>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Orange jako operator

radi77 43

radi77

Użytkownik
witam, przymierzam się żeby przejść do Orange, gdyż znalazłem u nich dobrą ofertą, mianowicie za 75zł mogę mieć 770min oraz 1.5GB transfer danych. Problem jest tylko w tym, że chcę zamówić ich ofertę przez internet lub telefonicznie, gdyż wtedy są dużo tańsze telefony niż w salonie.
Czy ktoś przedłużał umowę przez internet lub telefon lub zawierał w ten sposób nową umowę? Zastawia mnie to, czy jak przyjeżdża kurier czy w tych umowach nie ma tam jakiś myków itd. bo to różnie bywa. I co z gwarancją na telefon w przypadku zawarcia w taki sposób umowy? Czy jeśli telefon ulegnie jakieś awarii do muszę go wysyłać do jakieś główniej siedziby? Bo coś takiego powiedziano mi w salonie.
Proszę jeszcze o ogólną wypowiedź na temat operatora Orange. Czy nie nabijają rachunków za byle co itd. Bo wiem, że tak było, że przez internet w telefonie nabijali ludziom ogromne rachunki, ale dzisiaj rozmawiałem o tym z Panią w Orange to twierdziła, że tak było w starych ofertach a teraz są nowe i nie ma prawa tak być, że jak się przekroczy swój pakiet danych to poprostu spada transfer i niby nic więcej.... Proszę o wypowiedzi na temat Orange.
Z góry dzięki

Do góry Bottom