>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ograj bukmachera

blueblood 10

blueblood

Użytkownik
Witam. Rozpoczynam próbę ugrania parę złociszy na piwko od buka :cool:
I większe tasiemki i mniejsze, stawki różniaste.
Każdy typ będę się starał analizować i w miarę opisać dlaczego tak, a nie inaczej.
Gram na bahu.
Ew. propozycje/komentarze/oceny mile widziane

AS Roma - Torino FC @1.37 4:1 ✅
UC Sampdoria - Cagliari Calcio 1X @ 1.20 1:1 ✅
ADO Den Haag - Feyenoord Rotterdam (Bramki obie drużyny) NIE @1.72 0:1
✅

AKO: 2.83
Stawka: 60.00 PLN
Zakładana wygrana: 169.66 PLN ✅

AS ROMA - bije u siebie każdego po kolei, we czwartek zjedli Villareal 0-4, są ewidentnie w gazie.
UC Sampdoria - u siebie mocni, Cagliari na wyjeździe przesłabo, ale boję się dziwnego remisu więc zachowawczo 1x.
ADO Den Haag - Feyenoord Rotterdam - Ostatni z pierwszym. Feyenoord gra solidnie z tyłu, na 10 wyjazdowych spotkań w lidze stracili jedynie 5 bramek, z czego 3 w meczu z Utrechtem na koniec listopada.

Roma łatwo, od początku kontrola gry, wrzucili do sieci dwa razy już na początku meczu, a potem już z górki. Sampdoria z problemami, wymęczyli ten remis, mogli wygrać i jedni i drudzy, widziałem dwie sam na sam Cagliari, ale w bramkarza. Sampdoria też miała swoje setki. Statyczny Feyenoord klepał w obronie, grał długimi w 1 połowie co nie miało efektu, kontra gospodarzy powinna zakończyć się bramką, ale nie trafił w piłkę. :cool:

Zarobek: 109.66 PLN ✅
Skuteczność AKO: 1/1 (100%)
Skuteczność singiel: 3/3 (100%)

Otrzymane punkty reputacji: +10
blueblood 10

blueblood

Użytkownik

RC Celta De Vigo - CA Osasuna (0:1) (Handicap) @2.74 3:0 ✅
HSC Montpellier - AS Saint-Étienne X @3.16 2:1 ⛔
KS Cracovia - Pogoń Szczecin over 1.5 @1.34 1:1 ✅
Nishikori, Kei - Dolgopolov, Alexandr 2:0 @1.55 0:2 ⛔

AKO: 17.98
Stawka: 5.00 PLN
Zakładana wygrana: 89.82 PLN ⛔

Celta Vigo - ostatnio słabo z Szakhtarem, ale o mało nie ograli Atletico na wyjeździe. Odnoszę wrażenie, że w lidze grają całkiem inaczej, aniżeli w pucharach. Będą chcieli się zrehabilitować i dokopać ostatniej w tabeli Osasunie.
HSC Montpellier - AS Saint-Étienne - coś dawno nie remisowali, ani jedni, ani drudzy :razz: Jakaś taka intuicja, żaden ciekawy argument.
KS Cracovia - Pogoń Szczecin - i jedni i drudzy grają w miarę &quot;otwarty&quot; futbol. O ile można użyć takiego określenia w naszej cudnej ekstraklasie :cool:
Nishikori, Kei - prezentuje bardzo dobry tenis, wczoraj gorszy dzień - na turniej zdarza się zazwyczaj tylko jeden taki mecz więc liczę na gładkie zwycięstwo &quot;Dziapana&quot; ????

Celta wrzuciła w 1 połowie, dzieła zniszczenia dokonali w ostatnich minutach. Saint Etienne prowadziło, było 1-1, ale czerwona kartka dla przyjezdnych zniweczyła nikczemny plan(może to i dobrze, bo bym się irytował na Dziapana). W rodzimej lidze typowo bramki w 2 połowie, od razu na początku. Dziapan tragedia, nie wiem co się tam wydarzyło, nie mogłem złapać streama.

Zarobek: 104.66 PLN ✅
Skuteczność AKO: 1/2 (50%) ✅⛔
Skuteczność singiel: 5/7 (71%) ✅

blueblood 10

blueblood

Użytkownik

FC Barcelona - CD Leganes (3-drożny do 10 minuty gry) X @1.29 1:0 ⛔
Legia Warszawa - Ruch Chorzów under 0,5 @1.78 1:3 ⛔
RK Celje - KS Vive Tauron Kielce @1.32 34:33 ⛔

AKO: 3.03
Stawka: 15.00 PLN
Zakładana wygrana: 45.46 PLN ⛔

FC Barcelona - CD Leganes - oglądałem pierwszy mecz, Leganes ciekawie w obronie, Barca ostatnio słabo, męczą się, myślę, że do 10 wytrzymają :razz:
Legia Warszawa - Ruch Chorzów - Legia solidnie w obronie, Ruch na wyjeździe gra bardzo słabo. Zaraz rewanż z Ajaxem to mecz będzie raczej spokojny, bez zbędnych strat.
RK Celje - KS Vive Tauron Kielce - Vive przegrało z Niemcami, muszą się odbudować - z kim, jak nie z outsiderami.

Messi w 4 minucie, ale męczą się strasznie, aktualnie 65&#39; i tyle samo celnych strzałów. Przynajmniej statystycznie. Chyba czas zacząć grać przeciwko. Legia chyba typowo olali, bo &quot;skupiamy się na pucharach&quot;. I Vive. Nie wiem co się stało, mieli 29-24, a skończyło się jak skończyło. Jakaś masakra i tragedia w jednym.

Zarobek: 89.66 PLN ✅
Skuteczność AKO: 1/3 (33%) ⛔
Skuteczność singiel: 5/10 (50%) ⛔

Dzień na ✅ pod względem finansowym, drugi kupon ciekawy, a ten trzeci dopinałem, bo.. dopinałem. Nie było co robić. :razz:

blueblood 10

blueblood

Użytkownik

FC Malaga - Union Deportiva Las Palmas (1 połowa) X2 @1.39 2:1 ⛔
Newcastle United - Aston Villa @1.57 2:0 ✅
Trabzonspor - Alanyaspor 1X @1.14 0:0 ✅

AKO: 2.49
Stawka: 48.00 PLN
Zakładana wygrana: 119.42 PLN ⛔

Malaga - Las Palmas - Las Palmas stawiałem już nie raz w tym sezonie, nie zawodzili. Nawet X2 z Realem do przerwy wpadł, a już prowadzili. Przyszedł Jese, gra Boateng. Ostatnio przegrana z Sevillą 0-1, a mogli spokojnie wygrać, ale jednak nie mieli szczęścia. Malaga pod kreską, Las Palmas będzie prowadzić grć, utrzymywać się przy piłce - jak nie dadzą się skontrować to jestem spokojny.
Newcastle - u siebie mocni, pretendenci do awansu. Aston Villa odkąd pamiętam słabo na wyjazdach, znowu przegrywają seriami, a więc niech seria trwa!
Trabzonspor - typowy zespół własnego boiska, jak to bywa w Turcji, ale jednak gram z podpórką, bo Alanyaspor lubi trafiać do sieci.

Newcastle spokojnie, Aston Villa jedynie walczyła w obronie. Trabzonspor też spokojnie na 0 z tyłu, ale nie dali rady trafić do sieci. No i Las Palmas. Po rzucie wolnym prowadzili już 1-0, ale później błędy obronie, środkowy obrońca strasznie wybiegał do przodu i nie trzymał linii, przez co szybki napastnik uciekał sam na sam.. No nic, szkoda. :;/:

Zarobek: 41.66 PLN ✅
Skuteczność AKO: 1/4 (25%) ⛔
Skuteczność singiel: 7/13 (53%) ⛔

blueblood 10

blueblood

Użytkownik
Januszowa taśma :razz:

Zagłębie Lubin - Arka Gdynia X @3.17 1:0 ⛔
Hellas Verona - Spal 2013 (1.Połowa) X @2.00 0:0 ✅
CS Maritimo - CD Nacional (0:1) (Handicap) @2.92 0:0 ⛔
PTPS Pila - BKS Aluprof Bielsko-Biała @1.62 1:3 ⛔

AKO: 29.99 ⛔
Stawka: 5.00 PLN ⛔
Zakładana wygrana: 149.95 PLN ⛔

Wyszedł niemalże równiuteńki kurs 30. :razz: ????

Zagłebie - Arka - mecz &quot;przyjaźni&quot; na trybunach, myślę, że na boisku będzie tak samo i podział punktów jak to miało miejsce w Gdynii.
Verona - Spal - meczy na &quot;szczycie&quot; tabeli, raczej zachowawcza gra w 1 połowie, myślałem nawet nad &quot;gołą&quot; 2 do przerwy.
Maritimo - Nacional - gospodarze mocni u siebie. Wygrali z Bragą, remis ze Sportingiem, tylko na początku sezonu nie strzelali u siebie, potem raz po raz trafiali do sieci. 2-0/3-1
Piła - Bielsko-Biała - gospodynie przeplatają zwycięstwa i porażki na własnym parkiecie. Ostatnio przegrały, a dzisiejsze rywalki nie wygrały ani jednego spotkania na wyjeździe.

Zagłębie się kopało po czołach, zgodnie z przewidywaniami, ale Arka strasznie cofnięta, a liczyłem na 1-1. Verona remis 0-0 nawet w całym meczu, również typowo na remis, żadna nie chciała stracić. Maritimo też zgodnie, bo albo remis albo by wygrali więcej niż 1. Niestety gorszy dla mnie wybór. I co Piła zrobiła to nie wiem. Ale to jest właśnie damski sport. Decyduje typowo dzień.

Zarobek: 36.66 PLN ✅
Skuteczność AKO: 1/5 (20%)⛔
Skuteczność singiel: 8/17 (47%) ⛔

Skuteczność słaba, ale nadal na ✅. Czas się poprawić :cool:

blueblood 10

blueblood

Użytkownik
SOLO LM ⚽

Manchester City wygra i w meczu padnie łącznie mniej niż 3,5 bramki @2.55 5:3 ⛔

Stawka: 45.00 PLN ⛔
Zakładana wygrana: 114.75 PLN

City musi coś strzelić, ale nie będą chcieli stracić bramki, bo wiedza, że Monaco u siebie okrutnie groźne. 2-0/3-0/2-1
Brak Kompanego i Gundogana nie powinno zrobić dużej różnicy, bo jakość jest również na ławce.

Takiego obrotu to się nie spodziewałem, żeby City zagrało taką rzepę w 1 połowie. Myślałem, że po 1 bramce uspokoją grę, a tu jednak 1-2 i karny dla Falcao, które nie wykorzystał. Chciałem grać singla City za 1.6, ale człowiek zawsze chytry i musi się uczyć na błędach. :?

Zarobek: -9.00 PLN ⛔
Skuteczność AKO: 1/6 (16%) ⛔
Skuteczność singiel: 8/18 (44%) ⛔

blueblood 10

blueblood

Użytkownik
#7​

Bayer 04 Leverkusen under 0,5 (1połowa) - Atletico Madryt @1.49 0:2 ✅
Kravchuk, Konstantin - Dzumhur, Damir @1.54 0:2 ✅
Sheffield Wednesday FC - Brentford FC @1.80 1:2 ⛔
Huddersfield Town - Reading FC (1.Połowa) X @2.15 0:0 ✅

AKO: 8.88
Stawka: 5.00 PLN ⛔
Zakładana wygrana: 44.40 PLN

Atletico bez Godina i Oblaka, będą grać zachowawczo, żeby za wiele nie stracić, a najlepiej nic i może coś Griezmann i spółka wrzucą do sieci.
#TeamDzumhur, ten chłopak mnie nie zawodzi. Zazwyczaj nie odpada w 1 rundzie, gdy jest faworytem.
Sheffield - walcza o awans, nie mogą tracić punktów u siebie z niżej notowanymi rywalami. Brentford tak sobie na wyjazdach.
Huddersfield - mecz na &quot;szczycie&quot;, w miarę otwarta gra ze strony gospodarzy, ale kontra też swoje powinna zrobić. 1-1 do przerwy :razz:

Bayer w 1 połowie przy piłce, ale mało okazji, więc pewnie. Dzumhur 1 seta bez zająknięcia, w 2 na początku był problem, ale szybko przełamał i w miarę gładkie 2-0. Sheffield zawiodło na całej linii, szybkie 2 bramki Brentford i pod koniec dopiero odpowiedzieli gospodarze, ale to było za późno. :-| Huddersfield typowy mecz na remis do połowy, a w całym meczu 1-0.

Zarobek: -14.00 PLN ⛔
Skuteczność AKO: 1/7 (14%) ⛔
Skuteczność singiel: 11/22 (50%) ✅

blueblood 10

blueblood

Użytkownik
Hokej, KHL :hokej:

CSKA Moskwa - Jokerit Helsinki @1.35 4:2 ✅
SKA St. Petersburg - HC Vityaz Podolsk (0:1) (Handicap) @1.44 3:1 ✅

AKO: 1.94
Stawka: 35.00 PLN
Zakładana wygrana: 68.04 PLN ✅

Dzień faworytów na początek fazy play-off w Rosji.
CSKA na 7 spotkań u siebie z Jokerit, przegrali tylko raz, w ostatnim spotkaniu więc muszą się zrewanżować.
St. Petersburg przegrali u siebie z Podolskiem tylko raz, 6 lat temu po dogrywce.
Raczej 4-0 w obu seriach, ew. 4-1 gdzie ten 1 wygrany mecz będzie u siebie przez dzisiejszych gości. Ze wskazaniam na Jokerit, St. Petersburg raczej gładko 4-0.

Typowe playoffy, mecze dla gospodarzy. Oglądałem 2 tercję Petersburga, jak dla mnie zbyt niski wymiar kary :p

Zarobek: 18.04 PLN ✅
Skuteczność AKO: 2/8 (25%) ⛔
Skuteczność singiel: 13/24 (54%) ✅

Dzień na ⛔. Jestem zły, bo kupon z 4 zakładami na fajnym kursie, ciekawe typy i tylko jeden nie wszedł. Jestem też głupi, bo &quot;podbije kurs&quot;, a mogłem zagrać po prostu City po mniejszym kursie i być spokojnym. Nauczka na przyszłość. :zoltakartka:

blueblood 10

blueblood

Użytkownik
Solo tenis ????

Lu, Yen-Hsun - Edmund, Kyle @1.55 1:2 ✅

Stawka: 40.00 PLN
Zakładana wygrana: 62.00 PLN ✅

W poprzedniej rundzie, Edmund świetna gra, 2 seta wygrał nie oddając &quot;sztycha&quot; rywalowi. Grali nieco ponad pół roku temu, tez na twardym korcie. Wynik 2-0 dla Edmunda, dzisiaj liczę na powtórkę.

#10​

FC Sevilla - Leicester City @1.34 2:1 ✅
FC Porto - Juventus Turyn @2.44 0:2 ✅
Fenerbahce - FK Krasnodar 1X @1.21 1:1 ✅
AK Bars Kazań - Saławat Jułajew Ufa (2 drożny włącznie z dogrywką i karnymi) @1.48 2:1 ✅

AKO: 5.86
Stawka: 35.00 PLN
Zakładana wygrana: 204.93 PLN ✅✅

Tragiczna gra Lisów w tym roku. Sevilla solidna piłka, przegrali od początku sezonu u siebie tylko 3 razy i raz zremisowali(+ raz towarzystko z Boca Juniors. Raz z Barcą u Superpuchar w kombinowanym składzie, potem znowu Barca i Juve.
Juventus pomimo prawdopodobnego braku Chielliniego i Barzagliego dadzą radę. Porto raczej bez większych okazji, więc brak 2 rosłych obrońców nie powinna dać się we znaki, zwłaszcza, że na ławce są kolejni, którzy chętnie pokażą to, co mają najlepsze.
Fenerbahce - typowy Turcy, u siebie gorący teren. W Krasnodarze stracili tylko 1 bramkę, więc nie będą grać superofensywnego futbolu, powoli, bezpiecznie z tyłu, ze swoimi szansami.
Kazań - typowy playoff znowu, ale boje się o jakiś remis po regularnym czasie.

