>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Odra Wodzisław - Zagłębie Lubin 1-0 30.06.2006

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
ODRA WODZISŁAW : Zagłębie Lubin

Kursy STS : 12.40 X3.10 22.60 1x1.35 x21.41
Kursy BAH : 1 2.74 X 3.10 2 2.50

Analiza : Gospodarze tego meczu są faworytami całego meczu na pewno Zagłębie będzie zmęczone po Czwartkowym meczu Pucharu Uefa w którym Zagłębie niestety nie przeszło do dalszej rundy , Odra w przerwie wmocniła się znacznie i to na duży plus natomiast zagłebię nie dokonało spektakularnych wzmocnień to na pewno u nich na duży minus , Widać że na ławce trenerskiej brakuje Franciszka Smudy który umiał z tą drużyną zrobić &#39;&#39;wszystko&#39;&#39; moim faworytem są tutaj gospodarze czyli Odra Wodzisław

Statystyki :

Potyczki tych drużyn w ostatnim sezonie to
Remis w Wodzisławiu i Wygrana Zagłębią w Lubinie .
Statystyki są z zeszłęgo sezonu

Ostatnie 8 meczy u siebie Odry
3 Zwycięstwa
3 Remisy i 2 Porażki

OStatnie 8 meczy na wyjeździe Zagłębia

4 Remisy i 4 Porażki

Odra Wodzisław – Zagłębie Lubin, niedziela 30.08.2006 godz.18, sędzia: Marcin Szulc (Warszawa)

Przewidywane składy:
Odra: Pilarz – Szary, Dudek, Dymkowski, Szymiczek (Krysiński) – Woś, Malinowski, Muszalik, Biskup (Radzewicz) – Wróbel, Chmiest

Zagłębie: Liberda - Felipe, Arboleda, Stasiak, Visević - Łobodziński, M.Bartczak, Iwański, Jackiewicz, Piszczek - Chałbiński

seksi_hultaj 0

seksi_hultaj

Forum VIP
A ja przewiduję w tym meczu underka, a to z tego powodu, że Zagłębie w meczach z Dynamem miało poważne problemy z grą ofensywną, a względem poprzediego sezonu, a szczególnie jego pierwszej części, poprawiło zdecydowanie defensywę. Odra to nie jest drużyna, w której meczach pada wiele goli, dlatego jak dla mnie, to w tym meczu będzie poniżej 2.5 gola. :wink:

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Under i 1x

W poprzednim sezonie oba te kluby spotkały się na inauguracje. Mecz zakończył się podziałe punktów, 0-0. Moim zdaniem, tym razem również będzie to mecz na remis, a pojedynczy błąd może zadecydować o zwycięstwie. Zagłębie już odkryło karty i są one nie za ciekawe. W meczu przeciwko Dynamu, zagrali słabo. Wydaje mi się, że po odejściu trenera Smudy będzie to całkiem inne Zagłębie. Bilans międzyklubowy: 3-2-4.
Moim zdaniem, Odra ogra bogatsze Zagłębie i rozpocznie Ligę od dużego A.

rooni 135

rooni

Forum VIP
Myśle podobnie jak Marcin. Przewiduje tu remis. Zagłębie jest napewno bardzo zmęczone po czwartkowym meczu z Dynamo więc nie będzie mogło grać na 100%. Bez Franciszka Smudy Zagłębie nie gra tej piłki co w tamtym sezonie. A Odra Wodzisałw juz pewnie przeanalizowała mecz Zagłębia z Dynamem i już znależli ich słabe srony oraz te mocne. Myśle że Lublin zostanie zepchnięty do obrony, i będzie grała tylko na Kontrataki.

A 0

anders87

Użytkownik
dajmy sobie spokoj z tym zmeczeniem 3 dni juz minelo wiec napewno juz wypoczeli tym bardziej ze to dopiero poczatek sezonu...

jednak moj typ i tak na remis...

dani1987 0

dani1987

Użytkownik
Podzielam wasze zdanie i również w tym meczu stawiałbym na remis .Podobała mi się gra zagłębia w meczu z Mińskiem myślę ze w ten mecz piłkarze zagłębia włożyli mnóstwo sił . Bramki powinny paść więc typuje 1:1 czyli x

rooni 135

rooni

Forum VIP
Mała niespodzianka. Odra wygrała 1:0. Wszyscy stawiali tutaj na remis, a jednak Odra wygrała. Jest to dobry znak dla piłkarzy z Wodzisławia. Jednak Lublin bez Franciszka Smudy nie zajmie wysokiego miejsca. Myśle że po porażce w Pucharze Uefa oraz dzisiejszym niedługo zaczną z tego klubu odchodzić najlepsi gracze.

beau 1

beau

Forum VIP
Taki stan rzeczy był do przewidzenia i wynik takze przewidziało paru typerów na naszym forum.Ustawienie 4-5-1 jest złym posunięciem i do tego Chałbiński jest niewidoczny całkowicie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom