>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Oferta bonusowa w bet365.

N 0

niuchacz3

Użytkownik
Pewnie już był taki temat, więc jak coś, to przepraszam, ale chciałem spytać, czy bet365 oferuje jeszcze jakiś bonus? W dziale z bonusami znalazłem ofertę pomnożenia depozytu o 100% do 200 złotych, tylko pisze, że oferta trwała do 31 czerwca 2013. Z góry dzięki za odpowiedź.

S 0

stemp

Użytkownik
oferta o której napisałeś jest dalej aktualna &quot; Oferta zakończy się o 23:59 czas UK 30. czerwca 2014. &quot;

young_17 28

young_17

Użytkownik
Warto również wspomnieć, że w bet365 możesz dostawać bonusy lojalnościowe gdy grasz u nich wystarczająco długo, oraz za bardzo ich nie ograbiasz :razz:

M 0

marwis

Użytkownik
Pisze tutaj żeby nie otwierać nowego tematu Buk podobno oferuje zwrot przy wyniku 0-0 grając na dokładny wynik. Chcę spróbować grania właśnie na DW + Dutching. Jak to będzie wyglądać jak padnie właśnie 0-0 Gdybym miał np. Obstawione pięć wyników 1-0 2-0 0-0 0-1 0-2 to wtedy jeden zaklad jest wygrany właśnie 0-0 a reszta to zwrot?
Lepiej pominąć 0-0 czy dawać grając tym sposobem w bet365?

L 516

lipny

Użytkownik
Obracam bonus dla nowych graczy w becie, przyszedl mail 100% do 100zł za mobilne granie, trzymać maila z kodem aż obrócę pierwszy bonus, wplace 100,- i nowy bonus trafie?
e: bardzo przyjemnie na kom sie tu gra:wink:

Do góry Bottom