>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Odkurzacz piorący, myjki ciśnieniowe Pomoc !

N 12

nipek

Użytkownik
Witam !
Jako że pomogliście mi w wybraniu Telewizji prosiłbym teraz o pomoc jak w temacie. Czy posiada ktoś z Was odkurzacz piorący dowolnej firmy ? :razz: u mnie w domu mama chce sobie coś wybrać a że nie znam się na tym a możliwe że ktoś z Was ma w tym rozeznanie więc proszę o pomoc. Na co szczególnie zwracać uwagę przy kupnie owego odkurzacza ? Nie chodzi mi o jakiś super wypas za dajmy na to 1500 czy nawet 1000 zł bo to jednak przekracza nasze możliwości finansowe ale coś takiego do 700 zł..
Odnośnie myjki ciśnieniowej to jest już mój wymysł. Jako że też nie chce kupić jakiegoś szrotu a mógłbym przeznaczyć na nią myślę że około 500 zł więc też proszę Was o radę. Myjka była by używana sporadycznie do mycia samochodu, kostki brukowej. Moim zdaniem myjka za 1000 zł to jest przesadą do użytkowania w gospodarstwie domowym dlatego chciałbym żebyście polecili mi tak jak pisałem wyżej do 500 zł. Znalazłem coś takiego nie wiem czy to było by coś &quot;dobrego&quot;
http://megastore.pl/74595,Elektronarzedzia-profesjonalne_Myjki-cisnieniowe_Bosch-Myjka-cisnieniowa-AQT-100-PLUS.html
Prosiłbym o opinie oraz porady !
Dziękuję za wszelkie wpisy, pozdrawiam serdecznie !

Do góry Bottom