>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Omnia pecunia effici posse!

kain. 2,2K

kain.

Użytkownik
Od zera do milionera! - czyli jak przeinaczyć wiedzę sportową na realne pieniądze!
Lecimy!

Otrzymane punkty reputacji: +12
kain. 2,2K

kain.

Użytkownik
Kupon 02​

Norwich - Liverpool 2 1.37 ✅
FC Sevilla - Granada 1 1.40 ✅
Kubań - CSKA Moskwa X2 1.18 ✅
Stawka : 100.00zł
Kurs : 2.26 STS
Wygrana : 198.88zł :cool:

Otrzymane punkty reputacji: +5
kain. 2,2K

kain.

Użytkownik
Kupon 03​

Hull City - Arsenal Londyn X2 1.17 ✅
Murphy - Cope (od stanu 4:5) 1 1.47 ✅
San Antonio Spurs - Dallas Mavericks 1 1.18 ✅
Miami Heat - Charlotte Bobcats 1 1.15 ✅
Kurs : 2.33 STS
Wygrana : 205.04zł :cool:

kain. 2,2K

kain.

Użytkownik
Kupon 04​

Giraldo - Sijsling 1 1.30 ✅
Manchester City - WBA 1 1.22 ✅
Kuznetsov - Carreno Busta 2 1.37 ⛔
Kurs : 2.17 STS
Wygrana : 190.96zł ????​

Otrzymane punkty reputacji: +1
kain. 2,2K

kain.

Użytkownik
Kupon 05​

Dodig - Arguello 1 1.62 ✅
Gimeno Traver - Gulbis 2 1.28 ✅
Stawka : 103.92zł
Kurs : 2.07 STS
Wygrana : 189.30zł :cool:

Otrzymane punkty reputacji: +4
kain. 2,2K

kain.

Użytkownik
Kupon 06​

Mayr Achleitner P. - Svitolina E. 2 1.30 ⛔
Koukalova K. - Errani S. 2 1.50 ✅

Kurs : 1.95 STS
Wygrana : 171.60zł ????

Svitolinia dzięki swojemu dzisiejszemu występowi trafia do galerii sław. Nie warto na nią nigdy stawiać - szczerze odradzam.​

kain. 2,2K

kain.

Użytkownik
Kupon 07​

FK Napredak - Partizan Belgrad 2 1.35 ⛔
Crvena Zvezda - Radnicki Nis. 1 1.25 ✅
Safarova - Sharapova 2 1.30 ✅
Tursunov - Cervantes Huegun I. 1 1.40 ⛔
Stawka : 89.30zł
Kurs : 3.07 STS
Wygrana : 241.25zł ????
Dzisiejszy dzień dość obfity w dobrą ofertę więc postaram się to wykorzystać - dlatego odchodzę tutaj trochę od swoich zasad. W nocy miałem pograć dubla z MLB, który okazałby się chybiony więc myślę, że w tym momencie warto zainwestować to co wtedy oszczędziłem. W Serbii w każdym meczu ważą się losy Mistrzostwa Serbii o które walczą zarówno Partizan jak i Crvena Zvezda (która aktualnie ma 3pkt przewagi). Oba zespoły w następnej kolejce czeka mecz pomiędzy sobą, który bardzo możliwe, że zadecyduje o losach mistrzostwa - dlatego jestem przekonany, że oba zespoły będą gryźć trawę, żeby wygrać swoje spotkania. Do tego dokładam dwa spotkania z tenisa - Sharapova jest u mnie w galerii sław i dalej trzymam się tego, że jest lekko mówiąc chimeryczna ale gra z Safarovą z którą ma bardzo dobry bilans gier (wszystkie w przeciągu 2 lat). W dodatku broni tutaj zwycięstwa sprzed roku więc powinna grać tutaj na 100%. Kurs jak na Sharapovą dość do zaakceptowania, a zeszłoroczny bilans na clayu robi wrażenie. Tursunov zmierzy się w swoim pojedynku z numerem 824 w rankingu ATP, który swoje mecze rozgrywa w spotkaniach rangi Futuresów w których ma bardzo dobry bilans ale nie zmienia to faktu, że największe turnieje ATP, a Futuresy to po prostu jedna wielka przepaść - więc nie wierze, żeby Tursunov mógł tutaj przegrać z graczem tego kalibru. Co prawda Cervantes Huegun pokonał tutaj już Nedovyesova ale uważam go po prostu za idiotę i można po nim spodziewać się po prostu wszystkiego. Dla mnie ten kupon ma duże szanse powodzenia, a w dodatku ma bardzo fajne AKO. Jeśli kupon wejdzie to prawdopodobnie pójdzie coś jeszcze dzisiaj na wieczór/noc.​

kain. 2,2K

kain.

Użytkownik
Kupon 08​

Rzeszów - Bełchatów (+1,5) 2 1.50 ✅
Safarova - Sharapova 2 1.30 ✅
Crvena Zvezda - Radnicki Nis 1 1.16 ✅
Kurs : 2.26 STS
Wygrana : 198.88zł :cool:

ryba_gangsta12 665

ryba_gangsta12

Użytkownik
6. Nie bądź zachłanny – nie staraj się zarobić milionów w ciągu jednego dnia, bo będzie prowadzić to do bankructwa. Do swoich celów dojdziesz sumienną pracą i respektowaniem założonych zasad.
7. Nie graj na siłę i dla rozrywki – pamiętaj, że to Twoje pieniądze i nie służą one do zabawy tylko do zarabiania.
Kolego szybko przestałeś przestrzegać swojego &quot;świętego kodeksu&quot; ???? ;) Skasuj go bo to jest śmieszne, wypisujesz swój kodeks którego nie przestrzegasz po paru dniach.
Bez urazy, to tylko zwrócenie uwagi, że nie trzymasz się czegoś co postanowiłeś.

kain. 2,2K

kain.

Użytkownik
Kolego szybko przestałeś przestrzegać swojego &quot;świętego kodeksu&quot; ???? ;) Skasuj go bo to jest śmieszne, wypisujesz swój kodeks którego nie przestrzegasz po paru dniach.
Bez urazy, to tylko zwrócenie uwagi, że nie trzymasz się czegoś co postanowiłeś.
Nie mam zamiaru mieć urazy, bo masz prawo mówić co Ci się podoba jeśli oczywiście mnie przy tym nie obrażasz.
Po pierwsze chciałbym powiedzieć, że to co jest napisane w pierwszym poście służy mi i z tego zwyczajnie korzystam ale nie możesz brać wszystkiego dosłownie. Są różne dni w ciągu tygodnia w których mogę więcej czasu poświęcić na oglądanie meczów (nawet cały dzień) i analizę poszczególnych spotkań jak i dni w których nie mam czasu kompletnie na nic i analizę mogę zrobić tylko i wyłącznie w nocy przed dniem na który będę stawiał.
W wypadku jeśli mam tego czasu więcej nie wykluczam, że kuponów może pojawić się więcej, bo dzisiaj przy odrobinie szczęścia mogłoby być o wiele lepiej.
Więc co do częstotliwości spotkań to staram się nie grać na siłę i odpuszczać w pewnych momentach ale nie wykluczone, że będzie zdarzać się tak, że gram częściej - więc nie trzymajmy się kurczowo tego co jest napisane.
Chciałem tylko powiedzieć, że idiotyzmem z mojej strony było po raz kolejny grać Sharapovą, którą mam na swojej &quot;liście&quot; i był to błąd. Obejrzałem całe spotkanie, po raz kolejny zagrała wprost fatalnie jak mnie do tego przyzwyczaiła i cudem wygrała swoje &quot;wygrane&quot; spotkanie. Od tej chwili mam nadzieje, że będę się kurczowo trzymał tego, że nie gram na osoby, które podpadły mi nie raz, nie dwa i po prostu szkoda na nich grać. I w tym wypadku bije się w pierś i wiem, że zrobiłem źle.
W każdym bądź razie myślę, że tak czy siak nie możesz mówić mi co mam robić i swojego pierwszego posta nie zmienię, bo jeśli będę miał ochotę mieć tutaj zdjęcia Świętego Mikołaja przy każdym kuponie to po prostu będę sobie to wklejał, bo od tego służy mój temat. Oczywiście nie chce Cię teraz atakować ale po prostu nie masz prawa tak mówić, a jeśli się coś nie podoba to zawsze poirytowana osoba może unikać tego tematu.
Zmien buka jeszcze bo szkoda na podatek hajs dawać jak możesz więcej wygrać.
Obracam bonus w STS-ie - to jedyny argument dla którego aktualnie tam gram. Zostało mi dokładnie 196zł obrotu do wypłaty na konto i zlecę ją od razu po przejściu pieniędzy z bonusu na konto depozytowe i wpłacę do wybranego bukmachera, który zostanie przeze mnie wybrany. Także kwestia dnia, maksymalnie dwóch i będzie zlecona wypłata.

kain. 2,2K

kain.

Użytkownik
Kupon 09​

Dolgopolov - Montanes 1 1.45 ⛔
NY Mets - St. Louis 2 1.50 ✅
Kurs : 2.18 STS
Wygrana : 191.84zł ????
Oprócz tego jutro w ciągu popołudnia maksymalnie jeden dodatkowy kupon o ile zdążę jeszcze coś sensownego pograć.
Ewentualnie po 6 jak zobaczę pozytywny wynik Cardinals to zostanie puszczony być może następny kupon i to będzie na tyle z jutrzejszego dnia.​

kain. 2,2K

kain.

Użytkownik
Kupon 10​

Kleybanova A. - Kvitova P. 2 1.25 ⛔
Klizan M. - Almagro N. 2 1.25 ✅
Dimitrov Grigor - Vesely J. 1 1.25 ✅
Kurs : 1.95 STS
Wygrana : 164.74zł ????​

kain. 2,2K

kain.