Dyscyplina: Hokej, NHL
Spotkanie: Ottawa Senators - Carolina Hurricanes
Typ: 2 (Zakład na zwycięstwo)
Kurs: 2.0
Stawka: 100
Analiza: Dziś w nocy o godzinie 1:30 w mieście Ottawa odbędzie się mecz hokeja między drużyna Senators która gra u siebie a Carolina Hurricanes. Bukmacherzy postawili Senators’ow jako faworytów tego spotkania ale nie byłby tego taki pewny co do tego. Huuricanes zagrali do tej pory 8 meczy z których 4 zostały wygrane i nie były to też łatwe mecze. W tym sezonie oba zespoły spotkały się już raz na tafli, Carolina wygrała to spotkanie skromnie 1:0 ale wygrała i myślę ze i tym razem będzie podobnie nawet gdyż grają na wyjeździe. Nie będzie to łatwe spotkanie dla nich ale myślę że tym razem przypisze im szczęście i wygrają ten mecz. H2h ostatnich 5 meczy tych zespołów wygląda następująco 1-2-3 gdzie Senators grali raz u siebie i wtedy wygrali. Stawiam 6/10 na powodzenie tego typu miłego.
Czas Ducks'ow na przegraną... Dziś w nocy o godzinie 2:30, dla niektórych to jest rano, Dallas zmierzy się z Anaheim. Ostatnie spotkanie Ducks'ow wyglądają bardzo zadowalająca, 4 spotkania pod rząd wygrane i to wysokimi wynikami i dobrymi przeciwnikami ale myślę ze to na razie koniec ze zwycięstwami, na pewno są trochę zmęczeni po tak trudnych meczach i teraz koles na Dallas na wygraną. Drużyna Dallas ostatnie 2 spotkania na wyjeździe wygrane, wiec czemu nie u siebie wygrać. Ostatnie h2h dla dallas 4-0-1 i dallas u Siebie 4-1-0, statystyki mówią same za siebie i do tego dallas nie gra tak źle, myślę że atut swojej tafli oraz własnej publiczności będą głównymi atutami ich wgranej. Nie brakuje gwiazd w tym zespole do wygrania tego spotkania.