>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Olimpia Piekary SL 23-28 Vive Kielce 09.11.2005

Status
Zamknięty.
domel 49

domel

Forum VIP
Olimpia Piekary SL 23-28 Vive Kielce (Ekstraklasa M)

4,20 14,00 1,20 bet-at-home

Co do tego meczu mam pewien problem Olimpia to mój klub i wiem na co go stać może wygrać z każdym a tymbardziej na swoim parkiecie! co pokazała w tym sezonie i to nie raz pokonując np. mistrza Polski. Natomiast Vive w tym sezonie gra wyśmienicie wygrał wszystkie mecze i wydaje sie ze z Olimpia nie powinien mieć najmniejszych problemow. Dla mnie ten mecz jest wielka niewiadoma mam cicha nadzieje ze gospodarze nawiążą wyrównana walkę z Kielcami i wygrają to spotkanie.

Mój typ: 1

niedzwiedzmj 0

niedzwiedzmj

Użytkownik
mim olbrzymiego sentymentu do piekarskiej olimpii uwazam ze z vive wygraja ... ale moze pierwsza polowe :/ nie pamietam zeby kiedykolwiek olimpia z nim wygrala ;] a Vive to jednak smietanka polskiej pilki recznej ! aczkolwiek 3mam kciuki za Olimpie ???? : ????

domel 49

domel

Forum VIP
dziś mecz mojej ekipy :] jak myślicie jaki będzie wynik? ja osobiście bardzo chciałbym żeby moja olimpia wygrała ale wiem ze to będzie trudne :/ w końcu grają z vive a oni grac umieją i łatwo nie będzie. 3m mam kciuki za gospodarzy!!!!

domel 49

domel

Forum VIP
niestety tak jak przypuszczałem mecz wygrali goście. Grali zdecydowanie bardziej skutecznie w ataku jak i w obronie. Olimpia nie grała zle lecz zabrakło wykończenia mecz zasłużenie wygrało Vive przez cały mecz prowadzili 3 4 bramkami chociaż w 2 połowie Olimpia zaczęła lepiej grac ale wykluczenie 2 zawodników na 2 min kary wykorzystali Kielczanie i wynik wrócił do normy. Olimpia Piekary Śl. - Vive Kielce 23:28

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom