>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Od Szczecina po Wodzisław, szefem FIFA tylko Zdzisław!

M 22

maniek1946

Użytkownik
W tym poście będę aktualizował statystyki. Bez zbędnego rozpisywania się, dwa single na dzisiaj.
Jerzy Janowicz - Kei Nishikori ▶ 1 set over 9.5 gema @ 1.92 4:6
STAWKA 100zł
EWK 192zł
Unibet
✅ 92zł
Analiza Dnia 19.06.2015 by maniek1946
No to mamy pierwszy mecz Jerzyka z Japończykiem w historii. Pomimo wielokrotnego udziału obu zawodników w tych samych turniejach, nigdy się wcześniej nie spotkali na korcie, więc kiedyś w końcu do tego musiało dojść. Wszyscy szlifują formę przed Wimbledonem. Dzisiaj w ćwierćfinale w Halle Nishikori pewnie odstawi gładko 2:0 z kwitkiem naszego rodaka. Wydaję mi się jednak, że Janowicz trochę powalczy, a już na bank w pierwszym secie.
W poprzednich dwóch spotkaniach na tym turnieju JJ wygrywał pewnie w pierwszych setach. 6:3 z Cuevasem (wyżej rozstawionym!) i 6:2 z Falle wczoraj. Każdy dobrze wie jaki jest nasz chłopak, co musi trenować po szopach. Nerwów na wodzy to on za grosz nie potrafi utrzymać i jeżeli przegra pierwszego seta to bardzo ciężko wrócić mu już do walki o zwycięstwo. W szczególności przypomina mi się teraz jego pojedynek na French Open, gdzie po pierwszym przegranym secie krzyczał i rzucał rakietą. Porażka. Tutaj w Niemczech jednak prezentuje się całkiem nieźle, na pewno dużo daje mu jego bardzo mocny serwis, któremu sprzyja trawa. W meczu z Cuevasem nie stracił ani razu swojego podania, 3 czy 4 razy wygrywał swoje podanie dopiero po przewadze. Większość podań jednak wygrał do 15, raz nawet do zera. Z Fallą trochę dziwny mecz. Po pierwszym secie i gładkim 6:2, w drugim nagle 7:5... Chyba się za bardzo rozluźnił i dopiero jak się spiął, to w 3 secie znowu 6:2.
Kei oczywiście też 2 razy grał już w tym turnieju. 2:0 odpowiednio z Thiemem i Brownem. Dlaczego taki typ na dzisiaj? Przede wszystkim patrząc też na wyniki pierwszych setów Japończyka na tym turnieju. Tie Break z Thiemem i 7:5 z Brownem. Czyli i w pierwszym i drugim meczu gładko wchodził over 9.5. Myślę, że ciężko będzie miał przełamać Janowicza w pierwszym secie aż dwa razy, dlatego 6:4, 7:5 lub tie break dla mnie wchodzi w grę. Oczywiście może też wygrać Janowicz, ale na pewno Keia to on nie rozniesie. Umówmy się szczerze...
Jurek jest ogólnie dosyć solidny zawodnikiem na trawie. Każdy pamięta chyba jego szaleństwo w Wimbledonie, kiedy jeszcze nikt go nie znał. Szkoda, że od tamtego czasu jest co raz gorzej. Jeżeli pierwszego seta przegra po walce, to pewnie potem już sobie odpuści, bo w głowie będzie miał tylko to, że już praktycznie przegrał. No chyba, że wygra... Ale typ, który podaję, to over 9.5 gema w 1 secie, dlatego na początek na pewno walka będzie na maksa, dlatego liczę na plus.
Meksyk - Ekwador ▶ 1 @ 2.44 1:2
STAWKA 100zł
EWK 244zł
Pinnacle Sports
⛔ -100zł
Ekwador już właściwie bez szans na awans, tragiczny futbol pokazali z Boliwią. Meksyk po 3:3 z Chile i wcześniejszym remisie musi wygrać. Nawet jeżeli nie wyprzedzą Boliwii to i tak z 5 punktami najprawdopodobniej awansują. Dla mnie jedyneczka z fajnym kursikiem może wpaść.

M 22

maniek1946

Użytkownik
Wklejam jeszcze zaległy kupon. Jak ktoś sobie przeczyta analizę, to sam będzie wiedział, że to nie żadna ściema tylko nie wrzucone przez zwykły brak czasu, a typ siadł razem z analizą.

