>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Opłacalność gry

sebos2 0

sebos2

Użytkownik
Witam wszędzie słyszy sie o słabej opłacalności grania w tym buku ze względu na wysokie marze czy tak jest w rzeczywistości?

czar3k00 0

czar3k00

Użytkownik
Jeśli chodzi o kursy w bahu to są naprawdę małe. Prykładem może być dzisiejszy mec białoruskiej Premier League - na sportingbet kurs na tą samą druzynę był 2,15 a na bahu tylko 1,85. Poza tym na BAHU jest mało sakładów LIVE:zoltakartka:

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Witam wszędzie słyszy sie o słabej opłacalności grania w tym buku ze względu na wysokie marze czy tak jest w rzeczywistości?
Jest tak w rzeczywistości. Sam popatrz na kursy jaką dużą marże mają. Generalnie nie opłaca się.

sebos2 0

sebos2

Użytkownik
No możliwe ale moim zdaniem 15gr na zakładie to aż tak dużo nie jest chociaż jak gra sie dużymi stawkami to jest.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
No możliwe ale moim zdaniem 15gr na zakładie to aż tak dużo nie jest chociaż jak gra sie dużymi stawkami to jest.
Jeśli grasz jak to określasz &quot; dużymi stawkami&quot; to łatwiej widać straty.
Ale grając po 10 zł zakład w ciągu miesiąca powiedzmy 1000 razy będziesz po prostu stratny. Chyba że wszystko przegrywasz to nie robi Ci różnicy gdzie wtapiasz...
Dla i dla wielu to jest &quot;oczywista oczywistość&quot;.
Jeśli Ty tego nie rozumiesz to mówi się trudno. A ja już w tym temacie nie zabiorę głosu...
Powodzenia w grze,
Pozdrawiam,
Vader

J 0

jurwittrans

Użytkownik
Kolego sebos2 jezeli grasz w bah po to aby ci niesprawdzali dowodu to przenies sie do bet365 i niekorzystaj z promocji.BAH to dla mnie zwykli naciagacze ktorzy szczegolnie lapia mlodych niedoswaidczonych graczy.

sebos2 0

sebos2

Użytkownik
No to że naciągają troche to wiem, ale za nieopłacalną grę w tym buku chyba nie mogę im zażucić bo pieniądze się wygrywa prawda że mniejsze ale zawsze jest to coś. To nawet nie chodzi o dowody i te spraw z tym roznie dalobysie załatwić, ale chodzi oto bo poprostu, mam pieniędzy na grę i narazie wogle chcę zobaczyć czy w moim przypadku gra u bukmacherów jest opłącalna. Ale i tak dzieki za odpowiedzi ????

D 0

dario

Użytkownik
Ja gram w tym buku, tylko dlatego, że muszę jeszcze obrócić pozostałą część bonusu. Co do buka to mogę powiedzieć, że kursy rzeczywiście ma słabe, ja staram się obstawiać nawet do tygodnia wcześniej wtedy kursy są dosyć dobre.
W ciągu tygodnia potrafią spaść np. z 2,15 na 1,85. Zaletą jest właśnie podawanie kursów na niektóre zdarzenia z tygodniowym wyprzedzeniem (około).

Do góry Bottom