>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Od zera do typera, tak się zaczyna moja kariera.

wlkp1922 164

wlkp1922

Użytkownik
Moje drugie podejście do prowadzenia tematu. W poprzednim sezonie nie poszło mi za dobrze no ale mam nadzieje że w tym będzie lepiej. Cele jakieś sobie trzeba stawiać no to pierwszym jest oczywiście zarabianie na typach które podaje, utrzymywać wysoką skuteczność oraz dobry yield co pozwoliło by mi może w przyszłości dostać range typer.

Będę starał sie pisać analizy do większości typów, albo chociaż krótkie uzasadnienie. W poprzednim sezonie stawiałem kupony z paroma zdarzeniami, teraz będzie wiecej singli i dubli.

Sezon piłkarski sie powoli zaczyna więc można spodziewać sie juz niedługo tu pierwszych typów.

Otrzymane punkty reputacji: +2
wlkp1922 164

wlkp1922

Użytkownik
Lipiec 2014
1#
Brazylia vs Kolumbia
typ: Kolumbia awans ⛔ 2j
kurs: 3.00
stawka: 2/10
unibet
Buki zdecydowanie faworyzują w tym spotkaniu Brazylijczyków i nie ma się co dziwić. Ale z drugiej strony nie doceniają Kolumbijczyków i ja postaram się to wykorzystać.
Nie jest to wcale najlepszy turniej Brazylii. Pierwszy mecz wygrany 3:1 z Chorwacja po błędach sędziego, potem przyszedł bezbramkowy remis z Meksykiem oraz rozbicie, rozbitego Kamerunu 4:1. Po wyjściu z grupy męczyli się z Chile i dopiero po rzutach karnych awansowali dalej.
Kolumbia za to pewnie wygrała grupę zdobywając komplet punktów strzelając dziewięć bramek przy tym dwie tracąc. Następnie na ich drodze stanął Urugwaj którego również spokojnie pokonali róznica dwóch bramek. Kolumbia gra naprawdę nieźle na tym turnieju a w wspaniałej formie jest James Rodriguez który ma pięć bramek i idzie na króla strzelców.
&quot;Derby Ameryki Południowej &quot; jak się określa to spotkanie będzie zapewne ciekawym widowiskiem w którym można spodziewać się dogrywki dlatego odpuszczam granie 1x2. Ostatni mecz ze sobą obie drużyny rozegrały dwa lata temu (towarzyski) i padł wynik 1:1. Natomiast w eliminacjach do MŚ w 2010 roku padły dwa remisy bezbramkowe.

wlkp1922 164

wlkp1922

Użytkownik
2#
Argentyna vs Belgia
typ: BTS - Tak ⛔ 3j
kurs: 2.00
stawka: 3/10
William Hill
3#
Argentyna vs Belgia
typ: DW 1:1 ⛔ 1j
kurs: 7.00
stawka: 1/10
William Hill
Zapowiada sie niezły mecz Belgowie sie rozpedzaja cel minimum juz osiagneli i jak zapowiadają piłkarze teraz mogą zagrać bez presji. Argentyna natomiast tak samo jak Brazylia nie zachwyca ale brną twardo do przodu dzieki Messiemu. Myślę ze bramkowy remis jest wielce prawdopodobny.

wlkp1922 164

wlkp1922

Użytkownik
4#
Brazylia vs Niemcy
typ: 2 ✅ 5.6j
kurs: 2.80
bet365
Gram juz teraz bo kursy pewnie poleca w dół. Brazylia straciła wczoraj Neymara i Thiago Silve dwa bardzo ważne ogniwa tego zespołu. Niemcy jak to Niemcy wygrywają i pewnie zmierzają do finału po dlugo wyczekiwane złoto.