Simon G. - Anderson K. ▶ ilość setów 3 @ 2.37 1:2
STAWKA 100zł
EWK 237zł
bet365
✅ +137zł

Analiza Dnia 20.06.2015 by maniek1946

Półfinał naprawdę warty uwagi. Na przeciwko siebie staje rakieta nr 13 i nr 17. We wcześniejszych swoich meczach Simon stracił jednego, natomiast Anderson dwa sety. Wyniki Simona; vs. Goffin 2:1 ( 6:7 7:5 6:2 ), vs. Kokkinakis 2:0 ( 6:4 6:2 ), vs. Raonic 2:1 ( 4:6 6:3 7:5 ). Wyniki Andersona; vs. Hewwit 2:1 ( 6:7 7:5 6:2 ), vs. Wawrinka 2:0 ( 7:6 7:6 ), vs. Garcia-Lopez 2:0 ( 7:6 7:5 ).

Pierwsze na tapetę wrzucimy Simona. Dwukrotnie przegrywał pierwszego seta, żeby potem wygrać cały mecz. Szczerze mówiąc, nie miał za bardzo gdzie przegrać tak na moje oko. Patrząc na rywali, to od każdego jest lepszy i w każdym pojedynku grał jako faworyt. Grał raz w życiu z Andersonem i przegrał 1:2, ale było to w 2013 roku i nie na trawie, dlatego nie ma nawet się co tym sugerować. Wiadomo, że każdy już tylko czekam na Wimbledon. W poprzedniej edycji tego szlema Simon odpadł w 3 rundzie, przegrywając dosyć szybko 0:3 z Djoko. W 2014 przed Wimbledonem też grywał w turniejach i w ostatnim przed startem w nim, odpadł w 1/8 z Beneetau.

Kurde, miałem się rozpisać, a tutaj muszę na szybkości pisać, bo trzeba wychodzić. Co do Andersona. Niespodzianka z Wawrinką. Co prawda kursy były przesadzone po zwycięstwie Szwajcara w French Open, ale i tak to naprawdę bardzo duża niespodzianka, że Anderson go ograł. Prezentuje się tutaj bardzo solidnie i myślę, że Simon wreszcie trafił na godnego rywala, który jeszcze może odprawić go z kwitkiem. Ten pojedynek zapowiada się na bardzo ciekawy w końcu to półfinał... Dlatego 3-setówka dla mnie jak byk. Następnym razem będzie trochę więcej.

M 22

maniek1946

Użytkownik
A na dzisiaj dubelek z Copa America. W tej grupie nie wpada zbyt wiele bramek, dzisiaj w kadrze meczowej Brazylii zabraknie Neymara. Wenezuela naprawdę pokazuje pazur w tej edycji CA, świadczy o tym chociażby ostatni mecz z Peru, gdzie przez praktycznie 60 minut grali w 10 i przegrali tylko 1:0. Peru ładnie z kolei zaprezentowało się w pierwszym spotkaniu z Brazylią, które co prawda przegrało 1:2, ale grali naprawdę solidny futbol. Szukam remisów na pierwszą połowę, myślę, że przynajmniej jeden powinien wejść. No to pyk!
Kolumbia - Peru ▶ remis po pierwszej połowie @ 2.05 0:0
STAWKA 100zł
EWK 205zł
bet365
✅ +105zł
---
Brazylia - Wenezuela ▶ remis po pierwszej połowie @ 2.11 1:0
STAWKA 100zł
EWK 211zł
bet365
⛔ -100zł

M 22

maniek1946

Użytkownik
W takim celu był zagrany dubelek i przynajmniej wszedł plan minimum, czyli minimum zysk lub +/- +200. Ale jest piątka do przodu ???? Powoli zbliża się Wimbledon więc będzie ciekawe, na pewno będzie dużo kupon, zdecydowanie będzie co grać. Ruszają kwalifikacje, a oprócz nich niektórzy jeszcze kończą grę w innych turniejach m.in. w Nottingham.
---
Carreno-Busta P. - Fritz T. ▶ DW 2:0 @ 2.50 0:2 dawno się tak nie pomyliłem, młodzian kozak, nie doceniłem
STAWKA 100zł
EWK 250zł
Unibet
⛔ -100zł
Carreno-Busta skończył właśnie turniej w Perugii na mączce, który wygrał. W finale 6:2 6:2 z Violą. Trochę mnie zastanawia czy grać go jako pewniaka czy nie. Wczoraj grał we Włoszech, leciał samolotem i teraz Nottingham. I to nie był raczej krótki lot. Z drugiej strony gra z kartoflem, a na DW 2:0 kurs w granicach 2.5 proponują. Spróbuję zaryzykować, ale nie ukrywam, że to taki typ 50/50.
---
Zverev A. - Bellucci T. ▶ ilość setów 3 @ 2.37 2:1
STAWKA 100zł
EWK 237zł
bet365
✅ +137zł
Jeszcze drugi zagram, a co. Pojedynek Zvereva, osiemnastolatka z prawie 10 lat starszym Bulluccim. Zverem duży talent, na trawie w tym miesiącu powalczył już z Troickim i Karloviciem. W obu pojedynkach 2:1. Także mimo młodego wieku, potencjał spory. Bellucci oczywiście bardzo solidny zawodnik, ale w tym roku jeszcze na trawie nie grał, w zeszłym roku szybko odpadł z Wimbledonu, bo już w pierwszej rundzie. Także kolejny raz celuję w 3 sety

M 22

maniek1946

Użytkownik
Na jutro:
Dolgopolov - Andujar ▶ under 19.5 gema @ 2.36
STAWKA 100zł
EWK 236zł
Pinnacle Sports
⛔ -100zł
Typy Dnia 23.06.2015
Ciekawe jak jutro będzie z pogodą w Nottingham i czy w ogóle chłopaki coś podbijają. Planowana godzina rozpoczęcia meczu Dolgopolov - Andujar to 15, ale obstawiam, że trochę się to przesunie w czasie. A przechodząc do samego meczu i analizy... Panowie ze sobą trzykrotnie, za każdym razem na mączce. Ostatnie ich spotkanie to Madryt 2012 i zwycięstwo Dolgopolova 2:0. Wcześniej spotykali się dwa razy w 2009 roku, ale to odległe czasy, które nie będą raczej miały wpływu na to, co stanie się 6 lat później.
Dlaczego Dolgopolov? Ten typ argumentuje przede wszystkim grą obu Panów na trawie. W tym roku 4 spotkania, dwie wygrane, dwie porażki. Może szału to nie robi, ale jedno z tych zwycięstw to 2:1 z Nadalem w Londynie! Rok temu na kortach Wimbledonu odpadł w 3 rundzie po zaciętym pojedynku z Kohlschreiberem 2:3, w 2013 również 3 runda i out. Ukrainiec jest na chwilę obecną na 75 miejscu w rankingu ATP. Nie wygrał jeszcze w tym roku ani jednego turnieju, ale za każdym razem poza Australian Open i Rolland Garos przechodził do drugiej rundy, często jeszcze dalej.
Dlaczego nie Andujar? Tutaj jest jeden bardzo ważny powód. Wiecie kiedy wygrał ostatni mecz na kortach trawiastych? W 2011 roku 2:1 z Kubotem! Potem 9 porażek z rzędu, z czego jedna już w tym roku. Nie ma się tutaj co rozpisywać. Gra Hiszpana na trawie to kompletna padaka. Zapowiada się szybkie dwa zero, a wydaję mi się, że Dolgopolov przy dobrym serwisie i tak słabej grze na trawie Andujara, w którymś z setów przełamie go dwukrotnie, przez co może wpaść upragniony underek.

M 22

maniek1946

Użytkownik
Jakieś grosze do przodu są, ale 5/5 szału nie robi. Ciągle praca, nie mam czasu śledzić wszystkiego na bieżąco, niestety. Jutro ćwierćfinały w Nottingham to pogram na ryzyku. Zagram wszystkie 4 spotkania i 4 na overy 2.5 seta, zobaczymy, czy taka zabawa jest coś warta ;) Chociaż pewnie zaraz będzie lincz, że gram na wariata
Baghdatis - Bolelli ▶ over 2.5 seta @ 2.21 2:0
STAWKA 100zł
EWK 221zł
bet365
⛔ -100zł
---
Mayer - Istomin ▶ over 2.5 seta @ 2.16 1:2
STAWKA 100zł
EWK 216zł
bet365
✅ +116zł
---
Querrey - Simon ▶ over 2.5 seta @ 2.19 2:1
STAWKA 100zł
EWK 219zł
bet365
✅ +119zł
---
Dolgopolov - Lu Y-H. ▶ over 2.5 seta @ 2.21 2:1
STAWKA 100zł
EWK 221zł
bet365
✅ +121zł

