>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Odjecie srodkow z konta

R 9

rumaczek

Użytkownik
Witam, mam pewien problem. Wplacilem pieniadze przed chwila do Bwin i od razu mi calosc odjelo. Mam taki komunikat:

2013-06-01 20:11 ZAKUP +xx PLN

2013-06-01 20:11 Odzyskanie środków za przeniesienie zakładu -xx PLN

I odjelo mi pieniadze z konta, wie ktos o co moze chodzic ? :eek:

L 147

luminat

Użytkownik
Miałeś minusowy stan konta (debet), który powstał wyniku zmiany rozliczenia zakładu/kuponu. Najlepiej napisz do supportu i dowiedź się o co chodzi, ale sądzę tak właśnie było - źle rozliczyli jakiś zakład, a ty w tym czasie wypłaciłeś pieniądze, a dopiero po jakimś czasie (kilka godzin, dni) poprawili rozstrzygnięcie zakładu, a pieniędzy już nie było na koncie, bo zostały wypłacone albo wykorzystane w tym czasie na inne zakłady.

R 9

rumaczek

Użytkownik
Dzieki Kolego bylo faktycznie tak jak mowisz. Support mi odpisal. Jednak nastapila jakas pomylka, gdyz powiedzialem im, zeby podali mi zdarzenie ktore zostalo blednie rozliczone. Oni na to odpowiedzieli mi, ze chodzi o zaklad zawarty w ich innej firmie PartyBets.pl a ja tam nie mam konta. Wiec nastapila jakas pomylka, wiec mysle ze jutro to zweryfikuja ????

R 9

rumaczek

Użytkownik
Niepoważny bukmacher. Od 3 dni jak napisalem im, ze nie mam konta w PartyBets to nie odpisuja mi na maila. Odjeli hajs za nic i nie chca go przywrocic. Zwykle zlodziejstwo.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Niepoważny bukmacher. Od 3 dni jak napisalem im, ze nie mam konta w PartyBets to nie odpisuja mi na maila. Odjeli hajs za nic i nie chca go przywrocic. Zwykle zlodziejstwo.
3 dni i nie odpisują? To jest Bwin, tutaj na jakąś odpowiedź czeka się bardzo długo.

Do góry Bottom