>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Od zera do...

M 14

matall

Użytkownik
Witajcie!
Wielu z typerów na tym forum obraca dużymi kwotami - i to jest jasne, bo z tego chcą żyć lub czerpać dochód. Ten temat będzie nieco inny - chcę pokazać, że (lub w ogóle CZY) da się budować kapitał poczynając od niskiej stawki.
Na początek mamy 20 zł, pierwszy cel -&gt; 100 zł.
Tę drogę przeszedłem już dwukrotnie, ale raz musiałem przerwać grę po nieznacznym przekroczeniu 100 zł, a drugi raz rozwijam wszystko do dziś (kapitał jest pomnożony kilkudziesięciokrotnie już w okresie jednego roku), ale ciężko wspominam początki ????
Temat ten założyłem w sumie po to, by sprawdzić, czy uda mi się pomnożyć tę niewielką kwotę i zrobić z niej kapitał do rzeczywistego czerpania zysków, choćby niewielkich, z bukmacherki.
Początek to niestety nie tylko niewielkie kwoty ale także i duże ryzyko utraty kapitału przy konieczności gry dość wysokich kursów. Nie jest niemożliwe, że zejdziemy na minus - tak naprawdę najważniejsze są pierwsze kupony, później już można zmniejszyć procentową stawkę na kupon (w tej chwili jest to aż 25%, stawki grane za 75% kapitału).
Zdecydowałem się na początek pograć 3 kupony po 5 zł każdy, zostawiając 5 zł jako &quot;zapas&quot; na w razie czego.
Kupon 1
Ajax v Dniepro 1, @1,90 ✅
Baskitas v Brugge 1, @1,95 ⛔
Łączny kurs 3,72
Stawka 5 zł
Do wygrania - 18,61 zł
Kupon 2
Dynamo Kijów v Everton 1, @2,05✅
Stawka 5 zł
Do wygrania - 10,25 zł
KONTRA przy stanie 3:1
Dynamo Kijów v Everton X2 @13.00
Stawka 0,79zł
Do wygrania - 10,27 zł

Kupon 3
Dynamo Moskwa v Napoli 1 @3.00 ⛔ szkoda tych dwóch bramek ze spalonego.
Stawka 5 zł
Do wygrania 15 zł

Otrzymane punkty reputacji: +14
M 14

matall

Użytkownik
Jest 3:1 do przerwy, więc proponuję kontrę na Dynamo Kijów :
Remis lub Wygrana Everton - kurs 13
Stawka 0.79 zł.
Tym sposobem jakimkolwiek wynikiem zakończyłby się ten mecz jesteśmy 4,46 zł lub 4,48 zł do przodu na tym zakładzie.
Nie ma sensu dalej ryzykować 25% kapitału dla 79 groszy różnicy.
Tak czy inaczej - Kijów zakład na +, można już tylko rozkoszować się meczem ????

M 14

matall

Użytkownik
Kiepskawo wyszły pierwsze kupony, z 20 zł zostało nam 14,46 zł.
Dlatego też dzisiaj 2 mecze, za cały kapitał :
1980 Monachium v VfR Aalen Typ 1 @2,50
Stawka - 7,23 zł
Możliwa wygrana - 18,07 zł
FSV Frankfurt v Sandhausen Typ 1 @2,15
Stawka - 7,23 zł
Możliwa wygrana - 15,54 zł

Do góry Bottom