniej tak mi się wydaje ???? To chyba na razie wszystko. Z góry dzięki za wyczerpujące odpowiedzi ???? Pozdro!

madridistas 0

madridistas

Użytkownik
Witaj eMeS ;)
Ja jak zaczynałem to też, niestety miałem under 18;p
Proponuję Ci na początek Bet-at-home - nie robią żadnych problemów, łatwa, przejrzysta stronka jak na początek ????
Później jak już zdobędziesz trochę doświadczenia, no i oczywiście 18 latek to polecam Ci BWIN, Bet365 oraz Unibet.
Pozdrawiam

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
graj na razie na tatę. wpłacaj z jego konta i wypłacaj na jego i nie będziesz musiał drżeć że Cie poproszą o skan dowodu czy cuś. Ewentualnie graj na siebie jak masz 18 nie długo. Pozdro

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Nie pomagamy osobom niepełnoletnim w łamaniu prawa.
Takich tematów na forum jest mnóstwo. Wystarczy poszukać.
Zamykam temat.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom