>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Odkuć się %)

aviciii 516

aviciii

Użytkownik
Witam wszystkich.

Od września/października powróciłem do obstawiania, z większymi/mniejszymi przerwami, ostatni miesiąc zacząłem więcej obstawiać.

Jestem -1000zł, chciałbym się jakoś odkuć i wyjść na swoje. Macie jakieś pomysły?

Dodam, że grałem już różne systemy 4-6 spotkań po 10-20zł, ostatnio postawiłem pojedyncze zdarzenia 3x100zł i niestety nic nie weszło.

Polećcie coś ;)

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Jestem -1000zł, chciałbym się jakoś odkuć i wyjść na swoje. Macie jakieś pomysły?
To forum pełne jest rozmaitych pomysłów - a to co sam już z tego wybierzesz , zależy także od tego o czym nic nie napisałeś: o posiadanym budżecie na grę oraz względem tego budżetu Twoich oczekiwaniach co do czasu odrobienia straty 1000zł.
Bowiem mając na grę np. 1000zł masz inne ( co do metody oraz czasu ) pole manewru , niż mając 100zł .

aviciii 516

aviciii

Użytkownik
To forum pełne jest rozmaitych pomysłów - a to co sam już z tego wybierzesz , zależy także od tego o czym nic nie napisałeś: o posiadanym budżecie na grę oraz względem tego budżetu Twoich oczekiwaniach co do czasu odrobienia straty 1000zł.
Bowiem mając na grę np. 1000zł masz inne ( co do metody oraz czasu ) pole manewru , niż mając 100zł .
Myślę, że 500zł to mój budżet.

Co proponujesz?

Do góry Bottom