Pudzianxx
Użytkownik
Piątkowa gala One FC . Kursy jak widzę ma chyba obecnie tylko ónibet . Walki rozpoczyna się około 13
Leandro Ataides - 1.33 - ónibet
Dla mnie to easy job . Ostatnio Gafurov na one fc zakończył sprawę po minucie , tutaj powinno być podobnie bo mamy do czynienia z podobnym i tak samo zdolnym i utytułowanym grapplerem .
Leandro to nowa gwiazda , niezwykle utytułowany grappler . Mistrz świata i Brazylii w BJJ ( multum międzynarodowych zwycięstw ) . Piętnastoletnie doświadczenie , trenującym w najlepszym azjatyckim teamie Evolve z chyba najlepszymi obecnie zapaśnikami w całym MMA - Benem Askrenem czy Tyronem Woodleyem .
Naładowany energią , silny fizycznie z dobrymi warunkami . Oczywiście wirtuozem stójki nie jest ale wszystko nadrabia parterem a ten ma na największym poziomie .
Jego rywal to kazachski zawodnik , do tej pory walczący na podwórkowych galach . Nie dość że ustępuje w stójce to o parterze nie ma sensu pisać . To jak niebo a ziemia . Na naszym podwórku min. na PLMMA sa od niego lepsi .
Silniejszy z lepszym parterem , lepszy team i klasowi sparingpartnerzy . Zabierze go na ziemie i podda lub rozszarpie w stójce .
Łącze go też z Lukiem Rockholdem który to następnego dnia rano rozprawi się łatwo z Bispingiem i ako mam - 1.66 - ónibet .
Bisping rywal Luka dla mnie to już past prime .
Obił go w stójce Kennedy to Luk zrobi z nim miazgę na ziemi identycznie . Bisping ostatnio wygrał z Lee ale kto by nie wygrał jak podczas walki kilka razy w oczy wsadzał mu palce . Będzie to jednostronny pojedynek i kropka .