kamiljw
Użytkownik
Witajcie, w tym temacie będę zamieszczał swoje kupony, głównie piłka nożna (jak wskazuje temat, byłem scoutem, więc trochę na tym sporcie się znam), ale czasem również inne dyscypliny, piłka ręczna lub tenis. Czasami z krótką analizą, czasami tylko z typem.
Statystyki co tydzień.
Start: 200j
1# //
0:1, trzeba było zostać przy graniu 2
Portugalia, Segunda Liga
Martimo B - Feirense
Typ: O 2.5
Kurs: 2.3
Bukmacher: bet365
Stawka: 5j
Strata: 5j
Analiza:
Nieznacznym faworytem są dla mnie goście, jednak ze względu na absencję kilku graczy z ich podstawowego bloku defensywnego decyduje się zagrać na bramki. Maritimo to jedna z najsłabszych defensyw w lidze (głównie młodzież, tracą sporo bramek), Feirense przyjeżdża bez absencji w formacjach ofensywnych, więc zawodnicy trenera Miguel'a nie powinni mieć problemu ze strzeleniem kilku goli (przewiduję 2 lub 3). Jak wspomniałem na początku, absencja zawodników gości daje szansę na zdobycie gola również gospodarzom, więc w tym meczu widzę BTS z końcowym wynikiem 1:2 lub 1:3.
Statystyki co tydzień.
Start: 200j
1# //
![No entry :no_entry: ⛔](https://cdn.jsdelivr.net/gh/joypixels/emoji-assets@5.0/png/64/26d4.png)
Portugalia, Segunda Liga
Martimo B - Feirense
Typ: O 2.5
Kurs: 2.3
Bukmacher: bet365
Stawka: 5j
Strata: 5j
Analiza:
Nieznacznym faworytem są dla mnie goście, jednak ze względu na absencję kilku graczy z ich podstawowego bloku defensywnego decyduje się zagrać na bramki. Maritimo to jedna z najsłabszych defensyw w lidze (głównie młodzież, tracą sporo bramek), Feirense przyjeżdża bez absencji w formacjach ofensywnych, więc zawodnicy trenera Miguel'a nie powinni mieć problemu ze strzeleniem kilku goli (przewiduję 2 lub 3). Jak wspomniałem na początku, absencja zawodników gości daje szansę na zdobycie gola również gospodarzom, więc w tym meczu widzę BTS z końcowym wynikiem 1:2 lub 1:3.