Edmund zgodnie z przewidywaniami, tylko oddał 2 seta. Mecz opóźniony, miał się rozpocząć o 21, a rozpoczęli o 3 więc nie oglądałem, ale po wyniku 6-3, 3-6, 6-2 wydaje się, że nie było ultratrudno, bo w 2 secie przegrał tylko raz swój serwis.

Sevilla od początku kontrolowała tempo gry, niewykorzystany karny i potem 2 bramki. Pod koniec do sieci trafił Vardy. Lisy powinni być zadowoleni, bo strzelili na wyjeździe, u siebie wystarczy im jedynie bramka.
Oglądając Juventus myślałem, że dostanę szału. Strasznie powolna gra, co odebrali w środku pola, to wycofywali i zaczynali akcje od obrońców. 2 głupie i niepotrzebne faule obrońcy Porto w ciągu chyba półtorej minuty, dwie żółte, co dało czerwoną, ale nie było wcale tego aż tak widać. Pierwsza bramka w sumie po szczęściu, bo niefartownie odbiła się piłka od obrońcy. Fakt, wcześniej słupek Dybali i dobry strzał Higuaina obok słupka, ale jak na przewagę od 20 którejś minuty to i tak za mało jak na Juve moim zdaniem.
Fenerbahce straciło szybko bramkę - i szybko ją nadrobiło. Kontrolowali grę zgodnie z przewidywaniami, szanse były, ale remis i brak awansu.
Kazań - bramka w ostatniej minucie ostatniej tercji. Również zgodnie z przewidywaniami mecz w miarę wyrównany, dobrze, że zagrałem z podpórką, bo byłoby o wiele więcej stresu.
Dzień na duży ✅✅, tak to powinno wyglądać. Teraz tylko do przodu!

Zarobek: 209,97 PLN ✅
Skuteczność AKO: 4/10 (40%) ⛔
Skuteczność singiel: 18/29 (62%) ✅

blueblood 10

blueblood

Użytkownik
Liga Europy ⚽

KRC Genk - AFC Astra Giurgiu 1X @1.16 1:0 ✅
Osmanlispor FK - Olympiakos Piraeus under 1,5(1połowa) @1.23 0:3(0:0) ✅
Ajax Amsterdam - Legia Warszawa under 0,5 (1połowa, drużyna 2) @1.27 1:0(0:0)

AKO: 1.81
Stawka: 53.00 PLN
Zakładana wygrana: 96.04 PLN ✅

Genk - 2:2 w pierwszym meczu, to oni są w dobrej pozycji, zagrają solidnie z tyłu i spróbują wrzucić coś na 1-0/2-0.
Osmanlispor - Olympiakos - w pierwszym meczu bez bramke, 1 połowa max 1 bramka, obie drużyny również spokojnie, bez szaleństw w ataku.
Ajax - Legia - chciałem grać X do przerwy, ale po ostatnim meczu z Ruchem.. Bez Radovicia, tylko Ofoe z przodu coś może zrobić, ale Ajax nie ma zaliczki i nie da sobie nic wrzucić w 1 połowie.

Genk zgodnie z przewidywaniami, spokojnie z tyłu, przyjezdni bez jakiejś lepszej okazji. Olympiakos w 1 połowie typowy mecz w środku pola, z niewielkimi okazjami dla jednych i drugich. Ajax w miarę spokojnie i otwarcie, Kucharczyk z przodu więc się nie obawiałem - chociaż jedną piłkę w miarę dobrą dograł do Ofoe, przy której na chwilę mnie zatkało.

Zarobek: 253,01 PLN ✅
Skuteczność AKO: 5/11 (45%) ⛔
Skuteczność singiel: 21/32 (65%) ✅

blueblood 10

blueblood

Użytkownik

AC Fiorentina - Borussia Mönchengladbach (Więcej bramek) Druga połowa @2.03 2:4(2:1)⛔
EA7-Emporio Armani Milano - FC Barcelona Lassa @1.64 78:83 ⛔
Querrey, Sam - Donaldson, Jared @1.38 2:0 ✅
Janowicz, Jerzy - Basic, Mirza @3.43 0:2 ⛔

