>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Od x do y

snap8 12

snap8

Użytkownik
Mamy jakis kapitał i mnożymy go 5 krotnie grając kursami 1,3-1,4

Stawka - Kurs - Wygrana
200 - - 1,4 - - 280
280 - - 1,4 - - 392
392 - - 1,4 - - 548,8
548,8 - - 1,4 - - 768,32
768,32 - - 1,4 - - 1075,648

Sposób gry sprawdzony przeze mnie , a zaczerpniety z innego forum.

I nie piszcie, że takie kursy najcześciej nie wchodzą , bo jezeli nie jesteście w stanie trafić kursu 1,4 w ciągu dnia ( może to być składak) to najlepiej darować sobie z obstawianiem.
Oczywiście to nie polega na tym żeby przejść przez wszystkie etapy jednego dnia , ale aby rozłożyć to powiedzmy na tydzień.

G 46

ghs

Użytkownik
Śmiem twierdzić, że sprawdziłeś to tylko raz. Śmiem twierdzić, że miałeś fuksa. Uważam, że 3 na 4 osoby tego nie przejdzie.
Ale bardzo chętnie zobaczymy jak trafiać kurs 1,4 pięć razy pod rząd, choćby w tym temacie. Zachęcam do zamieszczania typów.

snap8 12

snap8

Użytkownik
Tego się spodziewałem ( tzn . takiego podejścia z twojej strony ghs).
Ja udowadniał niczego nie będę, ale jak ktoś chce to niech podaje typy do tego nawet tu.
Jeśli chodzi o to ile razy to przeszedłem ? To jak narazie na 2 próby 2 razy sie udało. dziś skończyłem drugie podejscie.
Zasada jest taka , że nic na siłe. Zazwyczaj nie udaje sie trafić 5 razy kursów po 1,4 tylko dlatego ,że chce sie to zrobić jak najszybciej. To tak jak z 15stką wielu próbowało , ale nie widziałem zeby ktoś przeszedł, ja doszedłem do 13 etapu i zacząłem grać na siłe i wyszła dupa.

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
juz bylo o tym na forum jeden chloapk to prezentowal w kuponach ze statystykami i szlo mu całkiem niezle. Czy to jest system? Raczej jakis pomysł na gre.

dawidm 9

dawidm

Użytkownik
dobrze dobierając mecze faktycznie nie powinno być dużego problemu, sam jakiś czas temu to testowałem... 3 na 4 próby weszły więc ładnie na plus ;) grałem tak aby kurs był 1,3-1,5 , jedynie piłkę nożną i na dodatek DNB (remis nie ma zakładu) więc kursy wyższe niż w przypadku podpórki ;] kilka razy uratowało mi to dupę (bo był akurat remis) :p
aaa, i po 3cim kroku odłożyłem sobie stawkę początkową, żeby w razie wpadki wyjść na zero... teraz trochę posucha jeśli chodzi o mecze więc na siłę tego nie gram, polecam jedynie gdy naprawdę jest co obstawiać i jesteśmy mocno przekonani do danego typu ;)
pzdr

krzysiek5680 12

krzysiek5680

Użytkownik
ja osobiście proponyje ten sposób gry grać 4 x ako 1,5
przeważnie mecze z kursami 1,5 są pewniejsze niż te z 1,3.

massive 0

massive

Użytkownik
LoL ????

Jak ci kilka meczy po kursie 1,5 weszło, a po 1,3 nie, to wcale nie znaczy, że te z niższym kursem sa mniej pewne:kwasny4565:

snap8 12

snap8

Użytkownik
I to jest własnie błędne podejście tzn. zawyżanie kursów.
Zaraz ktos napisze że lepiej zagrać kurs 2,00.
Oczywiście można zagrać raz 1,5 ale nie wszystkie.
Zasada jest taka żeby grać kursy w przedziale 1,3-1,5 ale przemyslane, żeby to nie była gra na żywioł.

Do góry Bottom