W
0
warchol007
Użytkownik
Witam nie dawno się tutaj zarejestrowałem ale forum śledze od dłuzszego czasu ???? Mozliwe ze juz kiedys ktos poruszal taki temat ale ja przegladajac forum nic takiego nie znalazlem. Bo wielu probach grania progresja z powiekszaniem stawki i dochodzeniem do wysokich stawek przy wtopach stwierdzilem ze to nie ma sensu bo predzej czy pozniej przyjdzie czarna seria ktora zniweluje wszystkie zyski uzyskane wczesniej a jeszcze dodatkowo bedziemy w plecy... Wiec zaczalem od niedawna grac plaska stawka. No i nie powiem calkiem fajnie idzie mniejszy stres a zysk jaki udalo mi sie osiagnac w ciagu miesiaca to podwojenie konta z 50j do 100. Ale wiadomo czlowiek jest zachlanny i chcialby wiecej :razz: I przeanalizowalem swoja gre i doszedlem do wniosku ze lepiej wyszedl bym na tym zamiast grac plaska stawka to progresja odwrotna wtedy zamiast 100 j mialbym juz na koncie 150. Juz tlumacze o co chodzi w tej progresji zalozmy ze stawka poczatkowa to 10j. I przy w trafieniu kuponu zwieksza sie nasz kapital wiec zwiekszamy stawke do 12j a przy pudle zmiejszamy do 8. I tak operujemy stawka przy kazdym trafieniu zwiekszamy stawke o 2j a przy pudle zmiejszamy o 2j. Tego typu gra ogranicza w zdecydowany sposob doprowadzenie do bankructwa przy czarnej serii bo jak bedziemy miec czarna serie to poprostu kazdy kupon bedziemy puszczac za coraz mniej a do zejscia do stawki 2 j. A przy dobrej serii jestesmy w stanie duzo nadrobic. Dodam ze gram zroznicowane Ako srednio od singli 1.5 do dubli 3.0 czasem troche wiecej. Wszystko z zaleznosci od oferty nie gram nigdy nic na sile tak jak kiedys zeby zlozyc ako 2 dokladalem cos na sile i przez to najczesciej przegrywalem. Co sądzicie o tym systemie? Jesli byl juz kiedys taki temat na forum prosze o link z checia przeanalizuje jak komus szlo grajac tym systemem