AKO: 15.76
Stawka: 10.00 PLN
Zakładana wygrana: 157.58 PLN ⛔

Fiorentina - 1:0 w 1 meczu, również przewiduje spokojną gre, na 0-0, ale może wpaść bramka dla którejś ze stron i wtedy powinien rozpocząć się mecz.
Milan - są w gazie, ostatnio grają dobry basket, a Barcelona bardzo słabo od początku sezonu, gram cały czas przeciwko.
Querrey - 2 razy ze sobą grali, 2 razy 2:0 dla Querreya. Tutaj nie będzie &quot;do 3 razy sztuka&quot;. 3 dni temu wygrał po kreczu w 2 secie, a Donaldson 2 dni temu grał wyrównany mecz, który wygrał 2:1.
Basic - Janowicz powinien pojechać do domu grać w cs i rozwalać słuchawki. :grin:

Fiorentina o dziwo 3 bramki w 1 połowie. Druga dla Fiorentiny bo tragicznym błędzie obrońcy Borussi, a 3 bramka w meczu (1 Borussi) z karnego.. Było blisko, brakło jednej bramki. TRAGICZNY Milan.. z 45-30 na 52-62, przegrywając 3 kwartę 10-24. Jakieś totalne nieporozumienie. To chyba oznacza tylko jedno - chyba już &quot;olali&quot; eurolige i nie warto ich grać. :zoltakartka: Querrey bez problemów, szybkie 2:0, tzw. godzina z prysznicem. Basic miał swoje okazje z Janowiczem, który gwiazdorzył. 2 razy z rzędu sędzia pokazał pole dla Basica, ale Jurek miał inne zdanie na ten temat. Basic miał swoje brejk pojnty w jednym z gemów w 1 secie, a po chwili Janowicz przerwa medyczna, bo &quot;ból w pięcie&quot;. Tamten gem mógł ustawić mecz.

Zarobek: 243,01 PLN ✅
Skuteczność AKO: 5/12 (41%) ⛔
Skuteczność singiel: 22/36 (61%) ✅

blueblood 10

blueblood

Użytkownik
#13 ⚽

Benevento Calcio - AS Bari (Podwójna szansa) 1X @1.22 3:4 ⛔ (Włochy: Serie B)
SV Sandhausen - Eintracht Braunschweig under 1.5 (1 połowa) @1.30 0:1 ✅(0:0) (Niemcy: 2. Bundesliga)
Benfica Lizbona - GD Chaves (Bramki obie drużyny) nie @1.53 3:1 ⛔ (Portugalia: Primeira Liga)

AKO: 2.43
Stawka: 49.43 PLN
Zakładana wygrana: 119.95 PLN ⛔

Benevento - nie przegrali w tym sezonie ani jednego ligowego meczu u siebie. Bari wygrało raz na wyjeździe, ale lubią remisować stąd podpórka.
Sandhausen - obie drużyny mało strzelają w 1 połowie, Brunszwik bez formy w rundzie wiosennej. Przewiduje kopanie się po czołach w 1 połowie i ew. 1-0 dla gospodarzy.
Benfica - no co tu dużo mówić. W lidze stracili u siebie 6 bramek, z czego 3 w meczu z Boavistą. Będą celować w 2-0.

Benevento - dobrze zaczęli, w 12&#39; 1-0, a w 14 już 1-1. Festiwal goli, remis mógł wpaść spokojnie, ale albo świetna interwencja bramkarza albo poprzeczka ratowała przyjezdnych. Sandhausen w 1 połowie typowy kopanie się po czołach, 1-0 zgodnie z przewidywaniami, ale dla przyjezdnych. Benfica strzeliła szybko na 1-0, uznałem, że tera uspokoją gre i 2/3-0 jest ich. No 3, ale do 1. Wolę, żeby tak mi nie wszedł kupon, niż jakiś ostatni typ.

