>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Oscylator na dokładny wynik

K 12

klexonator

Użytkownik
Witam, każdy teraz próbuje stworzyć jakiś ciekawy system pod oscylator, więc ja też coś sprawdzę.
Mogę się mylić ale 1:1 to najczęsciej padający wynik w piłce kopanej, średni kurs na takie zdarzenie (przy wyrównanych zespołach) to około 6-7.
Będe stosował standardowy oscylator czyli 5-10-15-20-25-30 itd.. Z tym, że będe podawał w jednostkach czyli 1-2-3-4-5-6-7-8 itd.
Zespoły dobierane po drobnej analizie, będe wybierał oczywiście w miarę wyrównane zespoły, kursy z bet365. No to zaczynamy!
1.
Islandia 21:15
HK Kopavogur - Selfoss 1:1 (1:0), kurs 7.0✅
Stawka 1j
Saldo: 6j

K 12

klexonator

Użytkownik
Dzięki, fajna stronka, napewno mi się przyda, a co do wyniku, to faktycznie 1:0 pada bardzo często, ale przejrzałem większość lig i 1:1 jest praktycznie w każdej lidze w top3, więc dalej będe typował na 1:1.

A 22

asza

Użytkownik
Spoglądając na kursy over - under, mecze które dobierasz nie są stricte underowe.
Można się dowiedzieć czym kierujesz się przy doborze drużyn?
Trzymam kciuki i będę obserwował temat ;).

K 12

klexonator

Użytkownik
Tak naprawdę to patrze praktycznie tylko na kursy ???? , tzn. zeby były w miare wyrównane zespoły, no jakaś tam historia spotkań też się przydaje, jak widzę, że drużyny dosyć często remisują , to postawie, nawet jeśli over 2.5 (teoretycznie) jest bardziej prawdopodobny. Ten ostatni typ wziąłem bo w sumie niema co dzisiaj grać do tej 17, jakaś finlandia ale tam to pewne overy.

K 12

klexonator

Użytkownik
Od tego meczu będe grał grał na 3 opcje, tzn. dorzucam dokładny wynik do przerwy 0:0, oraz 1:0, nie mówcie tylko, że za niskie kursy itp. po prostu chce coś sprawdzić.
14.
Irlandia 20:45
Athlone Town - Longford Town 0:2 (0:0), kurs 6.0⛔
Stawka: 8j
Saldo: -11.5j
0:0 HT, kurs 2.5✅
Stawka 1j
Saldo: 1.5j
1:0 HT, kurs 4.75⛔
Stawka 1j
Saldo: -1j

K 12

klexonator

Użytkownik
16.
Rumunia 10:00
SC Bacau - FC Clinceni 1:1, kurs 6.5✅
Stawka 10j
Saldo: 44.5j

0:0 HT, kurs 2.75 - Nie znam narazie wyniku do połowy.
Stawka 2j
1:0 HT, kurs 4.75 - Nie znam narazie wyniku do połowy.
Stawka 3j

Otrzymane punkty reputacji: +4
Do góry Bottom