##1##
Milwaukee Bucks - LAC 22.03.2018 01:00
Milwaukee Bucks -5 pkt AH OT
1.96 1xbet
stawka: 2 j
Na jutro 1 bet o sporej szansie na powodzenie choć jest to moja pięta achillesowa. Mowa o Kozłach które po prostu nie lubie stawiać i nie potrafie ich rozgryźć.....spieprzą mi kupon czy stawiam przeciwko czy na nich więc proszę o ostrożne granie na Milwaukee jutro o 1 polskiego czasu ???? . Spotkanie rozgrywane w hali BMO Harris Bradley Center gdzie przyjeżdzają w road tripie Los Angeles Clippers. Dla podopiecznych Doca Riversa będzie to 4 porażka z rzędu i 3 wtopa w meczach on road w tym tygodniu. Nie ma co się oszukiwać ale LAC przechodzi przebudowę. GM gości oddając CP3 i Blake'a Griffina dał sygnał, że z tych All Starów nie zbuduje nic dobrego na lata a na pewno na pierścień.Obecny roster LAC wygląda mizernie, nie powinni w najmniejszym stopniu zagrozić nawet tak chimerycznym Kozłom. Z powodu kontuzji wypadają 3 kluczowych graczy jak Avery Bradley, Danilo Gallinari i Beverley . LAC może nie tankuje ale jest obecnie po prostu na dużo niższym potencaje osobowym i kadrowo od swoich rywali. Do tego wyjazdy zdecydowanie im nie służą i nie ma tam tylu strzelb aby zagrozić choćby przeciętnie spisującym się ekipom w NBA. Mimo iż oba zespoły są na tym samym niemal poziomie 0.529 % zwyciestw to różni ich sporo. Już dziś powiem, że LAC nie mają najmniejszych szans obecną kadrą na fazę PO. Milwaukee natomiast mają przewagę nad 9 seedem z Detroit Pistons i powinni spokojnie piąć się w górę z tymi zwycięstwami.
Gospodarze kadrowo i po obu stronach parkietu na spory plus patrząc na ich rywali. W wyśmienitej formie jest Giannis, do tego takie nazwiska jak Erick Bledsoe, Khris Middleton czy Jabari Parker dały już się poznać z ogromnego potencjału jaki w nich drzemie. Podobnie jak talent Henson jako Rim Protector .
Bardzo ważnym tutaj czynnikiem powinno być spotkanie b2b u LAC którzy grali wczoraj w Minnesocie z Leśnymi Wilkami na dość sporym tempie . Oczywiście przegrali 123 :109 i dziś mogą to czuć w nogach. Trio LAC które oddaje najwięcej rzutów w meczach to obecnie Lou Williams, Tobaias Harris (ex MAGIC), Austin Rivers ????
Wg mnie LAC nie ma potencjału na walkę i to jeszcze w meczu b2b z tak dobrze poukładanym zespołem jakim obecnie jest Milwaukee Bucks.