wlkp1922 164

wlkp1922

Użytkownik
5#
Legia Warszawa vs GKS Bełchatów
typ: BTS - Tak ⛔ 2j
kurs: 2.10
bet365
W koncu ruszyła długo wyczekiwana ekstraklasa ten czas umilił nam piekny futbol w Brazylii no i teraz znowu trzeba sie przestawić na naszą rodzimą &quot; podwórkową &quot; lige.
Dla Legii będzie to juz trzeci mecz o stawke w nowym sezonie, pierwszy przegrali z Zawisza 2:3 o Superpuchar Polski a drugi w el. Ligi Mistrzów z St. Patricks. O ile porażke z Zawiszą kibice mogli jakoś przełknąć o tyle remis (i kiepska gra przede wszystkim) z pół amatorskim mistrzem Irlandii boli. Co można zauważyć w grze Legionistów są niesamowite błedy w obronie. W środowym meczu w eliminacjach do przerwy powinni przegrywać juz z dwa, trzy zero ale dobrze bronił Kuciak. Wiadome jest ze trener Berg dokona zmian bo najwazniejszy jest mecz rewanzowy w Irlandii.
Bełchatów natomiast wraca po roku do najwyzszej klasy rozgrywkowej w Polsce i liczy na udany debiut. Bełchatowianie wzmocnili sie paroma doświadczonymi piłkarzami m. in. nie dawno grającym w Lechu Bartoszem Slusarkim. W sparingach prezentowali sie dobrze, duzo bramek strzelali ale w kazdym meczu tez co najmniej jedna tracili.
Widząć jakie błedy popełnia druzyna z stolicy i licząć sie z tym ze dzisiaj mogą byc eksperymenty w zestawieniu składu liczę ze Bełchatów coś strzeli, a gospodarze dołoza.

wlkp1922 164

wlkp1922

Użytkownik
6#
Lech Poznan vs Piast Gliwice
typ: over 2.5 ✅ 3.7j
kurs: 1.85
unibet
Rozpoczyna sie sezon w Poznaniu, Kolejorz po porazce ma coś do udowodnienia. Piłkarze będa chcieli zamazac plane po blamażu w Estonii. Trener Rumak do boju wysłał taki oto skład:
Lech: Jasmin Burić - Tomasz Kędziora, Maciej Wilusz, Marcin Kamiński, Luis Henriquez - Łukasz Trałka, Karol Linetty - Dariusz Formella, Dawid Kownacki, Muhamed Keita - Vojo Ubiparip
W porównaniu z poprzednim spotkaniem zmieniona została linia ofensywna. W obronie został zmieniony Hubert Wołąkiewicz za którego wszedł Marcin Kaminski. Takie zestawienie obrony (z Kaminskim i Wiluszem na środku) wydaje mi się strzałem w stope. Zobaczymy co pokaże atak, ale jestem dobrej myśli. Ostatnio Piast został rozbity 4:0 dzisiaj może będzie podobnie ????
7#
Zawisza Bydgoszcz vs Korona Kielce
typ: X ⛔ 1j
kurs: 3.15
unibet
Zawisza wróciła dopiero w piatek wieczorem do Polski mieli jeden dzien na przygotowanie do meczu z Koroną z Belgi przywiezli w miare dobry wynik ale przede wszystkim strzeloną bramke, nie sa na straconej pozycji w reważnu i napewno myślą o czwartkowym meczu. Korona nie wygrała na wyjezdzie od dawna, bardzo często remisowali. Dzisiaj w 30stopniowym upale spodziewam się nudnego remisu. Myśle 0:0, 1:1.

wlkp1922 164

wlkp1922

Użytkownik
Lipiec 2014
Postawione: 16j
Wygrane: 11.36j
Zysk/strata: -4.64j
yield: -29.00%

Typy podane/trafione: 10/3
skuteczność: 30%

wlkp1922 164

wlkp1922

Użytkownik
Sierpien 2014
1#
Lechia Gdansk vs Lech Poznan
typ: over 2.5 ✅ 2j
kurs: 2.00
unibet
Problemy Lecha są chyba powszechnie każdemu znane. Po blamażu w Lidze Europejskiej ponoć przesądzony już jest los trenera Rumaka i to będzie jego ostatni mecz . Wydaje mi się że trener już nie panuje nad zespołem, Keita ponoć odpuścił sobie z własnej woli sobotni trening choć lechpoznan.pl informuje ze nie pojechał do Gdańska bo ma lekki uraz. Zabraknie tam również Szymona Pawłowskiego, Karolia Linnetego, Kebby Ceesaya oraz Jaśmina Buricia.
Odpuszczam sobie granie na gospodarzy, kursy już poleciały w dół. Ale oczekuje dobrego spotkania z bramkami tak jak co najmniej 25tys ludzi którzy przyjdą na PGE Arene. Ostatnie mecze tych dwóch drużyn były overowe i dzisiaj również się tego spodziewam.

