>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ORTI = Tenis & Kosz & Siatka

O 0

orti

Użytkownik
Witajcie
Wątek ten założyłem, aby pokazać, że zakłady bukmacherskie nie są tylko rozrywką, hobby, czy marzeniami o tym jak można wygrać jakieś pieniądze, nie wychodząc z domu.
Tak naprawdę większość ludzi na świecie, a jest ich miliony udowadniają jak nie powinno się grać. To właśnie dzięki takim ludziom jak my te wielkie firmy bukmacherskie utrzymują się. To właśnie słowo &quot; utrzymują&quot; jest kluczowe. A dlaczego?
Chodzi o to,że to my im dostarczamy pieniędzy. Gdyby wszyscy wygrywali, te firmy wcześniej czy później by upadły. Każdy z nas wpłaca pieniądze z myślą, że zarobi na cukierka, nowy komputer, telewizor, a co ambitniejsi nawet samochód. Lecz po tygodniu, dwóch, najpóźniej miesiącu te marzenia pryskają jak bańka mydlana. Tu zadaje kolejne pytanie, dlaczego? Wszytko siedzi w naszej głowie, w psychice. Wygrywasz czujesz się pewny, tracisz czujność, przegrywasz, wpłacasz więcej i więcej przegrywasz. Dopiero na końcu tej drogi, gdy jesteś całkowicie &quot;spłukany&quot; dochodzisz do wniosku, że to nie miało sensu. Straciłeś czas, pieniadze, czasami przyjaciół, a może nawet rodzinę.
Jest kilka podstawowych zasad, które mogą zmienić twoje myślenie. Przede wszystkim każdy dzień jest nowy. Każdego dnia budzisz się z zerowym dochodem. Nie ma czasu przeszłego, ani przyszłego. Liczy się to co masz teraz. Nie ma meczy pewnych, 100%, takie nie istnieją. Mogą być tylko te, które wygrają, badż przegrają. Taka jest rzeczywistość.
Jest wiele zasad, o których mógłbym napisać książkę. Zaczynam ten wątek, aby udowodnić sobie, że te wszystkie zasady,które mam w głowie da się przestrzegać.
Pewnie pomyślicie, że jestem amatorem. Odpowiem wam &quot;TAK JESTEM&quot;, bo każdy nim jest. W tym nie da się osiągnąć perfekcji, można być tylko lepszym niż się było w przeszłości.

Zaczynam z kapitałem 500zł. Zapraszam do śledzenia tego wątku.
&quot;BY SZCZYTY ZDOBYWAĆ&quot;

O 0

orti

Użytkownik

Tenis, Challenger - Tiburon
Spotkanie: Sam Querrey vs Ivo Karlovic ⛔
Typ: 1
Kurs: 1,90
Buk: Bet365
Wynik spotkania:1-2
Stawka: 57,15zł
P.W: 51,40zł

O 0

orti

Użytkownik
W Sacramento postawiłem na Karlovica i powiem, że nie mało wygrałem. Aczkolwiek teraz skusiłem się na Quereya, gdyż uważam, ze byl on w tamtym meczu lepszy, choc go przegral. Wnioskuje to stad, iż oglądałem ten mecz i w wielu aspektach Karlovic był gorszy. Do tego dochodzi zmeczenie tego zawodnika, który juz troche meczy pod rzad zagral.
Jesli macie jakies zapytania dotyczace meczów, mojej gry, piszcie na priv. Chetnie odpowiem ????

Do góry Bottom