>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Fortuna bonus

ONE Fighting Championsh - Roar of Tigers - 17.X

Pudzianxx 13,9K

Pudzianxx

Użytkownik

Kursy ma ónibet ( inni nie wiem ) gala w piątek , główna karta od ok. 13 . Tutaj jak typowałem inna galę ONE http://forum.bukmacherskie.com/f201/one-fc-19-reign-of-champions-111249.html#post4738925
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Marat Gafurov - 1.62 - ónibet
Dla mnie to piątkowy tzw. pewniak . Bet tygodnia
Marat ( 9-0 ) Dagestańczyk o którym piszą ze to obecnie jeden z najlepszych piórkowych prospektów na świecie .
Zawodnik który bardzo dobry ma parter . Czarny pas BJJ . Ma zapasy , jest szybki , śilny , zwinny , szybko wjeżdża i nurkuje w nogi rywali . Piszą o nim też że to najlepszy grapller i zapaśnik w całej Rosjii .
Zawodnik który jest mistrzem Igrzysk Sportów Walki 2013 ( złoto w grapllingu ) , mistrzem świata Pankration ( połączenie boksu i zapasów ) , mistrzem M-1 Global a w 2013 roku złoty medal na mistrzostwach świata w BJJ w Abu Dhabi .
Rywal Australijczyk striker i to średniej klasy jak nie gorzej zawodnik . Kiepski technicznie , o parterze z tego co zauważyłem słabe pojęcie do tego słaba kondycja .
Stawiam w ciemno że po około minucie walki rywal będzie już znajdował się na plecach i szorował matę w klatce . Stawiam tez w ciemno że Marat wygra to przez poddanie . Szybko sprowadzi , wjedzie w niego i będzie pracował nad poddaniem .
I na koniec jak typują ten pojedynek na Tapology .
Lisita - 7%
Marat - 93%

macio106 186,8K

macio106

Znawca - MMA
Ja natomiast nie ogarniam zbytnio dlaczego na Ann Osman jest kurs 1,13? Ok niby ma rywalkę z ujemnym rekordem, ale jednak kurs na Egipcjankę Aya Saeid Saber 4,50 jest wygórowany, bo wystarczy sprowadzenie do parteru i tam Egipcjanka może powykręcać rywalkę.

szef10 216

szef10

Użytkownik
Powstaje pytanie - skoro taka jest przepaść to dlaczego na Gafurova taki kurs zamiast 1.2-1.3? Wie ktoś coś na ten temat?
W formule MMA to będzie jego pierwsza walka poza Rosją, a Rob Lisita walczył tam 3 razy więc traktują go pewnie jako zawodnika gospodarzy, stąd ten kurs innej opcji nie widzę. Nieźle to Pudzian wypatrzyłeś kursy jak dla mnie przesadzone trzykrotnie. Chyba, że będzie walczył z jakimś urazem o którym my nie wiemy a buki tak.

Pudzianxx 13,9K

Pudzianxx

Użytkownik
Dzisiaj na wadze - Marat Gafurov (145) vs. Rob Lisita (145)
Kto pograł Gafurova po 1.62✅✅✅ niech się cieszy . Start gali o 13 główna pewnie ok.15.30

Do góry Bottom