>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Orange GG

reeq 73

reeq

Użytkownik
Czy ktos sie orientuje ile kosztuje wejście przez koma w sieci Orange na gg.Czy to się płaci od czasu ?? Proszę o szybko odpowiedz

bernard 0

bernard

Użytkownik
Zależy jak masz ustawione w telefonie. Mozesz się łączyć przez wap (na czas) zdecydowanie nieopłacalne, lub przez gprs (za pobrane dane). Najlepiej jest ściągnąć ustawienia ze strony orange i wykupić pakiet na mega bajty, wtedy się nie martwisz o pieniądze i wchodzisz ile chcesz. Pakiet kosztuje chyba 5 złoty.

skipper 0

skipper

Użytkownik
Już wykupiłem ten pakiet. I teraz pytanie do was, czy muszę jakoś skonfigurować telefon, żeby dobrze łączył się z siecią, może musze zainstalować jakąś przeglądarkę? (mój tel. samsung j700)

matex 0

matex

Użytkownik
Już wykupiłem ten pakiet. I teraz pytanie do was, czy muszę jakoś skonfigurować telefon, żeby dobrze łączył się z siecią, może musze zainstalować jakąś przeglądarkę? (mój tel. samsung j700)
ja bym na Twoim miejscu zainstalował Opere mini i wyłączył pobieranie obrazków

skipper 0

skipper

Użytkownik
Włożyłem kartę do innego fona (se w800i) zainstalowałem opere mini 4.2, przy próbie połączenia z internetem wyskakuje błąd.

hoolies 0

hoolies

Użytkownik
Zgadza się i jest lepsza w tym, ze pobiera bajty a nie kilobajty ???? Czyli jak wchodzisz przykładowo na forum.bukmacherskie.com to na nowej Operze zeżre Ci około 40 Kilo a na tej co podałem ze 100 bajtów. Czyli średnio około 500 razy mniej

skipper 0

skipper

Użytkownik
Zgadza się i jest lepsza w tym, ze pobiera bajty a nie kilobajty ???? Czyli jak wchodzisz przykładowo na forum.bukmacherskie.com to na nowej Operze zeżre Ci około 40 Kilo a na tej co podałem ze 100 bajtów. Czyli średnio około 500 razy mniej
Wykupiłem pakiet 20MB i nie wiem czy zmarnuje tyle w 30 dni więc wiesz.. :-D
Jaki livescore polecacie?

legionista696 1

legionista696

Użytkownik
ja tam mam 20mb na miesiac prawie zawsze, i chociaz duuuuuuuzo siedze na kom, codziennie i to na fb, livescory typu livesports.pl , inne fora i lajtowo starcza; ] wiec przy 20mb nie trzeba sie zbytnio ograniczac. ;]

skipper 0

skipper

Użytkownik
ja tam mam 20mb na miesiac prawie zawsze, i chociaz duuuuuuuzo siedze na kom, codziennie i to na fb, livescory typu livesports.pl , inne fora i lajtowo starcza; ] wiec przy 20mb nie trzeba sie zbytnio ograniczac. ;]
Z jakiej przeglądarki korzystasz?

Do góry Bottom