Zarobek: 193,58 PLN ✅
Skuteczność AKO: 5/13 (38%) ⛔
Skuteczność singiel: 23/39 (58%) ✅

blueblood 10

blueblood

Użytkownik
Systemowy (2/4) + Bank​

̶U̶n̶i̶o̶n̶ ̶D̶e̶p̶o̶r̶t̶i̶v̶a̶ ̶L̶a̶s̶ ̶P̶a̶l̶m̶a̶s̶ ̶-̶ ̶R̶e̶a̶l̶ ̶S̶o̶c̶i̶e̶d̶a̶d̶ ̶(̶Z̶w̶y̶c̶i̶ę̶z̶c̶a̶ ̶1̶.̶ ̶p̶o̶ł̶o̶w̶y̶)̶(̶2̶d̶r̶o̶ż̶n̶y̶)̶ ̶@̶1̶.̶8̶4̶ ̶0̶:̶1̶(̶0̶:̶0̶)̶ ̶ ̶(̶n̶o̶ż̶n̶a̶,̶ ̶H̶i̶s̶z̶p̶a̶n̶i̶a̶:̶ ̶L̶a̶L̶i̶g̶a̶)̶ ZWROT
Brose Baskets Bamberg - Žalgiris Kaunas @2.71 86:91 ✅:cool: (koszykówka, Euroliga)
Pogoń Szczecin - Lech Poznań over 2.5 @2.05 0:3 ✅ (nożna, Polska: Ekstraklasa)
Jong Ajax - FC Eindhoven over 1.5(1połowa) @1.95 1:1(1:0) ⛔ (nożna, Holandia: Eerste Divisie
Pouille, Lucas - Medvedev, Daniil @1.47 2:1 ✅ (tenis, ATP, Marsylia)

AKO(średnie): 6.66
Stawka: 15.00 PLN (2.50PLN na linie)
M̶a̶k̶s̶y̶m̶a̶l̶n̶a̶ ̶w̶y̶g̶r̶a̶n̶a̶:̶ ̶9̶9̶.̶9̶0̶ ̶P̶L̶N̶
Wygrana: 20.42 PLN + 7.53 PLN + 9.96 PLN = 37.91 PLN ✅

Zdecydowałem się zagrać typy w okolicach kursu ~2.0 + tzw. bank za 1.47 czyli tenis.
Bank = jest w każdej linii, stąd systemowy 2/4, a nie 2/5 (dla tych, którzy nie wiedza co to bank)

Las Palmas
- 3 porażki z rzędu. U siebie grają dobrze, będą chcieli za wszelką cenę przełamać zła passę i to już od początku.
Żalgiris Kowno - oglądałem ich ostatnie mecze, grają ciekawie, w miarę starają się balansować rzuty zza łuku z grą w pomalowanym. Jeżeli zaczną trafiać zza łuku, mogą sie okazać nie do zatrzymania dla gospodarzy. Grając ich, nawet kurs 6.50 potrafi paść łupem - wystarczy, że trafi się w dzień, w którym będą trafiać trójki, a ostatnio zdarza im się to często.
Pogoń - W Szczecinie zazwyczaj dużo bramek, Lech na wyjazdach często lubi tracić minimum bramkę, a będą chcieli wygrać, bo tracą już jedynie 5 punktów do lidera.
Jong Ajax - krótko: i jedni i drudzy lubią strzelać i tracić sporą ilość bramek. Mam nadzieję, że wynik szybko zostanie otwarty.
Pouille - u siebie w ojczyźnie musi wygrać, forma wznosząca. Nigdy wcześniej ze sobą nie grali.

Myślałem, czy ten kupon wpisywać do skuteczności AKO czy też nie, ale jednak przyniósł jakiś tam zysk, mógł wygenerować stratę, a więc dopisałem.
Las Palmas utrzymywali się przy piłce, mogli prowadzić, swoje szanse mieli i jedni i drudzy, ale gdyby Jese przyjął dobrze podcinke za plecy obrońców, byłby sam na sam.. Żalgiris od początku trafiali i utrzymywali się na minimalnym prowadzeniu. W 3 kwarcie gospodarze odrobili straty i wysunęli się na prowadzenie, które oddali na początku 4 kwarty i nie odzyskali do samego końca. 13/23(56,5%) zza łuku przyjezdnych dało się we znaki Niemcom. Kapitalne zawody zagrali Lekavicius i Jankunas, odpowiednio 29 punkty(6/7 za 3, 5/5 za 3, 2/2 FT) i 24 punkty(3/5 za 2, 4/6 za 3 i 6/6 FT). Lech od początku rozpoczął strzelanie, do przerwy 0-2 i potem inicjatywa po stronie gospodarzy, po której wynikła jedynie trzecia bramka dla Lecha. Pouille oddał 1 seta, ale szybka rehabilitacja w postaci 6-1 i potem pełna kontrola przy swoim serwisie z kilkoma szansami na przełamanie, jedno z nich wykorzystał i wystarczyło do wygrania 3 seta i meczu.
Zarobek: 216,49 PLN ✅
Skuteczność AKO: 6/14 (42%) ⛔
Skuteczność singiel: 26/43 (60%) ✅