wlkp1922 164

wlkp1922

Użytkownik
2#
GKS Katowice vs Chrobry Głogów
typ: 1 ⛔ 1j
kurs: 1.90
unibet
Jak zapowiadają piłkarze gospodarzy jest to dla nich ważny mecz i go nie odpuszczą. Po ostatniej porażce 2:4 z Miedzią są rozdraznieni i dzisiaj będa chcieli awansować dalej. Trener Chrobrego zabrał na mecz praktycznie taką samą kadre co na ostatni mecz z Flotą (zremisowany 2:2) ale wyjściowa 11 będzie zupełnie inna.
3#
Flota Świnoujście vs Wigry Suwałki
typ: 1 ✅ 2.2j
kurs: 2.20
unibet
Wigry mają do przejechania praktycznie całą Polske wszerz. W ich kadrze nastąpiło kilka zmian ale nie sądze ze wyjdzie taka sama jedenastka jak w poprzednim meczu, w dodatku piorytetem dla nich powinno być utrzymanie, a Flota zaprawiona juz na boiskach I ligi będzie chciała pograć sobie troszke dłuzej w Pucharze Polski.

wlkp1922 164

wlkp1922

Użytkownik
4#
Pogon Siedlce vs Wigry Suwałki
kurs: 2.05
bet365
Ekipa z Suwałk dobrze sie nie rozpakowała z wyjazdu do Swinoujścia a juz gra kolejny mecz na wyjezdzie w Siedlcach. Co prawda nie jest to tak samo daleki wyjazd jak ten w środe, ale moim zdaniem równie trudny. Wigry po pucharze na pewno zmęczone, Pogon nie grało i przystąpią do tego spotkania w pełni sił. W dodatku u siebie są mocni pokazali to m.in. zdecydowanie pokonując Chojniczanke 4:1. Goście natomiast sezonu nie rozpoczeli najlepiej dwa remisy u siebie z Stomilem i Bytovią szału nie robią. Kolejnym zmartwieniem dla trenera Wigier są kontuzje w dzisiejszym spotkaniu na pewno zabraknie Tomasza Tuttasa (N 2/0), Aleksandara Atanackovicia (P 1/0), Marcina Tarnowskiego (P 0/0), Dawita Makaradze (P 0/0) i Mateusza Romachówa (P 0/0) prawdopodobnie nie zagra tez Darvydas Sernas którego papiery nie doszły jeszcze do klubu.

wlkp1922 164

wlkp1922

Użytkownik
6#
Zawisza Bydgoszcz vs Lechia Gdansk
typ: 2 ✅ 2.4j
kurs: 2.40
unibet
Lechia ma aspiracje na mistrzostwo ciągle sie wzmacniają nawet teraz podobno trenują z nią dwóch nowych graczy. Po pięciu kolejkach mają zaledwie siedem punktów to chluby nie przynosi. Ostatnie dwa mecze to porazki u siebie z Lechem (1:2) i na wyjezdzie z Wisla (1:3) w obydwu tych meczach to druzyna z Gdanska pierwsza strzelała bramke. Zawisza natomiast od inauguracji Ekstraklasy nie wygrała (tj. od meczu z Korona 20.07) i nie wygląda to najlepiej. Jeśli Lechia naprawde chce walczyć o najwyższe cele to w piątek musi dać z siebie wszystko i wygrać mecz z &quot; Zetą &quot; która zdecydowanie nie jest w formie.

