>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Open'er Festival

herbatnik 28

herbatnik

Użytkownik
Jest temat innej imprezy. Ta jest również ogromna ????

Czy ktoś sie wybiera ? Jakie wrażenia z poprzednich edycji ?

Kocham tą impreze jest poprostu świetnie, super ludzie i klimacik ;D na impreze mam 5 minut drogi od domu ????

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Powiem tylko tyle, że kuzyn stawiał scenę/sceny. I mówił, że ta główna naprawdę będzie spora. Oprócz niej kilka mniejszych stawiali, podesty i tak dalej. Impreza jako taka na plus, zapewne kilkanaście tysięcy widzów przyjdzie.

sajuken 35

sajuken

Użytkownik
Powiem wam to wprost

TO NIE JEST TEMAT MUZYCZNA ANI IMPREZOWY!!!!!!!!

Za niedlugo pojawia sie tematy kto jedzie na koncert bajm (nie mam nic do nich) albo techno party u wujka Zdzisia w Remizie

sajuken 35

sajuken

Użytkownik
Ja tu nie jestem wladza ale tu po prostu pojawiaja sie tematy na kilka postow. Dajcie temat imprezy i tyle a nie kazda z osobna.

Dla mnie naprzyklad open&quot;er nic nie znaczy a interesuje mnie rock to co mam zapodac temat &quot;koncert rockowy w ....&quot;????
P.S. Michael Jackson to bylo co innego bo jego koncert byl epokowym zdarzeniem

olo 2,4K

olo

Użytkownik
tak, jak masz pytania a propo koncertu rockowego to sobie spokojnie załóż temat, co to za problem??
dla mnie to też nic nie znaczy, tak jak większość imprez tego typu, ale jakoś nie boli mnie to, że ktoś sobie założył temat. A dla mnie koncert Jacksona wcale nie był epokowy, epokowe to były pielgrzymki Karola Wojtyły do Polski, a nie jakiś koncert.

maciekpoland 321

maciekpoland

Użytkownik
ja nie bylem ale sie wybieram tym bardziej teraz z wawy sa te promocje dla chetnych na intercity ???? np wawa gdynia 29 zl wawa krakow 19 zl ;d

majkelo77 0

majkelo77

Użytkownik
i jak wrażenia po Open&#39;erze ? :p

jak dla mnie coś wspaniałego
co prawda nie obyło się bez kilku idiotów co na 5 minut przed koncertem wpierd.. się pod scenę, ale co mi takie dziecko.. z bara go i leży

Do góry Bottom