>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ograć Betfair?

Status
Zamknięty.
esio-police 0

esio-police

Użytkownik
Witam,
przed chwilą wpadłem na pewien pomysł, tylko nie wiem czy od tego Betfair nie zablokuje mi konta. A więc:
Aktualnie Betfair oferuje 30 Euro bonusu dla nowych(tylko do obrotu ale to nieważne).
To o czym myślę podam na przykładzie bo tak będzie czytelniej:
Mam konto na Betfair i mam na nim 200 $. Mówię jakiemuś kumplowi(niech to będzie Zenek) żeby założył sobie konto na Betfair i wpłacił minimalny depozyt(60PLN) i obrócił go kilka razy aby dostać bonus. Załóżmy, że Zenek po tym ma już 40$(tyle, że on może wypłacić tylko 10$). I teraz ja na swoim koncie wystawiam na pustym rynku(nie ma jeszcze żadnych kwot dostępnych do przyjęcia) backa po kursie 1,01(czyli ja puszczam laya) za 40$ i w tym czasie Zenek ze swojego konta zatwierdza mi tego backa po kursie 1,01 za swoje 40$. Jeżeli przegra to nie będzie już miał nic na swoim koncie a ja jego 40$ minus jakąś tam małą prowizję(ale ja już mogę to wypłacić). I teraz wypłacam mu 20 $ a resztę zostawiam sobie. Czyli i Zenek i ja jesteśmy na ✅✅.

I teraz moje pytanie czy tak można? A jeżeli tak to czy można tak robić z jednego komputera? Moim zdaniem jest to aż za proste aby było prawdziwe ???? i dlatego mam wątpliwości.

esio-police 0

esio-police

Użytkownik
To niech nawet będzie to z dwóch komputerów. Trochę więcej będzie latania ale jeżeli tak można to będzie się opłacało pochodzić tą godzinkę:-D

squnisz 13

squnisz

Użytkownik
mało jest tak9ch rynow gdzie nie ma wcale kursów to raz , a dwa jak będziesz takie wały kręcił to za którymś razem napewno sie zetną.lepjej już założyć konto na podstawioną osobe jeśli juz tak bnardzo chcesz wydymac betfair

dukat 7

dukat

Użytkownik
Na podstawioną osobę nie dostaniesz bonusu, bo ostatnio żądają skanu dowodu. A co do tej strategi to powinno przejść. Tylko nie trzeba szukać &quot;pustych&quot; rynków. Wystarczy, na live zagrać. Ty back on Lay i już. Tylko nie wiem czy się aż tak opłaca. Żeby zarobić potrzebowałbyś dużo kumpli ;)
Tylko sprawdź czy bonus wymaga obrotu. BF często robi tak, że jak dostaniesz bonusa to możesz go wypłacić od razu. Więc nie wiem czy gra jest warta zachodu.

X 0

xspike

Użytkownik
System zdecydowanie nielegalny. Pisze o tym u nich w regulaminie.
Niektóre buki mają nieskończenie samoodnawiający się bonus po wtopie więc można transferować bonus nieskończoną ilość razy aż bukmacher zbankrutuje (...i wywiezie delikwenta który go oskubał do lasu). Tyle że wielkość bonusa jest bardzo niska.

dukat 7

dukat

Użytkownik
Nie do końca legalny, ale jakby robiło się to z głową to nikt pewnie by się nie przyczepił. Tylko po co?? Są łatwiejsze metody, i w 100% legalne ;)

esio-police 0

esio-police

Użytkownik
Kumpli którym przydała by się darmowa kasa mam dużo:-D
Ale z tym kursem 1,01 może przesadziłem bo do takich kursów betfair by na pewno się przyczepił.Chyba najlepiej będzie jak będę robił to na zakładach live. Betfair może tego nie zauważyć w przeciwieństwie do stawiania po kursie 1,01.

Dukat na razie szukam jakiegoś innego sposobu zdobywania kasy bo trading mi ostatnio coś nie wychodzi i dlatego szukam sobie chwilowego zajęcia aby przeczekać kryzys.

Bonus otrzymujemy jak dokonamy obrotu na sumę 30 Euro co przy tradingu jest banalne.

esio-police 0

esio-police

Użytkownik
Tak, ale z tego co wiem to można go od razu wypłacić ;)
W warunkach promocji jest napisane, że bonus służy tylko do obrotu i że nie można go wypłacać. Ale skoro można to ten cały sposób nie jest potrzebny. Czyli jest jeszcze łatwiej niż myślałem:-D:-D.
Tak sobie myślę, że to głupota ze strony betfair, ponieważ każdy może takie coś zrobić i tym samym betfair dużo kasy by straciło.

esio-police 0

esio-police

Użytkownik
Mam jeszcze jedno pytanie: o ilu osobach które wypłaciły ten bonus wiesz?

I nie pozostaje nic innego jak podzielić się tą wiedzą ze znajomymi:spokodfhgfh:

dukat 7

dukat

Użytkownik
Ja wypłacałem, tylko, że wtedy dawali 10 euro. Ale zagrałem za 10, dodali 10 i od razu mogłem wypłacić. Dlatego wydawało mi się, że teraz jest tak samo. Ale widać zmądrzyli się ;)

solarek 0

solarek

Użytkownik
2 tygodnie temu wyplacalem, pamietam ze postawilem cale 30euro po kursie 1,6, weszlo i nastepnego dnia kasa byla na mb

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom