>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Oferta bet365 Man City - Liverpool

H 0

horscik

Użytkownik
Witam,

Mam takie pytanie. W bet365 dla meczu Man City - Liverpool jest promocja zakład bez ryzyka. Chodzi o to, że postawiwszy zakład za 40 PLN przed meczem, drugi zakład za 40 PLN jest bez ryzyka (przegrana = zwrot). Drugi zakład musi być live. Stawiając przykładowo zakład przedmeczowy 40 PLN na kartki Man City powyżej 1,5 (kurs 1,61), a potem live poniżej 1,5 (obecny kurs 2,2) to jeden jest na pewno wygrany i jest się na plus.

Przykład:
powyżej 1,5
I zakład 40 * 1,61 = 64,4
II zakład zwrot 40
24,40 na czysto

poniżej 1,5
I zakład 0
II zakład 40 * 2,2 = 88
8 na czysto

W regulaminie jest niby coś takiego:
&quot;Tam, gdzie jakiekolwiek warunki oferty lub promocji zostaną naruszone lub występuje dowód serii zakładów postawionych przez klienta lub grupę klientów, które z powodu bonusu, specjalnych wypłat, darmowych zakładów, zakładów bez ryzyka lub jakiejkolwiek innej oferty promocyjnej zagwarantują klientowi zysk niezależnie od wyniku, czy indywidualnie, czy w grupie, bet365 zastrzega sobie prawo do wycofania elementów bonusowych takich ofert według własnego uznania lub rozliczyć zakłady po poprawnych kursach lub anulować darmowe zakłady i zakłady bez ryzyka lub jakiekolwiek zakłady postawione za środki bonusowe. bet365 zastrzega sobie prawo do pobrania od klienta opłaty administracyjnej, aż do wysokości bonusu od depozytu, darmowego zakładu, zakładu bez ryzyka lub dodatkowej płatności na pokrycie kosztów administracyjnych. Zastrzegamy sobie również prawo do poproszenia klienta o dostarczenie dokumentacji wystarczającej, według naszego uznania, do potwierdzenia tożsamości klienta przed przyznaniem mu jakichkolwiek bonusów, darmowego zakładu, zakładu bez ryzyka lub ofert na ich konto.&quot;

Chciałem się zapytać czy coś takiego przejdzie, czy ktoś kiedyś próbował?
Czy wlicza się to do obrotu bonusu?

pozdrawiam

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
zagwarantują klientowi zysk niezależnie od wyniku, czy indywidualnie, czy w grupie, Bet365 zastrzega sobie prawo do wycofania elementów bonusowych takich ofert
Przecież odpowiedź jest jasna.
A poza tym:
Masz zakład bez ryzyka a chcesz się zadowolić jak wygrasz 8pln?

H 0

horscik

Użytkownik
Czytając regulamin wiem, że jest to zabronione, ale miałem na myśli czy wyłapują takie zakłady czy może się udać?!

Co do tych 8 PLN. Lepsze to niż dwie przegrane i -40 PLN.
Jednak pytam się tylko czysto teoretycznie, gdyż jestem początkujący i poszerzam wiedzę (można by tak powiedzieć).

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Jak poszerzasz wiedzę to poszukaj w tym temacie bo takich promocji na Bet365 bylo już kilka i znajdziesz parę wariantów lepszego zagospodarowania tego zakładu.

Do góry Bottom