>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Olympiakos (1 - 4) Lyon 01.11.2005

Status
Zamknięty.
dziubu 0

dziubu

Forum VIP
Olympique w LM do tej pory nie pokonany, 3 mecze wygrane, bramki 6-1, przy czym trzeba
dodać piękne zwycięztwo nad Realem 3:0. Lyon na pewno będzie chciał również wygrać to
spotkanie, gdyż to by oznaczało awans do następnej rundy na 2 kolejki przed końcem fazy
grupowej. Natomiast w przypadku przegranej sytuacja nie byłaby tak do końca jasna gdyż
zaraz za Olympique&#39;m ze stratą 3 pkt. plasuje sie Real, a Rosenborg z 3 pkt. na pewno też
tanio skóry nie sprzeda. Dodać trzeba, że ostatnie spotkanie tych drużyn wygrał na własnym
stadionie Olympique 2:1. A to 3 ostatnie spotkania tych dwóch drużyn:
19.10.2005r. Lyon 2 - 1 Olympiakos
07.11.2000r. Lyon 1 - 0 Olympiakos
20.09.2000r. Olympiakos 2 - 1 Lyon

Mój Typ: 2 (ewentualnie X2)

popiol 0

popiol

Forum VIP
Lyon dla mnie jest czarnym koniem tej LM...co sezon awansuja coraz dalej i zdaje mi sie ze jesli zobaczymy ich w 1/2 finału to nie bedzie przypadek...Lyon oni razu jeszcze nie przegrał w tym sezonie i teraz raczej tez nie przegra...ale teren Olympiakosu jest bardzo goracy gdzie poległy kilka dobre zespoly...dla mnie jest ten mecz gdzie bedzie remis...dokładny wynik to 1-1

Moj typ: X

B 0

berbec

Użytkownik
Lyon w lidze ostatnio wygrał w lidze z Sochaux (dzięki czemu wygrałem 9,40 ???? ) ale tylko 1:0. Jeśli chodzi o formę, to Lyon jest w tendencji spadkowej niestety ???? Olympiakos natomiast wygrało 2:1 w lidze ostatnio. Myślę, że będzie raczej remis, bo Lyon ostatnio średnio gra, ale wolałbym żeby Lyon wygrał, bo na jednym kuponie obstawiłem na 2, czyli że Lyon wygra :wink: Ale ogólnie mam x2 :wink:

Typ: x2, 2. Lyon nie przegra. Wynik: 1:1, 1:2. Jeśli Lyon wygra, to tylko jedną bramką więcej.

popiol 0

popiol

Forum VIP
Wszyscy czuli ze moze tu byc remis...albo skromnie zwyciestwo Lyon..a tu 4-1 wygrywa Lyon po bramkach Juninho,2 Carew...i jednej Diarry...zaczeło sie dobrze dla Olympiakosu gdy 1 bramke strzelił H. Babangida juz w 3&#39; minucie...ale potem było gorzej...

Olympiakos 1:4 Lyon

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom