cinek_pl
Użytkownik
Witam,
Chciałbym zapytać mądrzejszych od siebie jak wygląda sprawa z rankingami w sts-ie. Jak wiadomo z regulaminu punkty naliczane są wg wzoru:
"
za wygrane kupony liczone
są według wzoru:
ilość spotkań na kuponie * stawka * kurs ogólny
na kuponie
oraz za wygrane spotkania (z kursem powyżej 1.2) na przegranych kuponach liczone
są według wzoru
:
ilość spotkań na kuponie * stawka * kurs ogólny na kuponie * 0,1. "
no i niby wszystko ok ale jak popatrzymy na ranking z etapu 3ciego na stronie STS mozemy zobaczyc ze:
top 30 etapu 3ciego wygrał - MEW PILZNO gromadzac 422 121 pkt
w tym samym etapie za najwyzszy trafiony kurs wygrał Jonek2324 z kursem 271042.2
I teraz moje pytanie min wartosc zakladu to 2zl przy nawet 5-6 typach jest to 2* 271042.2 * 5 = 2 710 422
Prawie 3 mln pkt tym czasem tej osoby nawet nie ma na liscie top 30
Moze mi ktos powiedziec jak to mozliwe???
Chciałbym zapytać mądrzejszych od siebie jak wygląda sprawa z rankingami w sts-ie. Jak wiadomo z regulaminu punkty naliczane są wg wzoru:
"
za wygrane kupony liczone
są według wzoru:
ilość spotkań na kuponie * stawka * kurs ogólny
na kuponie
oraz za wygrane spotkania (z kursem powyżej 1.2) na przegranych kuponach liczone
są według wzoru
:
ilość spotkań na kuponie * stawka * kurs ogólny na kuponie * 0,1. "
no i niby wszystko ok ale jak popatrzymy na ranking z etapu 3ciego na stronie STS mozemy zobaczyc ze:
top 30 etapu 3ciego wygrał - MEW PILZNO gromadzac 422 121 pkt
w tym samym etapie za najwyzszy trafiony kurs wygrał Jonek2324 z kursem 271042.2
I teraz moje pytanie min wartosc zakladu to 2zl przy nawet 5-6 typach jest to 2* 271042.2 * 5 = 2 710 422
Prawie 3 mln pkt tym czasem tej osoby nawet nie ma na liscie top 30
Moze mi ktos powiedziec jak to mozliwe???