>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

odtwarzacz mp3

sauron 0

sauron

Użytkownik
Takiego właśnie miałem tyle że coś z wejściem USB sie popsuło i żaden komputer niechce go poprawnie wykryć.

sawas 27

sawas

Użytkownik
Ja polecam ten:
http://www.agito.pl/odtwarzacze_przenosne/creative_zen_stone_1gb_czarny.362.41551.html
Różne kolory do wyboru, ładowanie USB, długo trzyma ta bateryjka, radio, stoper i coś tam jeszcze. Przede wszystkim ważne, że to Creative, a nie właśnie jakieś badziewe. Tego Zena mam tylko że 2GB, choć mnie osobiście spokojnie starczyłoby jakieś 512MB, bo repertuar mam wąski :]
Tak czy inaczej polecam ;)

Niektórzy niby narzekają, że powstają drobne ryski na nim po noszeniu z monetami, itp. i coś w tym jest, ale jeśli będziesz o niego dbał to długo posłuży ;)

T 9

tosterkm

Użytkownik
ta stowke dorzuc sobie do telefonu i bedziesz mial z odtwarzaczem mp3, radiem i karta pamieci
uzywam obecnie N6230i + Kingston512MB i w zupelnosci wystarczy, nie lubie chodzic obwieszony nie wiadomo iloma gadzetami, jak zmienie telefon to na taki co bedzie jeszcze zastepowal cyfrowke, jakies 5Mpix i 2x optyczny zoom ;)
co do usb to kabelek do telefonu proponuje zakupic i sie wrzuca muze jak na pen drive... a kabelek sie przydaje do baaaardzo wielu rzeczy... polecam!

sauron 0

sauron

Użytkownik
Dzięki sawas, 1 GB za 85 zł ;] Takiego czegoś potrzebowałem ;] Jeśli ktoś miałby jeszcze jakieś ciekawe propozycje to pisać ????

&quot;ta stowke dorzuc sobie do telefonu i bedziesz mial z odtwarzaczem mp3, radiem i karta pamieci&quot;
Brak kasy na telefon z takim wyposażeniem narazie.

Do góry Bottom