guriii
Użytkownik
Cześć. Jestem tutaj nowy lecz betuje już od jakiegoś czasu, trafiłem na to forum przypadkiem i mnie zainteresowało i po kilku dniach namysłu postanowiłem prowadzić swój temat z typami.
Niestety jako, iż chce prowadzić temat schludnie i czytelnie, nie życzę sobie wypowiedzi innych użytkowników w tym temacie, jakby ktoś miał jakieś zastrzeżenia zapraszam na priv, a wezmę je pod uwagę.
Wszystkie moje kupony są stawiane u bukmachera: Betclic, gdy nastąpi zmiana bukmachera poinformuję.
Tutaj wzór (dla mnie żeby było mi łatwiej pisać przyszłe kupony):
Dyscyplina:
Spotkanie/spotkania:
Typ:
Łączny kurs:
Stawka:
Ewentualna wygrana:
Dlaczego tak? Moja analiza:
Niestety jako, iż chce prowadzić temat schludnie i czytelnie, nie życzę sobie wypowiedzi innych użytkowników w tym temacie, jakby ktoś miał jakieś zastrzeżenia zapraszam na priv, a wezmę je pod uwagę.
Wszystkie moje kupony są stawiane u bukmachera: Betclic, gdy nastąpi zmiana bukmachera poinformuję.
Tutaj wzór (dla mnie żeby było mi łatwiej pisać przyszłe kupony):
Dyscyplina:
Spotkanie/spotkania:
Typ:
Łączny kurs:
Stawka:
Ewentualna wygrana:
Dlaczego tak? Moja analiza:
No to cóż, teraz pora podzielić się z wami moim pierwszym kuponem:
Dyscyplina: Piłka nożna
Spotkanie/spotkania: Bośnia i Hercegowina vs Irlandia Północna, Bułgaria vs Węgry, Szkocja vs Izrael, Belgia vs Wybrzeże Kości Słoniowej
Typ: Bośnia i Hercegowina wygra (1,92), Węgry wygrają (2,27), Szkocja vs Izrael - obie drużyny strzelą gola (1,94), Belgia wygra Handicap -1 (2,04)
Łączny kurs: 17,25
Stawka: 100 j
Ewentualna wygrana: 1 518 j
Dlaczego tak? Moja analiza: Co do pierwszego typu twierdzę, że Bośnia wygra, ponieważ twierdzę że Bośniacy mają na pewno większy potencjał od Irlandii mimo, że jest dosyć niewygodnym rywalem. Te zespoły ostatni raz widziały się w roku 2018 w lidze narodów UEFA i obydwa te mecze wygrała Bośnia 2:0 u siebie, 2:1 u nich. Kolejnym niewygodnym faktem jest to, że ostatni mecz Irlandii zakończył się totalną ich deklasacją (przegrali 5-1 z Norwegią). Co do drugiego typu faktem jest to, że Węgry lepiej się spisywali w swoich ostatnich meczach od Bułgarii i myślę że Węgry mają większy potencjał od Bułgarii. Trzeci typ: Szkocja i Izrael twierdzę, że obie strzelą ponieważ w ostatnich swoich dwóch meczach zawsze te drużyny zdobyły bramki oraz historia jaką nam przedstawiają te dwa zespoły zdaje się potwierdzać ten typ (2020r. 1:1, 2018 r. dwa mecze: 3-2 dla Szkocji i 2:1 dla Izraela) dodatkowo można rzec, że są to dwa bardzo wyrównane zespoły. Co do ostatniego typu twierdzę, że Belgowie mają duży potencjał ofensywny, że powinni wygrywać takie spotkania, nawet jeśli skład będzie mocno zmieniony. Zawodnicy Wybrzeża Kości Słoniowej nie są juz tak dobrzy jak kilka lat temu.