blueblood 10

blueblood

Użytkownik
#15 ⚽

FC Chelsea - Swansea City (Scorecast 1:0, 2:0 lub 3:0) @2.28
Wisła Kraków - Jagiellonia Białystok (Podwójna szansa) X2 @1.42

AKO: 3.24
Stawka: 50.00 PLN
Zakładana wygrana: 161.88 PLN

Chelsea - solidni w obronie, kontrola gry, szanse dla Swansea tylko z kontry/stały fragment gry. Powinni strzelić w miarę szybko i potem spokojnie grać swoje.
Jagiellonia - walczą o mistrza, Wisła niby u siebie w miarę dobrze, ale przyjezdni z Białegostoku po wygranej 5-0 z Łęczną, będą chcieli wygrać co pomoże kompletnie zatrzeć porażkę z Lechią Gdańsk.

blueblood 10

blueblood

Użytkownik
#16 Janusz

Betis Sevilla - FC Sevilla (Bramki obie drużyny) Nie @1.94 (nożna, Hiszpania: LaLiga)
Mistrzostwa Świata 2017 Lahti - skoki narciarskie Hs100 - zwycięzca Stoch Kamil @2.45
Hannover 96 - Arminia Bielefeld @1.57 (nożna, Niemcy: 2.Bundesliga)
Jokerit Helsinki - CSKA Moskwa @1.73 (hokej, Rosja: KHL play-off)
Gasquet, Richard - Pouille, Lucas @2.78 (tenis, ATP: Marsylia)

AKO: 35.89
Stawka: 10.00 PLN
Zakładana wygrana: 358.89 PLN

Sevilla - ostatnio w derbach strzelała tylko Sevilla, Betis bez bramek. Mają za sobą mecz w CL, nie będą zbytnio forsować tempa.
Skoki - boję się tylko o kolano Kamila, ostatnio na wschodzie średnie wyniki, ale przerwa, regeneracja zrobiło swoje. Kamil zawsze na większe występy potrafi się zmobilizować.
Hannover - chcąc wrócić do Bundesligi muszą wygrywać u siebie, zwłaszcza z zespołem, który na wyjeździe zdobył tylko 2 punkty.
CSKA Moskwa - 2 dni temu wymęczyli u siebie 2:1 po dogrywce, dzisiaj nie pozwolą doprowadzić do nerwówki, chcą jak najszybciej zakończyć serię.
Pouille - nadal mnie nie zawodzi, #TeamPouille, a w Marsylii nieco niespodzianek. Wczoraj Gasquet wygrał z faworytem, to dzisiaj musi przegrać jako faworyt. :razz:

blueblood 10

blueblood

Użytkownik
#17 ⚽

Hertha BSC - Eintracht Frankfurt (Podwójna szansa) 1X @1.25
Newcastle United - Bristol City @1.48
Partizan Belgrad - FK Borac Cacak @1.25

AKO: 2.31
Stawka: 80.00 PLN
Zakładana wygrana: 185.00 PLN

Hertha - świetni u siebie, ostatnio remis z Bayernem w ostatniej akcji meczu. Wcześniej przegrali u siebie tylko raz, z Bremą 0-1. Frankfurt solidny w tym sezonie, stąd podpórka.
Newcastle - odpoczywali 2 dni dłużej od dzisiejszych rywali, którzy słabo prezentują się na wyjazdach, a Newcastle będąc w formie musi kosić 3 punkty od takich rywali.
Partizan - bardzo gorący teren, w Belgradzie gra się 12 na 11 przy takiej publiczności. W ciągu chyba 8 lat, w lidze, nie wygrali z Borac tylko 2 razy.

Do góry Bottom