>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Od zera do milionera czyli typowanie z Guriii'm

guriii 8,3K

guriii

Użytkownik
Cześć. Jestem tutaj nowy lecz betuje już od jakiegoś czasu, trafiłem na to forum przypadkiem i mnie zainteresowało i po kilku dniach namysłu postanowiłem prowadzić swój temat z typami.
Niestety jako, iż chce prowadzić temat schludnie i czytelnie, nie życzę sobie wypowiedzi innych użytkowników w tym temacie, jakby ktoś miał jakieś zastrzeżenia zapraszam na priv, a wezmę je pod uwagę.

Wszystkie moje kupony są stawiane u bukmachera: Betclic, gdy nastąpi zmiana bukmachera poinformuję.

Tutaj wzór (dla mnie żeby było mi łatwiej pisać przyszłe kupony):
Dyscyplina:
Spotkanie/spotkania:
Typ:
Łączny kurs:
Stawka:
Ewentualna wygrana:
Dlaczego tak? Moja analiza:

No to cóż, teraz pora podzielić się z wami moim pierwszym kuponem:
Dyscyplina: Piłka nożna
Spotkanie/spotkania: Bośnia i Hercegowina vs Irlandia Północna, Bułgaria vs Węgry, Szkocja vs Izrael, Belgia vs Wybrzeże Kości Słoniowej
Typ: Bośnia i Hercegowina wygra (1,92), Węgry wygrają (2,27), Szkocja vs Izrael - obie drużyny strzelą gola (1,94), Belgia wygra Handicap -1 (2,04)
Łączny kurs: 17,25
Stawka: 100 j
Ewentualna wygrana: 1 518 j
Co do pierwszego typu twierdzę, że Bośnia wygra, ponieważ twierdzę że Bośniacy mają na pewno większy potencjał od Irlandii mimo, że jest dosyć niewygodnym rywalem. Te zespoły ostatni raz widziały się w roku 2018 w lidze narodów UEFA i obydwa te mecze wygrała Bośnia 2:0 u siebie, 2:1 u nich. Kolejnym niewygodnym faktem jest to, że ostatni mecz Irlandii zakończył się totalną ich deklasacją (przegrali 5-1 z Norwegią). Co do drugiego typu faktem jest to, że Węgry lepiej się spisywali w swoich ostatnich meczach od Bułgarii i myślę że Węgry mają większy potencjał od Bułgarii. Trzeci typ: Szkocja i Izrael twierdzę, że obie strzelą ponieważ w ostatnich swoich dwóch meczach zawsze te drużyny zdobyły bramki oraz historia jaką nam przedstawiają te dwa zespoły zdaje się potwierdzać ten typ (2020r. 1:1, 2018 r. dwa mecze: 3-2 dla Szkocji i 2:1 dla Izraela) dodatkowo można rzec, że są to dwa bardzo wyrównane zespoły. Co do ostatniego typu twierdzę, że Belgowie mają duży potencjał ofensywny, że powinni wygrywać takie spotkania, nawet jeśli skład będzie mocno zmieniony. Zawodnicy Wybrzeża Kości Słoniowej nie są juz tak dobrzy jak kilka lat temu.

guriii 8,3K

guriii

Użytkownik
Po wczorajszym niestety przegranym kuponie, trzeba troszkę odbudować budżet na jutro :D.
Kupon nr 2.
Dyscyplina: Piłka nożna U21
Spotkanie/spotkania: Islandia U21 vs Włochy U21 ANULOWANY, Ukraina U21 vs Rumunia U21, Gruzja U21 vs Szwajcaria U21
Typ: Włochy wygrają (ANULOWANY), Rumunia wygra (2,24), Szwajcaria wygra (1,54)
Łączny kurs: 3,45
Stawka: 35j
Ewentualna wygrana: 107 j
Włochy ponieważ zawsze wygrały z Islandią i myślę że to nie jest rywal który mógłby im zagrozić przegraną.
Rumunia, bo pięć ich ostatnich meczy to 4 zwycięstwa i jeden remis + w 2019 r. te dwa zespoły się spotkały i mecz zakończył się na korzyść Rumuni 3 do 0.
Szwajcaria ponieważ na 7 meczy od 2002 r. Szwajcaria ani razu nie przegrała z Gruzją raz w 2010 r. zremisowała. Ostatni mecz w 2019 r. wygrali 2:1.

Kupon nr 3.
Dyscyplina: Siatkówka
Spotkanie/spotkania: Salon Viesti K vs Polkky Kuusamo K., Norwid Częstochowa vs Strzelce Opolskie, UVC Graz K. vs Schwechat K., Spartak Subotica vs Novi Pazar Junior
Typ: Wygrana Salon Viesti K., Norwid Częstochowa, UVC Graz K. Spartak Subotica
Łączny kurs: 3,59
Stawka: 25j
Ewentualna wygrana: 79j
---------------
i jeszcze puściłem Kupon nr 4.
Dyscyplina: Piłka nożna U21
Spotkanie/spotkania: Białoruś vs Cypr, Serbia vs Polska, Szkocja vs Czechy, Kosovo vs Austria, Belgia vs Walia, Portugalia vs Norwegia
Typ: Białoruś wygra, Polska wygra, Czechy Wygrają, Austria wygra, Belgia wygra, Portugalia wygra.
Łączny kurs: 16,36
Stawka: 10j
Ewentualna wygrana: 152 j
Tutaj low bet, ponieważ nie jestem pewien dwóch meczy a mianowicie wygranej Białorusi boję się że może tu wpaść remis na który daję 40%, 10% przegrana Białorusi i 50% na wygraną Białorusi oraz nie jestem pewien Szkocji i Czech i tutaj najbardziej obawiałbym się bardzo nudnej gry i remisu 0:0 50% oraz zwycięstwo Czech na 50%. Nie rozmyślałbym tutaj że Szkocja może wygrać.

AKTUALNY BILANS W JEDNOSTKACH: -100j,
AKTUALNY BILANS KUPONÓW: Wygrany/Przegrany/Ilość postawionych. 0/1/1

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +94
guriii 8,3K

guriii

Użytkownik
Kupon nr 2. nie wszedł co mnie bardzo zdziwiło, kupon nr 4. tak się spodziewałem, kupon nr 3 wszedł.

Dobra czas postawić zakłady na jutro, bo będzie ciekawie :D
Kupon nr 5.
Dyscyplina: MMA
Spotkanie/spotkania: Wszystkie walki na gali KSW 55
Typ: Wójcik wygra, Kaszubowski wygra, Mysiała wygra, Stasiak wygra, Romanowski wygra, Gustafsson wygra, Materla wygra, Khalidov wygra.
Łączny kurs: 48,18
Stawka: 20j
Ewentualna wygrana: 1055 zł
w MMA kieruję się lekko przeczuciem i mogę powiedzieć, że mam dość dużą skuteczność aczkolwiek niech nikt nie bierze moich zakładów na pewnik. Myślę, że nie ma co tu dużo mówić wszystkie typy wydają się bardzo oczywiste oprócz dwóch a więc je wyjaśnie. Gustafsson w tej walce zdecydowanym faworytem jest jego przeciwnik co mnie dziwi lekko aczkolwiek dziwi. Gustafsson ma 6 walk wygranych 0 przegranych i nie sądzę, że Janikowski go pokona + Gustafsson jest od niego wyższy co może zadziałać na jego korzyść.
Walka Mameda wiemy tyle, że raz już z nim przegrał.. ale myślę, że Mamed jest bardzo dobrze przygotowany i będzie chciał coś udowodnić wszystkim.. po za tym kieruję się wobec niego lekką sympatią (wiem to błąd) ale też tym, że jest on po prostu kotem. Pamiętajmy jednak że jest to MMA i najbardziej oczywista walka może się stać w bardzo nieoczywistą.

Kupon nr 6.
Spotkanie/spotkania: Czarnogóra-Azerbejdżan, Luksemburg-Cypr, Liechtenstein-Gibraltar, Wyspy Owcze-Łotwa, Ukraina-Niemcy, Hiszpania-Szwajcaria
Typ: Czarnogóra wygra, Luksemburg wygra, Liechtenstein wygra, Łotwa wygra, Niemcy wygrają, Hiszpania wygra
Łączny kurs: 35,61
Stawka: 15j
Ewentualna wygrana: 534 j
Odniosę się tylko do kilku meczy.. Czarnogóra będzie chciała wygrać z Azerbejdżanem po remisie z Łotwą.. Liechtenstein myślę, że wygra... Gibraltar kilka dni temu przegrał z Maltą to myślę, że wygra Liech... Wyspy Owcze vs Łotwa.. Łotwa kilka dni temu zremisowała z Czarnogórą więc nie wiem dlaczego tutaj faworytem są wyspy.. myślę że wyspy dostaną baty..
Kupon nr 7.
Spotkanie/spotkania: Czarnogóra Azerbejdżan, Hiszpania Szwajcaria, Ukraina Niemcy
Typ: W meczu Czarnogóry powyżej 2.5 gola, Hiszpania Szwajcaria powyżej 1,5 a Ukraina z Niemcami over 3.5
Łączny kurs: 6,11
Stawka:30j
Ewentualna wygrana: 161 j
-----
Kupon nr 8.
Dyscyplina: Siatkówka
Spotkanie/spotkania: Legion pro vs Tornado, Molot Lions, Plamya Pro Empire, Berkut Vityaz, Vampula K vs Polkky K., Warta Zawiercie vs Czarni Radom, Kurrikaani Loimaa vs Akaa Volley, LiigaPloki K vs WoVo, Puijo K. vs Orvieden K.
Typ: Wygrana: Tornado, Lions, Plamya Pro, Vityaz, Polkky Kuusamo K., Warta Zawiercie, Hurrikaani Loimaa, LiigaPloki K., Oriveden.
Łączny kurs: 29,5
Stawka: 10 j
Ewentualna wygrana: 313 j.
------
Jutro może dorzucę więcej kuponów.

AKTUALNY BILANS W JEDNOSTKACH: -91j,
AKTUALNY BILANS KUPONÓW: Wygrany/Przegrany/Ilość postawionych. 1/3/4

Otrzymane punkty reputacji: +94
guriii 8,3K

guriii

Użytkownik
Fakt, faktem te kupony nie weszły ale ja tutaj sobie typuje mecze a obstawiam trochę w innym systemie, po prostu ja tutaj piszę tak jak np. ksw obstawiałem tutaj napisałem wszystkie walki co nie oznacza, że wrzucam je w jeden kupon. Od dzisiaj będę zaznaczał przy typie który jest według mnie niepewny. Ja nie zamierzam prowadzić działu z analizą dokładną meczu, taki miałem zamiar żeby to wyglądało bardziej jak opis dlaczego decyduje się na taki typ.. Ja troszkę inaczej rozbijam te kupony już w rzeczywistości ale nie zamierzam tutaj tłumaczyć swojego systemu gry.. Widzisz te powyżej kupony nie weszły a ja jestem 400 zł na plusie po wcześniejszych grach. Temat prowadzę for fun dla siebie, nikomu nie każę obstawiać takich kuponów jakie tu piszę. Nie jestem wyrocznią i pewnikiem.
Dziś puszczam 3 kupony i nie będę ich pisał a wstawię zaraz skriny, ponieważ nie mam zbytnio czasu na pisanie, przepraszam.

P.S do Gy_Gy_Craveel Gy_Gy_Craveel Bukmacherka nie jest moim źródłem utrzymania, a zwykłym dostarczeniem adrenaliny i zabawą, co miesiąc mam określony budżet na bukmacherkę i go nie przekraczam, ale póki co za wrzesień wyszedłem 500 zł na plus, teraz jestem 400 a mamy połowę miesiąca. Nie sądzę abym bankrutował.
Post automatycznie złączony:

To, są moje zakłady które proponuje wszystkim czytającym tego posta i które sam postawiłem.
Wiem, że za dużo ale taśmy też puszczam co nie oznacza że się na nich opieram tylko i wyłącznie.. dokładam do tych kuponów mniejsze do 3/4 zdarzeń ale tego już nie piszę bo po co mam się powtarzać z typami, każdy przeciętnie ogarnięty gość nie będzie kopiował moich kuponów z 10 zdarzeniami i nie będzie się na nich opierał, może sobie wybrać z tego kilka zdarzeń i tyle. Po co mam pisać tutaj te same typy tylko rozłożone w 3/4 kuponach tak jest lepiej i wygodniej.

Załączniki

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +95
guriii 8,3K

guriii

Użytkownik
Spotkanie/spotkania:

AFC Eskilstuna - Orgryte- Obie strzelą gola- TAK,
Bradford City-Harrogate Town Podwójna szansa Bradford City lub Remis,
Alianza Petrolera - Atletico Bucaramanga- Alianza Petrolera wygra,
Jaguares De Cordoba - Independiente Santa Fe- Obie strzelą gola- NIE

Łączny kurs: 7,95
Stawka: 35 j
Ewentualna wygrana:
245 j

Spotkanie/spotkania:

Qviding FIF vs IFK Varnamo: IFK Varnamo wygra.
Haras El Hodood vs Zamalek: Remis lub Zamalek
Santiago Morning vs Rangers Talca: Rangers Talca wygra.
Flamengo vs Goias: Flamengo wygra

Łączny kurs: 3,77
Stawka: 50 j
Ewentualna wygrana:
166 j

Od dzisiaj będę prowadził nowy bilans, ponieważ trochę się zagmatwałem i nie pisałem Wam wszystkich kuponów (z racji tego, że puszczałem je albo po napisaniu posta i nie chciało mi się już, albo z racji tego, że łączyłem swoje dwa kupony w jeden dla Was.) Gdybym prowadził dalej bilans tego co tu pisałem to bym szedł w minus a jestem teraz na dużym plusie, teraz będę prowadził temat tak jak obstawiam. Także dziś dwa kupony, myślę że legit, można je puścić bo nic więcej ciekawego nie wyłapałem a nie ma co puszczać na siłę.

Otrzymane punkty reputacji: +96
guriii 8,3K

guriii

Użytkownik

Spotkanie/spotkania: Shinik Jarosław vs Neftekhimik: Podwójna szansa Neftekhimik lub remis, Go Ahead Eagles vs De Graafschap: Podwójna szansa, że wygra zespół 1 albo 2, Union San Felipe vs Deportes Magallanes: Podwójna szansa Union San Felipe bądź remis, Avranches vs Quevilly Rouen: Avranches wygra, Niemcy vs Szwajcaria: Niemcy wygrają, Ukraina vs Hiszpania: Hiszpania wygra.​

Łączny kurs: 12,23
Stawka: 35j
Ewentualna wygrana: 425j - Nie weszło

Spotkanie/spotkania: FK Chaika vs FC Orenburg: FC Chaika wygra, Baltika Kaliningrad vs Chertanovo: Remis, Alianza Lima vs Deportivo San Martin: Under 2,5, Flamengo vs Goias: Flamengo wygra

Łączny kurs: 50,28
Stawka: 15j
Ewentualna wygrana: 663 j - Nie weszło

Ostatnia edycja:
guriii 8,3K

guriii

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna/Chile Primera/Finlandia 1 liga/ Kolumbia Primera A

Spotkanie/spotkania:
Universidad Concepcion VS Deportes Iquique: Universidad Concepcion wygra,
SJK vs HJK: HJK wygra,
Independiente Medellin vs Jaguares De Cordoba: Under 2,5,
Deportes Tolima vs Alianza Petrolera: Deportes Tolima wygra

Łączny kurs: 10,14
Stawka: 50j
Ewentualna wygrana:
446j

guriii 8,3K

guriii

Użytkownik
Nie obstawiałem jakiś czas bo nie miałem za bardzo czasu ale już ruszam z kuponami jakie mógłbym zaproponować.
Dyscyplina: Piłka nożna i gala Genesis

Typ: Vaso Bakocevic vs Dariusz Rutkiewicz -
Różal
vs Josh Barnett-
Aston Villa vs Leeds-
Stuttgart vs FC Koeln-
Zagłębie Lublin vs Lechia Gdańsk: Oba zespoły strzelą gola +

Łączny kurs: 15,31
Stawka: 90 j
Ewentualna wygrana:
1212 j
Osobiście puszczam właśnie taki kupon aczkolwiek jakby ktoś chciał może dać Stuttgart podwójną szansę, na remis lub Stuttgart albo odzielić Genesis od piłki nożnej i puścić dwa kupony takie, lecz do Genesis dorzucić wygraną Moniki Porażyńskiej (lecz to takie niepewne ale jak ktoś lubi ryzyko, a dziewczyna mimo, że faworytem nie jest, to jednak ma szansę na zwycięstwo)​

Ostatnia edycja:
guriii 8,3K

guriii

Użytkownik

Typ: Union Berlin
vs Freiburg
Mainz vs Borussia M' gladbach
Fullham vs Crystal Palace
Lazio
vs Bologna

Łączny kurs: 18,66
Ewentualna wygrana:
821 j

--------------------------------------------------------------------------

Typ:
West Ham vs Manchester City: Oba zespoły strzelą
Wisła Kraków
vs Podbeskidzie
Barcelona vs Real Madryt
Manchester United vs Chelsea: Oba zespoły strzelą gola
Pogoń vs Legia: Oba zespoły strzelą gola

Łączny kurs: 16,76
Stawka: 100j
Ewentualna wygrana:
1571j

----------------------------------------------------------------------

Typ:
Atalanta vs Sampdoria: Over 2,5
RB Lipsk
vs Hertha Berlin
Bayern Monachium vs Eintracht: Handicap -1
Borussia Dortmund
vs Schalke 04: Handicap -1
Liverpool
vs Sheffield United: Handicap -1

Łączny kurs: 8,85
Ewentualna wygrana:
827j

Oczywiście wytłuszczone drużyny to zespoły które według mnie zwyciężą mecz i są moim typem

guriii 8,3K

guriii

Użytkownik

Spotkanie/spotkania:

Sheffield United vs Manchester City: Handicap -1
Crotone vs Atalanta: Handicap -1
Augsburg
vs Mainz: Wygrana Augsburg
Inter
vs Parma: Handicap -1

Łączny kurs: 16,17
Stawka:50j
Ewentualna wygrana:712j (n)
-----------------------------------------------------------------
Spotkanie/spotkania:

Olimpia Grudziądz vs Lechia Gdańsk

Typ: Lechia Gdańsk handicap -2

Łączny kurs: 3,25
Stawka:20j
Ewentualna wygrana:57,2j :rolleyes:

Ostatnia edycja:
guriii 8,3K

guriii

Użytkownik
Od wczorajszego kuponu (bo wcześniejszych nie pamiętam a nie chce mi się sprawdzać) będę prowadził bilans kuponów.
Ilość kuponów wygranych/przegranych: 0/1
Aktualny bilans w j: -50j

Dyscyplina/rodzaj kuponu: Piłka nożna/ Kupon AKO 5 zdarzeń

Spotkanie/spotkania:

Aston Villa vs Southampton: Oba zespoły strzelą gola
Newcastle vs Everton: Oba zespoły strzelą gola
Roma
vs Fiorentina
Granada vs Levante
Tottenham vs Brighton
Łączny kurs: 18,78
Stawka: 120j
Ewentualna wygrana:
2115j
------------------------------------------------------------------
Dyscyplina: Piłka nożna/AKO 2 zdarzenia

Spotkanie/spotkania:
Manchester United vs
Arsenal
Udinese vs AC Milan

Łączny kurs: 3,80
Ewentualna wygrana:
167j​

guriii 8,3K

guriii

Użytkownik
Dzisiaj trzy kupony:

Dyscyplina: Piłka nożna / Najlepsze ligi europejskie
Spotkanie/spotkania:

Benevento vs Genoa - obie strzelą TAK
Sassuolo vs AC Milan - obie strzelą TAK
Cagliari vs Udinese - obie strzelą TAK
Atalanta vs Roma - powyżej 2.5 gola
Łączny kurs: 7,14
Ewentualna wygrana:
628 j
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dyscyplina: Piłka nożna / Najlepsze ligi europejskie
Spotkanie/spotkania:

Tottenham vs Leicester - Tottenham wygra.
Wolfsburg vs Stuttgart - obie strzelą TAK
Lille vs PSG - obie strzelą TAK
Łączny kurs: 5,39
Stawka: 53 j
Ewentualna wygrana:
252 j
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dyscyplina: Piłka nożna / Najlepsze ligi europejskie - Główny kupon
Spotkanie/spotkania:

Tottenham vs Leicester - Powyżej 2.5 gola
Man. UTD. vs Leeds - oba strzelą TAK
Atalanta vs Roma - oba strzelą TAK
Cadiz vs Getafe - Powyżej 1.5 gola.
Łączny kurs: 6,29
Stawka: 350j
Ewentualna wygrana: 1938j

Ilość kuponów wygranych/przegranych: 0/3
Aktualny bilans w j: -220j

Do góry Bottom