>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Okradamy Buki ;)

L 59

lysyd2

Użytkownik
Witam, na wstępie chciałem zaznaczyć, że dopiero rozpoczynam swoją przygodę z &#39;profesjonalnym&#39; graniem, mimo mojej już kilkuletniej historii z bukmacherką. W tym temacie nie będzie jakichś profesjonalnych analiz i statystyk, głównie kupony i kwoty, większość zapewne będzie nietrafionych, lecz cały szkopuł w tym, żeby yield był na ✅ ???? No to zaczynamy zabawę!
Kupony będą głownie z Bet 365, póki co na STS przetopiłem całe złoto ????

L 59

lysyd2

Użytkownik
Na koncie mamy 400zł i 4 kupony na dziś:
zaczynamy od spalonego
Zagłębie Lubin @ 2.10 ✅
Widzew Łódź I Dolcan Powyżej 2.5 @ 2.10⛔
20 PLN ⛔
Drugi kupon: 10 PLN✅
GKS Bełchatów @ 2.50✅
Legia Warszawa @ 1.45✅
Zagłębie Lubin @ 2.20✅
Flota i chrobry Powyżej 1.5 @ 1.40✅
4 zdarzenia, 1 Zakład * 10,00 PLN
Trzeci kupon: 50 PLN✅
Legia Warszawa i powyżej 2.5 @ 2.20✅
50,00 PLN Singiel
I Czwarty kupon na dziś: 30 PLN✅
Jo-Wilfried Tsonga @ 1.66✅
Agnieszka Radwańska @ 1.57✅
Sara Errani i Roberta Vinci @ 1.40✅
Treble, 1 Zakład * 30,00 PLN
Po każdym tygodniu będzie podsumowanie yielda, Enjoy!

L 59

lysyd2

Użytkownik
Podsumowanie dnia
Włożone:
110 PLN
Wyciągnięte:
331,65 PLN
Yield:
221,65✅
Pierwszy dzień mimo braku szczęścia przy pierwszym kuponie (a brakło niewiele, bo jednej bramki ????), to trafność kosmiczna ???? Oczywiście jest, to więcej niż pewne, że takie szczęście będzie rzadkie, lecz trzeba być konsekwentnym i rozważnym, nie dać się ponieść emocjom ;)

L 59

lysyd2

Użytkownik
No to lecimy dalej ;)
3 kupony z rana przygotowałem, bo wczorajsze za późno zdecydowałem się umieścić i niewiele osób mogło z tego skorzystać, a szkoda. Dzisiaj delikatnie, za małą kwotę, brak tej pewności z rana ????
1:
Mona Barthel ⛔
Julia Goerges ⛔
Heather Watson✅
Roger Federer ⛔
10 PLN, ako 5,71⛔
2:
Lechia, Lech: Powyżej 2.5 @ 2.05✅
Wisła Kraków @ 1.70⛔
30 PLN, ako 3,48⛔
no cóż ;)
3:
Wisła Płock, Pogoń Siedlce: Powyżej 2.5 @ 2.10⛔
Miedź Legnica, GKS Katowice: Powyżej 2.5 @ 2.05✅
10 PLN, ako 4,31⛔
Zawsze musi zabraknąć tej jednej bramki ;) Nie boimy nic, w następnej kolejce to odegramy

L 59

lysyd2

Użytkownik
5:
Roger Federer @ 1.40⛔
Agnieszka Radwańska @ 1.72✅
50 PLN, ako 2,42⛔
Niby Williams w gazie i Adze nie leży, ale rozegrała więcej meczów i w większej ilości setów, co może przełożyć się na zmęczenie. Po tak długim niebycie w tenisie na pewno będzie chciała wygrać, ale Aga też będzie zdeterminowana, w końcu rozstawiona z numerem 3, więc musi potwierdzić swoją klasę. A na temat Rogera nie będę się rozpisywał ???? każdy wie co ten gość potrafi, mimo że za przeciwnika ma gościa wysokiej klasy, to nie powinien mieć większych trudności

L 59

lysyd2

Użytkownik
Marinko Matosevic @ 1.28✅
Gael Monfils @ 1.16✅
100PLN, ako 1,50✅
przez przypadek 2x zagrałem to samo jak chciałem obniżyć stawkę ze 100 na 75 -,-, a nie jestem do tego przekonany, bo - powiem uczciwie - zerżnąłem typ od coryoshiego, ale on wie co robi ;) Nie mój typ, ale moje kupony, więc chyba się liczy, w końcu też moje pieniądze ;]

Wymodlone ;)

L 59

lysyd2

Użytkownik
Pogoń Szczecin i powyżej 2.5 @ 2.50⛔
50,00 PLN Singiel
⛔

co się tu rozpisywać, dużo strzelająca i tracąca bramki drużyna kontra czerwona latarnia tracąca dużo goli, jak pogoń strzeli jeszcze w pierwszej połowie, to przewiduję handicap -3, lecz ten typ mnie w pełni satysfakcjonuje.

oooooj, ???? bardzo nieładne zachowanie drużyn, nie pozwolić kibicom oglądać bramek... no cóż, znowu trzeba progresić ????

L 59

lysyd2

Użytkownik
5:
Dominika Cibulkova @ 1.61⛔
Ana Ivanovic @ 1.14✅
Samantha Stosur @ 1.72✅
Fabio Fognini @ 1.61✅
Kevin Anderson @ 2.20⛔
5 zdarzeń, 1 Zakład * 10,00 PLN⛔
ako 11.33

taki czuj czuj, czuwaj
edit: takiego czuja, to sobie mogę w upę wsadzić :]

L 59

lysyd2

Użytkownik
Podsumowanie dnia:
Kupony 285 zł
Wygrane:
262,5 zł
W trakcie: debel za 50zł.
Bilans:
27,5 PLN✅
Cholera, przerwali mecz deblowy Frystenberga i Fogniniego i trzeba czekać Bóg wie ile, najwyżej się topic edytuje.

L 59

lysyd2

Użytkownik
1.
Jo-Wilfried Tsonga @ 1.22⛔
Victoria Azarenka @ 1.28 ZWROT
Sabine Lisicki @ 1.53✅
Ekaterina Makarova @ 1.18✅
4 zdarzenia, 1 Zakład * 50,00 PLN, ako 2,85⛔
Co ten Wilfried najlepszego narobił -,- jak ciota, a nie zwycięzca ostatniego turnieju ????

L 59

lysyd2

Użytkownik
Real Madryt i powyżej 3.5 @ 2.75⛔
50,00 PLN Singiel
⛔
Długo się nad tym zastanawiałem i ma szansę to wejść, Real po blamażu z MU w hAmeryce będzie chciał pokazać, że jest najlepszym klubem, a jak zagrają jeszcze nowo zakupieni gracze, to będą orać trawę, byle się tylko pokazać. Ta sama zasada co z Pogonią, jak padnie tylko pierwsza bramka dla Realu, to dalej już się posypie, oni z kontry są kosmiczni. HALA MADRID

No cóż, znowu mnie poniosło ;) nie wziąłem pod uwagę, że oba zespoły są jeszcze niezgrane, trudno, gramy dalej ;)

L 59

lysyd2

Użytkownik
Podsumowanie dnia, dajemy sobie dziś już spokój ;)
Postawione: 200 PLN
Przerżnięte: 200 PLN
Bilans: 200PLN⛔
Przynajmniej liczyć nie musiałem ????
I dalej ten nierozegrany debel, urwa, zamiast go odwołać, to go przeciągają, Bet365 powinien dać zwrot za ten mecz, też są niepoważni.

Do góry Bottom