wlkp1922 164

wlkp1922

Użytkownik
7#
Ruch Chorzów vs Lech Poznan
typ: X ✅ 6.8j
kurs: 3.40
bet365
8#
Ruch Chorzów vs Lech Poznan
typ: DW 1:1 ⛔ 1j
kurs: 6.75
unibet
Kolejorz w tym meczu wystąpi osłabiony brakiem Wołąkiewicza na środku obrony prawdopodobnie zagra Kaminski i Wilusz (najgorsze zestawienie środka jakie tylko może być pokazały to mecze w LE). Nie wiadomo czy zagra Jevtic i Linetty bo Trałka na sto procent nie zagra w takim wypadku na DP grać będzie Drewniak (który został sciągniety z wypozyczenia z Górnika). Wiadome jest tez ze nie zagra Buric więc pewnie będzie bronił Kotorowski, a do niego jakoś zaufania nie mam. Prawdopodobnie nie zagra tez Teodorczyk który poleciał na testy medyczne do Kijowa więc w ataku zostają Vojo i Kownacki (no szału nie ma). Dodać do tego Hamalainena i Lovrencica bez formy, wielką niewiadomą jakim jest Keita (a czy trenował w tym tygodniu w ogóle ? ), brak trenera, nie miłą atmosfere jaka panuje teraz w klubie i na trybunach. To wszystko mnie jakoś odpycha na granie w strone Lecha mimo tego ze Ruch ma za tydzien mecz rewanzowy i okazje na dostanie sie do LE.

wlkp1922 164

wlkp1922

Użytkownik
10#
Lech Poznan vs Cracovia Kraków
typ: over 3.5 ⛔ 1j
kurs: 3.50
bet365
Mecz przyjaźni na trybunach, ale na boisku pełna walka tak zapowiadają trenerzy. Liczę na otwarty i oby dobry mecz, goście zmienili ostatnio taktyke i próbują grać na trzech obronców co nie za bardzo im wychodzi z drugiej strony piłkarze Lecha którzy ostatnio zawodzili i dzisiaj czuję że będa chcieli sie wyładować. W dodatku Vojo Ubiparip poznał juz konkurenta do rywalizacji w ataku i dzisiaj będzie zapewne chciał pokazać ze może zastąpić Teodorczyka (tak zresztą wypowiadział sie w ostatnim wywiadzie). Za typem przemawia również argument ze w meczach obydwu drużyn pada dużo bramek rok temu w Krakowie Lech wygrał 6:1, a dwa lata temu w Poznaniu 3:1.

wlkp1922 164

wlkp1922

Użytkownik
Sierpien 2014

Postawione: 11j
Wygrane: 17.20j
Zysk/strata: +6.20j

yield: +56.36%

Typy podane/trafione: 10/6
skuteczność: 60%

wlkp1922 164

wlkp1922

Użytkownik
1#
GKS Katowice vs Wigry Suwałki
kurs: 1.75
Unibet
Drużyna z Katowic po trzech meczach bez porażki zagra u siebie mecz z beniaminkiem. Myślę że Wigry nie będa miały łatwo w tym spotkaniu. GKS mierzy wysoko dużo się mówi co roku nawet o walce o awans. Wigry natomiast walczą o co innego, a bynajmniej o spokojne utrzymanie, rozgrywki zaczeli średnio gdyby nie zwyciestwo nad &quot;chimerycznym&quot; Zagłębiem to mieli by 3pkt po dwoch remisach z beniaminkami ( Pogon Siedlce oraz Bytovia Bytów) i Stomilem Olsztyn. Gospodarze będą mieli dobrą okazje do pokazania sie z dobrej storny przed swoimi kibicami którzy będą oczekiwać zwyciestwa nad takim rywalem jakim jest zespół Wigier. Jeśli chodzi o sytuacje kadrową to GKS ma całą kadre do dyspozycji dodatkowo został wypozyczony 20 letni napastnik z SC Bragi Michał Grunt. Natomiast w drużynie Wigier nie zagra Aleksander Atanackovic oraz Marcin Tarnowski. Warto dodać że goście muszą pokonać ponad 600km a takie podróże chyba im nie słuzą ostatni wyjazd do Głogowa (100km więcej) zakonczyli porażką 3:1.

Do góry Bottom