>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Oglądaj Australian Open na żywo w bet365...

M 0

marimarek

Użytkownik
Australian Open 2010 rozpocznie się w poniedziałek 18. stycznia i możesz oglądać wszystkie wydarzenia na żywo w bet365.

Kiedy już dokonasz subskrypcji za jedyne 40 PLN, będziesz mógł oglądać ponad 230 meczów w naszym fantastycznym Przekazie na żywo. Otrzymasz od nas również na swoje konto 40 PLN bonusu na dobry początek.

Aby dokonać subskrybcji, zaloguj się w bet365, kliknij na Przekaz na żywo i wybierz mecz Australian Open. Wystarczy, że wybierzesz Subskrypcja, aby móc oglądać każdy transmitowany przez nas mecz z Melbourne.

Aby zdobyć 40 PLN bonus:
1. Kiedy zalogujesz się w bet365, odwiedź strefę Użytkownicy, a następnie Oferty zakładów sportowych.
2. Kliknij na Dostępne oferty i wybierz Poproś o kod oferty.
3. Aby otrzymać kod oferty emailem, wybierz Kliknij tutaj.
4. Kiedy otrzymasz email, wróć do strefy Użytkownicy.
5. Wybierz Oferty zakładów sportowych, a następnie Wprowadź kod oferty, wpisz 10-cyfrowy kod i kliknij na Zatwierdź.

40 PLN bonus będzie czekał na Ciebie do wykorzystania i będziesz mógł postawić zakłady na ponad 24 rynki na żywo, na każdy mecz Australian Open.

Baw się dobrze!
Zespół bet365
Mam parę pytań odnośnie tej promocji:
1. Czy w tej promocji chodzi o to, że jak zamówię ten przekaz na żywo to mi zabiorą z konta 40 PLN. Czy, że muszę dokonać teraz takiego depozytu?
2. Czy mogę otrzymać bonus tych 40 PLN bez zamawiania tego przekazu?
3. Czy te 40 PLN bonusowych będę mógł obstawiać tylko na ten tenis na żywo?

Za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuję. :]

anarky 0

anarky

Użytkownik
1. Wplacasz 40zl

2. Aktywujesz Subskrycję

3. Zabiera ci 40zl

4. Dostajesz KOD na 40zl

5. WPisujesz go i na koncie masz 40zl które musisz obrocic (nie bedziesz mial 80zl tylko 40zl...)

6. Mozesz obracac na czym ci sie podoba

7. Jest to promocja dla tych co lubiąoglądac Tenis inaczej nie zawracaj sobie tym głowy.

Pozdro

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Tylko uważaj, żebyś nie wykonywał jakiegoś obrotu bonusu, bo w tamtym roku sobie wykupiłem przekaz, ale obracałem jakiś bonus od depo i go nie obróciłem przed końcem AO i mi nie dali postawić tych 40zł

Do góry Bottom