>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ona tańczy dla mnie !

jastrzebski 11

jastrzebski

Użytkownik
Witam serdecznie forumowiczów. Jako, że rozpoczął się już sezon siatkarski postanowiłem włączyć się w życie tego forum. Postaram się przekazać moje spostrzeżenia i typy. Głównie siatkówka, pojawi się też tenis i piłka nożna. Stawki 1-10 j.

Otrzymane punkty reputacji: +9
jastrzebski 11

jastrzebski

Użytkownik
Na dziś z PLS proponuję mecz Jastrzębia. Gospodarze podejmują u siebie drużynę z Gdańska. Przyjezdni nie zdobyli żadnego punktu w tym sezonie, natomiast Jastrzębie figuruje w tabeli z dorobkiem 3 pktów. Ich ostatni mecz z Warszawą rozczarował, spodziewałem się innego rezultatu. Niestety nie widziałem tego spotkania i nie wiem co źle funkcjonowało. Dzisiaj Jastrzębie gra u siebie i wszystkie atuty są po naszej stronie. Jako, że wybieram się na mecz, po powrocie postaram się obiektywnym okiem ocenić spotkanie. Na teraz proponuję jednak:

Jastrzębski Węgiel -1,5 seta @ 1.30 / 5j

jastrzebski 11

jastrzebski

Użytkownik
Jastrzębski Węgiel -1,5 seta @ 1.30 / 5j ✅ 1.5j
Niestety nie udało mi się dotrzymać obietnicy z pewnych względów i nie opisałem meczu. Uczynię to teraz krótko. Jastrzębie zagrało przeciętny mecz. Można powiedzieć, że dostosowali się poziomem do przeciwnika. Goście z Gdańska nie zagrali kompletnie nic. Jastrzębie przez cały mecz kontrolowało sytuację, jednak na wyróżnienie zasługują jedynie środkowi - Patryk Czarnowski i Russell Holmes, który dostał MVP w tym spotkaniu. Reasumując nie wróżę w tym sezonie wysokiej lokaty Jastrzębskiego w PLS. Na tą chwilę miejsca 3-5 .

jastrzebski 11

jastrzebski

Użytkownik
Z dzisiejszej Ligi Mistrzów proponuję.
Skra Bełchatów @ 1.17 / 10j ✅ 1.7j
Trentino @ 1.13 / 10j ✅ 1.3j
Trentino under 184.5 @ 1.45 / 2j ✅ 0.9j
Nie widzę tu innych możliwości niż wygrane w/w zespołów. Może później dorzucę jakieś bety z Pucharu CEV. Dobrej nocy.

EDIT: Tak jak podejrzewałem, obyło się dziś bez niespodzianek, bo tak naprawdę nie mogło ich być ???? Pewne zwycięstwa Trento i Bełchatowa.

Otrzymane punkty reputacji: +2
jastrzebski 11

jastrzebski

Użytkownik
Skra Bełchatów @ 1.371 / 8j Pinnacle

Jastrzębie podejmuje u siebie Skrę. Mimo mojej sympatii do &#39;koksów&#39;, nie daję im większych szans. Wydaje mi się, że ugranie dziś seta będzie to maksimum możliwości Jastrzębia.

PS. Postanowiłem podawać buki, w których gram dane zakłady. Być może będzie to dla niektórych pewne ułatwienie ;)

Do góry Bottom