>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

One FC 24: Dynasty of Champions

Status
Zamknięty.
macio106 186,8K

macio106

Znawca - MMA

Data: 19 grudnia 2014
Miejsce: Olympic Sports Center Gymnasium, Pekin, Chiny
Transmisja:

Kursy z Betsafe:

Zapraszam do dyskusji na temat gali.​

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gala jutro w południe, więc szybko napiszę co myślę o graniu na Pasternaka. ✅ Udanie zadebiutował w największej, azjatyckiej organizacji MMA Michał Pasternak (11-0 MMA, 1-0 ONE FC). Reprezentant Poland: Top Team po bardzo dobrej, ale i trudnej walce, pokonał w Pekinie doświadczonego Rafaela Silvę.Po pierwsze polak w swoje karierze bił naprawdę leszczy: Dylewski, Jędraczka, Niedziałkowski no bez przesady leszcze jak się patrzą, ale dostał szanse walki z konkretnym Darpinyanem i wygrał. Do tego jak wiadomo istnieje tak zwana zasada &quot;Dopóki walczysz u Mirka zwyciężasz&quot;:grin: Na pewno Polak będzie miał ułożony dobry plan na walkę i teraz pozostaje pytanie czy będzie się jego trzymał? Bo o ile będzie się trzymał to wygra, gdyż Rafael Silva również w ostatnim czasie bił leszczy i tyle. W ostatniej walce w ONE FC która stoczył rok temu, przegrał ze słabym Tatsuya Mizuno. Niestety nigdy nie widziałem jak walczył Portugalczyk, ale te 36 lat na kartu i słabość w warunkach fizycznych. Pozwala mi wywnioskować ze Polak może go pokonać. Ja gram leciutko na Pasternaka.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom