>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ogromny problemy z bet365

S 1

steja

Użytkownik
Witam,

jak pisałem w innym temacie na forum, postanowiłem zmienić walutę w bukmacherach z PLN na USD.

Zacząłem jak się okazuje od złej strony - zamknąłem konto w Neteller w zł, otworzyłem w usd. Dziś, chcąc wypłacić pieniądze z bet365, gdzie mam sporo swoich środków, chciałem zmienić metodę płatności. Oto co otrzymałem od nich:

&quot;Pragnę Pana poinformować, że Dział Finansowy podął decyzję odnośnie Panskiej wyplatym kiedy Pan taka zleci. Otóż wypłata taka może zostać zrealizowana wyłącznie na to samo konto w Neteller, z którego Pan dokonał depozytu. Jeśli Panskie konto jest zamknięte, jedynym rozwiązaniem jest jego ponowne otwarcie na cele zrealizowania wyplaty z konta bet365.
Powyższą decyzję proszę traktować jako ostateczną.&quot;

Czy cokolwiek w tej sytuacji mogę zrobić? :? Bo dla mnie ta sytuacja wygląda na sytuację bez wyjścia..

Napisałem już do Neteller&#39;a czy otworzą mi ponownie konto, czekam na odpowiedź.

cock 756

cock

Użytkownik
Jak nie Net to MB... Zerujesz portfel, zgłaszasz prośbę o zmianę waluty. Wpłacasz do Bet365 via MB i potem wypłacasz na MB. Z Netem też nie powinno być problemów, wszystko do ugadania z supportami. Według zasady jak tak wpłacałeś to tak wypłacisz. Formy aktywujesz wpłatą i potem działają w obie strony.

Do góry Bottom