>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Odpowiedni bukmacher dla mnie?

Status
Zamknięty.
laferdydurke 0

laferdydurke

Użytkownik
Witam,

Od pewnego czasu poważnie planuję zagrać za wyższą sumę pieniędzy, oczywiście w granicach rozsądku. Chciałbym wpłacić na konto bukmachera ~300 funtów, a po dwóch tygodniach następną sumę pieniędzy. Chciałbym dobrać do tego stawkę płaską, w granicach 2,5%-5%.

Szukam solidnej firmy która:

- Nie oszukuje.
- Oferuje wysoki bonus od wpłaconej sumy, najlepiej pieniężny.
- Oferuje dużo zdarzeń, tj. interesują mnie sporty amerykańskie (hokej, baseball, koszykówka), oraz w wersji europejskiej, m.in. piłka nożna, hokej.
- Gwarantuje bezpieczeństwo! Dużo słyszałem np. na temat Bwin, o blokowanych kontach itd. Chciałbym tego uniknąć, nawet jakbym zaczął wygrywać.
- Wpłaty/wypłaty. Planuję wpłacić pieniądze kartą płatniczą, najlepiej gdybym mógł przesłać w drugą stronę przelewem, bądź bezpośrednio na kartę.

Możliwe, że temat wydaje się śmieszny, jednak chciałbym od razu uniknąć nieporozumień. :p

Czekam na propozycje.

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
Witam,
Chciałbym wpłacić na konto bukmachera ~300 funtów, a po dwóch tygodniach następną sumę pieniędzy. Chciałbym dobrać do tego stawkę płaską, w granicach 2,5%-5%.
ja myslalem ze do buka sie wplaca i pozniej sie wyplaca. a skoro zakladasz ze przegrasz to moze lepiej nie zaczynaj grac?
bwin az taki zly nie jest jak o nim pisza
wez bet365 sobie ;) albo pinnacle

laferdydurke 0

laferdydurke

Użytkownik
ja myslalem ze do buka sie wplaca i pozniej sie wyplaca. a skoro zakladasz ze przegrasz to moze lepiej nie zaczynaj grac?
Co do dodawania pieniędzy na koncie, jest to spowodowane jedynie prognozą, zakładającą wygrywanie, a nie na odwrót.
Mogę podać prosty przykład. Wygrywam średnio jakiś procent z całości, grając płaską stawką procentową. Dodając środki do kapitału, zwiększam jedynie ilość zysku, czyli wygrywam więcej.
Dlatego zamierzam zwiększać kapitał, regularnie co dwa tygodnie, nie zmieniając stawki. :)

travism 190

travism

Forum VIP
Co do dodawania pieniędzy na koncie, jest to spowodowane jedynie prognozą, zakładającą wygrywanie, a nie na odwrót.
Mogę podać prosty przykład. Wygrywam średnio jakiś procent z całości, grając płaską stawką procentową. Dodając środki do kapitału, zwiększam jedynie ilość zysku, czyli wygrywam więcej.
Dlatego zamierzam zwiększać kapitał, regularnie co dwa tygodnie, nie zmieniając stawki. :)
wplacajac 300funtów to chyba bonusu nie dostaniesz przynajmniej z całej kwoty ???? ja polecam expekt lub bet365 od kilku ladnych miesiecy u nich gram i zadnych problemow nie bylo a BWIN-u nie polecam bo mają strasznie zaniżone kursy ???? pzdr. ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom