>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Okocimski - Cracovia, Polonia - Nieciecza (zaległe mecze) 22.08.2012

Status
Zamknięty.
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP

Unibet
W środę zostaną rozegrane 2 zaległe mecze 1 kolejki zaplecza naszej Ekstraklasy. Mecz w Brzesku został przełożony ze względu na mecz Okocimskiego w Pucharze Polski z Legią. Mecz nie zostanie jednak rozegrany w Brzesku, a tak jak pierwotnie wskazywano, w Krakowie. Konkretnie stadion Hutnika Kraków będzie miejscem potyczki obu zespołów. Czy Cracovia sięgnie po pierwsze zwycięstwo sezonie ? (Przypominam, że Cracovia ma poza środowym meczem, jeszcze jedno zaległe spotkanie - z Arką). Wydaje się, że mecz jest trudny do rozgryzienia. Z jednej strony mamy ambitną i młodą drużyną Okocimskiego, a z drugiej nieco podrażnioną Cracovię, która straciła w ostatnich minutach meczu zwycięstwo z GieKSą.
W drugim meczu Polonia Bytom będzie podejmować zespół z Niecieczy. Bytomianie po tym jak wrócili do I ligi planowo przegrali swoje pierwsze dwa mecze. Flocie w Świnoujściu ulegli 0:2, a gdy na do Bytomia zawitała Olimpia Grudziądz to również zainkasowała 3 punkty. Mecz z początku był wyrównany, chociaż górą w tym meczu byli goście. Wygrali 2:1, a wszystkie bramki z tego meczu padały w drugiej połowie. Gdy Olimpia strzeliła drugiego gola to wyłącznie się broniła. Polonia zdobyła kontaktowego gola, ale zbyt późno. Na pomeczowej konferencji sam trener bytomskiego klubu przyznał, że na wyrównującą bramkę po prostu zabrakło czasu. Słowa puszczone przez usta trochę na podbudowanie zespołu, ale prawda jest taka, że ojcem &quot;skromnej&quot; porażki w tym meczu był bramkarz gospodarzy, Mateusz Mika. Polonia dłużej tak nie pociągnie i jak tak dalej będzie szło to będą mogli się wstydzić za swój bilans. W meczach gra sporo młodzieżowców (w ostatnim meczu aż 5), ale to wcale nie powinno cieszyć kibiców. Mogą powalczyć na murawie, ale umiejętności jednak nie da się nabyć z dnia na dzień. Ławka jest krótka i gdy w meczu z Olimpią urazu ścięgna Achillesa nabawił się doświadczony stoper, Paweł Gamla to... nie miał go kto zastąpić. Na środek wyszedł Krzysztof Michalak, który na tej pozycji nie gra. Z mięśniem dwugłowym zmaga się natomiast Maksym Pokotyluk, ale lekarze bytomskiego klubu robią wszystko, by obaj zawodnicy byli gotowi na Niecieczę. Jeśli okaże się, że Gamla w tym meczu będzie pauzował to trener będzie miał niemały problem...
Zapraszam do merytorycznej dyskusji

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Polonia Bytom - Termalica ✅ 0-3
Typ:
Termalica
Kurs: 1,93
Buk: IBC
Stawka: 8/10
O meczu nie ma co się zbytnio rozpisywać http://www.poloniabytom.com.pl/aktualnosci.php?a=8535
Polonia ma swoje problemy, przegrała z Olimpią, zmęczoną Olimpią 1-2 u siebie,
Nieciecza jest bardziej świeża od Olimpiii i powinna łatwo wygrać ten mecz.
Oby tylko Termalica nie kombinowała tylko zagrała tak jak z Tyskimi.
Ponadto Cracovia (-0,25) 1,85 4/10 ibc ✅ 0-2
edit:
http://www.oddsportal.com/soccer/poland/division-1-2012-2013/polonia-bytom-termalica-bruk-bet-1350440/#ah;2
dziwne zachowanie kursów, to niemożliwe by ktoś od tak sobie grał na Polonię Bytom,
na gości było już ponad 2,1, jak Termalica nie wygra z młodzieżą z Bytomia to będzie pewne,
że zagrała przeciwko sobie jak rok temu w końcówce sezonu

Otrzymane punkty reputacji: +3
m0nki 187

m0nki

Użytkownik
Dzisiaj krótko.
Okocimski Brzesko - Cracovia Kraków
W dniu dzisiejszym na Suchych Stawach w Krakowie w zaległym meczu 1 kolejki spotkają się bardzo dobrze spisujący się beniaminek z Brzeska ze spadkowiczem z Ekstraklasy Cracovią. W zeszłej kolejce oba zespoły zremisowały: Okocimski z Kolejarzem Stróże, znów strzelając bramkę w końcówce meczu, natomiast Cracovia w Katowicach tracąc bramkę również w ostatnich minutach. Jeżeli dla kogoś w dniu dzisiejszym boisko ma być atutem to jedynie dla Cracovii, jednak ja skłaniam się w dzisiejszym spotkaniu ku remisowi. Jeżeli drużyna z takim potencjałem, kadrą zawodników gra w taki sposób ze słabiutkimi Katowicami to dzisiaj miałaby się pokusić o zwycięstwo nad zgranym, charyzmatycznym, walecznym zespołem z Brzeska? Jakoś nie chce mi się w to wierzyć i jestem zdania, że popularni Piwosze jeżeli znów zagrają konsekwentnie w obronie to są w stanie w tym meczu uzyskać przynajmniej remis. Gdyby mecz był rozgrywany w Brzesku, a nie na stadionie Hutnika Kraków zapewne spróbowałbym opcji 1X bądź 1DNB, jednakże właśnie z tego też powodu skłaniam się ku remisowi.

Propozycja:
Okocimski Brzesko - Cracovia Kraków X @3,30 Bet365 ⛔
Jeżeli chodzi o mecz Polonia Bytom - Nieciecza to z przykrością muszę stwierdzić widząc ostatnie poczynania Polonii w meczu z Olimpią Grudziądz, że maksymalnie co gospodarze mogą osiągnąć w tym meczu to remis, ale to i tak przy odrobinie szczęścia. Wynik Niecieczy w Tychach też nie pozwala spodziewać się innego wyniku niż ich zwycięstwa. Ale jak wiadomo piłka nożna jest pełna wielu niespodzianek, być może dzisiaj znów ona się przytrafi? Osobiście bardzo chciałbym, jednakże będzie o to naprawdę ciężko, ale nadzieja umiera ostatnia...

fortunka17 801

fortunka17

Użytkownik
Okocimski KS Brzesko - Cracovia godzina 17, Suche stawy 0:2 ✅✅✅
typ:Cracovia
kurs:1.90
bukmacher: tobet
O godzinie 17 rozpocznie się zaległe spotkanie 1 kolejki pomiędzy Okocimskim Brzesko a Cracovią Kraków. Zdecydowanym faworytem dla mnie jest Cracovia. Drużyna z Krakowa ma personalnie mocny skład ,który zagrał przyzwoicie z Zawiszą wygrywając tam i grając zdecydowanie lepiej i ostatnio dość przypadkowo zremisował z GKS Katowice gdzie pokazali jak zremisować wygrany mecz. W kadrze Cracovii na dzisiejszy mecz trener Stawowy będzie miał do dyspozycji : Pilarz, Skrzeszewski, Struna, Żytko, Kosanović, Marciniak, Nykiel, Puzigaca, Szeliga, Dąbrowski, Zejdler, Danielewicz, Żołądź, Straus, Bernhardt, Steblecki, Boljević, Dudzic także brakuje tylko Suvorova myślę ,że to ze względu iż Alex jest w słabszej dyspozycji a ostatnio dość słabo się prezentował w meczu II drużyny z Borkiem Kraków. Natomiast widziałem występ Okocimskiego w Legią w pucharze Polski i w ogóle mnie nie przekonują , Legia grała tak słabo nie angażując się za bardzo w tym meczu z nimi a wygrała , podobnie było w pucharze z Puszczą . Nie widziałem ich jak sobie radzą w lidze ale moim zdaniem dziś Cracovia zgarnie 3pkt,będą chcieli się zrewanżować za stratę pkt w Katowicach.

m0nki 187

m0nki

Użytkownik
Po wczorajszym meczu Polonii z Niecieczą oraz wcześniejszym z Olimpią Grudziądz stwierdzam, że śmiało można grać w niedzielę na Sandecję, a bukmacherzy ostro poszaleli z kursem ~@2,05-2,25, a już na pewno do grania Sandecja DNB @1,57.

B 8

benalio

Użytkownik
Ogladalem 2 mecze Sandecja w tym sezonie jeden na zywo w pucharze z Górnikiem a drugie na orange sport ???? Ja tego bym nie ruszał z powodu ze z Górnikiem zagrali kompletne dno plus Cabaj zawalil wszystkie bramki.A w meczu z Nieciecza obie ekipy mialy malo z gry lecz Sandecja miala jeden strzał w calym meczu celny i gol !

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom