Witam wszystkich bardzo serdecznie w moim temacie, w którym postaram się spełnić cel jakim jest zarobienie na czysto kwoty 5000zł. Nie wiem ile czasu mi z tym zejdzie, ale mam ogromną motywację żeby tego dokonać. Jeśli chodzi o moją przygodę z zakładami to trwa ona już kilka dobrych lat i myślę że jestem już na takim etapie, że moje typy mogą przynosić nie tylko zysk mi, ale i również innym osobom.
Cel samego projektu jest prosty - postaramy się w jak najszybszym czasie ugrać 5000zł. Zadanie to na pewno nie będzie łatwe bo i budżet startowy jaki sobie wyznaczyłem jest skromny, jednak myślę że grając systematycznie, bez podpałki i przede wszystkim z głową tylko najciekawsze propozycje każdego dnia to zadanie powinno być prostsze.
Co do typów to gramy tylko i wyłącznie koszykówkę. Tym sportem interesuje się od dłuższego czasu także nie będziemy kombinowali i po prostu będę grał to w czym czuje się najlepiej.
Budżet początkowy : 100zł
Co gramy : Koszykówka ????
PROSZĘ NIE KOMENTOWAĆ TEMATU ! W RAZIE PYTAŃ ZAPRASZAM NA PW ! ????
Cel samego projektu jest prosty - postaramy się w jak najszybszym czasie ugrać 5000zł. Zadanie to na pewno nie będzie łatwe bo i budżet startowy jaki sobie wyznaczyłem jest skromny, jednak myślę że grając systematycznie, bez podpałki i przede wszystkim z głową tylko najciekawsze propozycje każdego dnia to zadanie powinno być prostsze.
Co do typów to gramy tylko i wyłącznie koszykówkę. Tym sportem interesuje się od dłuższego czasu także nie będziemy kombinowali i po prostu będę grał to w czym czuje się najlepiej.
Budżet początkowy : 100zł
Co gramy : Koszykówka ????
PROSZĘ NIE KOMENTOWAĆ TEMATU ! W RAZIE PYTAŃ ZAPRASZAM NA PW ! ????