domel
Forum VIP
Olimpia Piekary Śląskie – Traveland-Społem Olsztyn 25:22 (11:10)
1,40 13,00 2,70 BAH
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Ostatnie mecze Olimpii:
GKS Olimpia Piekary Śląskie ( 22 : 23 ) SPR AMD Chrobry Głogów
KS Vive Kielce (m) ( 30 : 22 ) GKS Olimpia Piekary Śląskie
GKS Olimpia Piekary Śląskie ( 24 : 20 ) KS Wisła-Azoty Puławy
Piotrkowianin Kiper Piotrków Trybunalski ( 33 : 32 ) GKS Olimpia Piekary Śląskie
GKS Olimpia Piekary Śląskie ( 29 : 24 ) AZS AWFiS Gdańsk
Ostatnie mecze Olsztyna:
Warmia Traveland Olsztyn ( 28 : 27 ) MBM Zagłębie Lubin
SPR AMD Chrobry Głogów ( 31 : 25 ) Warmia Traveland Olsztyn
Warmia Traveland Olsztyn ( 29 : 28 ) MMTS Kwidzyn
KS Vive Kielce (m) ( 37 : 31 ) Warmia Traveland Olsztyn
Warmia Traveland Olsztyn ( 24 : 25 ) AS-BAU Konsalnet Śląsk Wrocław
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Mecz zapowiada sie bardzo ciekawie spotykają sie 2 drużyny sąsiadujące w tabeli i walczące o 7 miejsce. Ostatni mecz pomiędzy tymi ekipami zakończył sie zwycięstwem Warmii 22:21 dlatego jest to jeden z powodów za którym przemawia fakt ze Olimpia jutro ten mecz wygra! drugim powodem jest to iz ostatni mecz z Chrobrym Olimpia przegrała zaledwie 1 bramka jest to 6 mecz w tym sezonie przegrany taka różnicą bramek. Po 3 Olimpia jest lepszym zespołem ma najlepsza obronę w lidze i to na pewno będzie ich atut. No i po czwarte Olimpia gra na własnej hali a wszyscy wiemy ze sa u siebie bardzo ale to bardzo groźni! takiego meczu poprostu nie mogą przegrać.
Mój typ: 1
1,40 13,00 2,70 BAH
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Ostatnie mecze Olimpii:
GKS Olimpia Piekary Śląskie ( 22 : 23 ) SPR AMD Chrobry Głogów
KS Vive Kielce (m) ( 30 : 22 ) GKS Olimpia Piekary Śląskie
GKS Olimpia Piekary Śląskie ( 24 : 20 ) KS Wisła-Azoty Puławy
Piotrkowianin Kiper Piotrków Trybunalski ( 33 : 32 ) GKS Olimpia Piekary Śląskie
GKS Olimpia Piekary Śląskie ( 29 : 24 ) AZS AWFiS Gdańsk
Ostatnie mecze Olsztyna:
Warmia Traveland Olsztyn ( 28 : 27 ) MBM Zagłębie Lubin
SPR AMD Chrobry Głogów ( 31 : 25 ) Warmia Traveland Olsztyn
Warmia Traveland Olsztyn ( 29 : 28 ) MMTS Kwidzyn
KS Vive Kielce (m) ( 37 : 31 ) Warmia Traveland Olsztyn
Warmia Traveland Olsztyn ( 24 : 25 ) AS-BAU Konsalnet Śląsk Wrocław
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Mecz zapowiada sie bardzo ciekawie spotykają sie 2 drużyny sąsiadujące w tabeli i walczące o 7 miejsce. Ostatni mecz pomiędzy tymi ekipami zakończył sie zwycięstwem Warmii 22:21 dlatego jest to jeden z powodów za którym przemawia fakt ze Olimpia jutro ten mecz wygra! drugim powodem jest to iz ostatni mecz z Chrobrym Olimpia przegrała zaledwie 1 bramka jest to 6 mecz w tym sezonie przegrany taka różnicą bramek. Po 3 Olimpia jest lepszym zespołem ma najlepsza obronę w lidze i to na pewno będzie ich atut. No i po czwarte Olimpia gra na własnej hali a wszyscy wiemy ze sa u siebie bardzo ale to bardzo groźni! takiego meczu poprostu nie mogą przegrać.
Mój typ: 1