M 22

maniek1946

Użytkownik
Proszę jak ładnie wszedł tenis ;) Niestety ostatnio nie mam czasu na pisanie analiz czy jakieś grubsze rozpisywanie się, praca, praca, praca... Ale na noc zagramy Peruwiańczyków ;)
Boliwia - Peru ▶ under 1.5 @ 2.63 1:3
STAWKA 100zł
EWK 263zł
bet365
⛔ 100zł
Boliwia kompletna tragedia 0:5 z Chile, Peru całkiem przyzwoite wyniki w grupie, 1:2 z Brazylią, wygrana z Wenezuelą, remis z Kolumbią. Jednak dwukrotnie under 1.5, Boliwia za bardzo strzelać chyba nie będzie, strzelam w 1:0 dla Peru.

M 22

maniek1946

Użytkownik
Dolgopolov - Querrey ▶ DW 1:2 @ 4.50 :jupisdfgdfg: ALE WESZŁO!!
STAWKA 100zł
EWK 450zł
bet365
✅ 350zł
???? ATP Nottingham, semifinal
Dolgopolov - Querrey
Zaplanowane na 14:45
vs.
Dolgopolov w drodze do półfinału pokonywał kolejno; w 1R Younga 2:0, w 2R Andujara 2:1 [(typowałem ten mecz na under 19.5 gema, trochę nie pykło ???? ) P.S. dzięki Tie Break za zwrócenie uwagi z tym meczem Andujara na trawie, zwracam honor ;)], w 3R Thiema 2:0 i w ćwierćfinale Lu 2:1 co akurat wczoraj mi siadło bo zagrałem over 2.5 seta. W ostatnim meczu z Lu był faworytem, ale udało mu się wygrać dopiero w TB 7:4. Alexandr trafił 14 asów w tym spotkaniu, ale też 6 razy popełnił podwójny błąd przy serwisie. Ogólnie zdobył 70% punktów po pierwszym podaniu, więc ta statystyka jest całkiem niezła. Mimo wszystko uważam, że powinienem sobie poradzić zdecydowanie lepiej i szybciej. To już jednak przeszłość. Dolgpolov w karierze na trawie bilans 19/16 od 2004 roku. Zbliża się jednak Wimbledon, a patrząc na jego wyniki w tym szlemie, to szału nie ma. Dwa razy 3 runda i nic więcej.
Z kolei Querrey zaczął od 2 rundy, z Giraldo i Ceuvasem po 2:0, jedynie w walce o półfinał stoczył zacięty bój z Simonem. Pierwszy set przegrał 5:7, jednak dał radę się jeszcze podnieść. Po TB wygrał w drugim secie, a w ostatnim secie wygrał 6:4. Co warte odnotowanie, przełamał Simona 2 razy z rzędu w tym trzecim decydującym secie. Imponująca statystyka jeżeli chodzi o asy! Trafił w meczu z Simonem aż 26! Jeżeli chodzi o jego dokonania na trawie, to mamy 39/26, z czego 3/1 w tym roku, bo oprócz Nottingham, przegrał z Dimitrovem w Quenn’s. Wspomniałem o Dolgopolovie na Wimbledonie, to wspomnę i o Samie. 4 runda to jego najlepsze osiągnięcie. Raz w życiu w karierze seniorskiej udało mu się wygrać turniej na kortach trawiastych, a miało to miejsce w 2010 roku w Quenn’s, gdzie pokonał Mardiego Fisha.
Obaj Panowie spotykali się już na kortach 4 razy, 3 razy górą był Dolgopolov. Jedno z tych spotkań odbyło się na trawie właśnie i Ukrainiec wygrał je 2:0. To jednak historia, a wydaję się, że na chwilę obecną Sam jest w lepszej formie od swojego przeciwnika i po zaciętej walce wg. mnie wygra. Co prawda pewniejsze byłoby zagranie over 2.5 seta, ale… Kto nie ryzykuje ten nie piję szampana ????

M 22

maniek1946

Użytkownik
Istomin - Querrey ▶ Querrey -3,5 gema @ 2.88 ⛔ 2:0
STAWKA 100zł
EWK 288zł
Pinnacle Sports
⛔ 100 coment: Querrey przegrywający TB do 1, ładne wyjście z 5:2 na 5:5, TB już miał 5:1 na remis w spotkaniu i klepa...
???? finał ATP Nottingham
Istomin - Querrey
Zaplanowane na 15:00
vs.
Finał dwóch, którzy już z tym turniejem mogli się dawno pożegnać. Istomin w meczu z Mayer obronił jedną piłkę meczową, potem jeszcze krecz w meczu z Baghdatisem. Querrey z Simonem prawie przegrał 0:2, ale spiął się i dał radę. Wczoraj miałem okazję oglądać większą część spotkania Dolgopolov - Querrey i gdyby Ukrainiec całe spotkanie grał to, co w pierwszym secie, to on zagrałby w finale. W pierwszym secie Amerykanin był jakiś taki niemrawy, ale podobnie jak z Simonem jeszcze to wygrał. W drugim secie Alexandr zaczął tracić nerwy, mówić do siebie, do publiczności, irytować się sam na siebie i to go wg. mnie zgubiło, bo w pierwszym secie nie odzywał się nic, grał swoje i wszystko do tego czasu wyglądało dobrze. Warto podkreślić, że 2 czy nawet 3 razy była sytuacja, że Querrey miał 40:0 czy 40:15, a Ukrainiec jeszcze z tego wychodził. Co go uratowało? Oczywiście potężny serwis, czyli zabójcza broń Sama. Kiedy przy 5:5 w 3 secie swoje podanie przegrał Dolgopolov, było już po ptakach. 4 asy na koniec meczu, 40:0 w ostatnim gemie spotkania i mamy Amerykanina w finale.
Querrey w ostatnich dwóch spotkaniach trafił asa 48 razy! Mam nadzieję tylko, że będzie jakoś ciągnął te wymiany, bo widziałem wczoraj jego wypady pod siatkę czy próby zagrania skrótów i nie wyglądało to zbyt dobrze. Jego przeciwnikiem jest Uzbek Istomin, sklasyfikowany na 92 miejscu w rankingu ATP. Istomin stracił na tym turnieju tylko jeden set z Mayer, poza kreczem wygrał jeszcze 2:0 z Stakhovskim, Monaco i Almagro. Obaj Panowie spotykali się 6 razy, ostatni raz w 2013 roku. Przed tym spotkaniem jest 4:2 dla Amerykanina. Na trawie grali dwa razy, w 2009 wygrał Istomin, w 2012 Querrey. Querrey jest trochę bardziej doświadczonym zawodnikiem na trawie, jego rekord 2006 roku wynosi 40/26. Z kolei Istomin od 2009 roku 32/22. Obaj zawodnicy są praworęczni, Querrey jest jedynie rok młodszy od Uzbeka. Obaj należą również do dość rosłych zawodników. Myślę jednak, że przy takiej sile spokoju Sama i potężnym serwisie, przynajmniej dwa razy przełamie Uzbeka, dlatego na dziś -3,5 gema na Amerykanina.

M 22

maniek1946

Użytkownik
Dorzucę jeszcze na dzisiaj siatkarski dubelek ;)
Rosja - USA ▶ USA -1,5 seta @ 1.61 1:3
Portugalia - Belgia ▶ Belgia -1,5 seta @ 1.90 1:3
AKO 3.06
STAWKA 100zł
EWK 306zł
bet365
✅ 206zł
Rosja outsider naszej grupy, zaledwie 2 punkty ugrane we wszystkich, przegranych 9 spotkaniach. Patrząc na samą tabelę można grać śmiało, taka prawda. Amerykanie są liderami, 20 punktów na koncie, wczoraj wygrali 3:0 kolejno do 21, 20, 19 i dzisiaj krótko - obstawiam powtórkę z rozrywki.
Z kolei Portugalia z Belgią wczoraj nadspodziewanie dobrze 3:2. Ja jednak zawsze uważam, że jeżeli drużyna, która gra dwa spotkania pod rząd, dzień po dniu i w pierwszym się postawi, ale mimo wszystko przegra, to w drugim gubi już gdzieś tą ogromną motywację. Na pewno pokażą ogromne zaangażowanie, ale potrzebują punktów, bo pomimo jednego meczu mniej, mają punkt straty do Holendrów, z którymi walczą o pierwsze miejsce w grupie.

M 22

maniek1946

Użytkownik
#1 PODSUMOWANIE

Kuponów : 16
Wygranych : 9
Przegranych : 7
Łącznie postawione : 1600zł
Zysk/strata : +683zł

comment: Początek wątku uważam za bardzo udany. Największy zysk wszedł na obstawieniu DW w półfinale w Nottingham. Podobno złego dobre początki, no ale zobaczymy, co będzie dalej ;)

M 22

maniek1946

Użytkownik
Iran - Polska ▶ over 179.5 punktów @ 1.90 182
Portugalia - Belgia ▶ 2 @ 1.44 1:3
AKO 2,74
STAWKA 100zł
EWK 274zł
bet365
✅ 174zł
comment Portugalia - Belgia: Najpierw zacznę od meczu Portugalia - Belgia. Wczoraj Belgowie wygrali 3:1, ale mimo wszystko postawienia się Portugalii to i tak to jest ogromna różnica klas. Wystarczy spojrzeń, że Belgia jest pierwsza w grupie LŚ i ma 22 punkty, a Portugalia raptem 4... Nie widzę innej opcji jak zwycięstwo Belgów, a jest po kursiku 1.44
comment Iran - Polska: Chciałem znaleźć jeszcze ilość setów w meczu Polski, ale głównie gram na becie i tam akurat dzisiaj takiej propozycji nie ma. W obecnej edycji LŚ jeszcze ani razu nie zdarzyło się, żeby w meczu Polska - Iran była 3-setówka. Zawsze pada wynik 3-2 lub 3-1 i innej opcji tym razem też nie widzę. Polacy są na 2 miejscu i mają 17 punktów, a Iran po wczorajszym zwycięstwie ma już tych punktów 15! Jeżeli dzisiaj padnie wynik 3:2 to zrównają się punktami i zacznie się robić nieciekawie. Polacy jednak zawsze pokazują charakter i na pewno zdają sobie sprawę z wagi tego spotkania, jakie ono ma znaczenie. Dlatego myślę, że poza tym overem, Polacy mogą dzisiaj nawet wygrać! Więc jeżeli nie znalazłem zakładu na 5 setów, to zaszaleję i jako wierny Polak, zagram na swoją reprezentację!
---
Iran - Polska ▶ 2 @ 3.50 1:3
STAWKA 100zł
EWK 350zł
bet365
✅ 250zł

M 22

maniek1946

Użytkownik
Opłaciła się wiara w Naszych! ????
Broady - Matosevic ▶ over 3.5 seta @ 1.53 OVER 3:2
Klizan - Verdasco ▶ over 3.5 seta @ 1.61 OVER 2:3
AKO 2.46
STAWKA 100zł
EWK 246zł
bet365
✅ 146zł
comment #19: dzisiaj bez wielkich komentarzy, opisów, analiz. Po prostu, wystartował nam Wimbledon, masa meczy, pierwsza runda, a żeby wygrać mecz trzeba wygrać 3 sety. Dlatego skoro grają w miarę równi zawodnicy, to będę grał duble po kursach w granicach 1.5-1.7.
---
Nieminen - Hewwit ▶ over 3.5 seta @ 1.51 OVER 3:2
De Schepper - Smith J-P. ▶ over 3.5 seta @ 1.50 OVER 3:2
AKO 2.26
STAWKA 100zł
EWK 226zł
bet365
✅ 126zł
---
Gabashvili - Zverev ▶ over 3.5 seta @ 1.53 OVER jeszcze nie ma końca meczu, ale jest już 2:2
Young - Baghdatis ▶ over 3.5 seta @ 1.53 OVER jeszcze nie ma końca meczu, ale już jest 1:1
AKO 2.34
STAWKA 100zł
EWK 234zł
bet365
✅ 134zł
edit comment: ale passa ???? aż sam nie wierzę! weszło 6 overów ????

M 22

maniek1946

Użytkownik
CZERWIEC 2015
Kuponów:
21
Wygranych: 14
Przegranych: 7
Łącznie postawione: 2100zł
Skuteczność: 66%
Zysk/Strata: 1513zł
Czerwiec po prostu wspaniały ???? Nie spodziewałem się aż takiego zysku, ale to tylko zmotywowało mnie teraz do dalszej gry ???? Zaczął się Wimbledon, więc już niedługo kolejne kupony!

M 22

maniek1946

Użytkownik
Berdych - Mahut ▶ over 36.5 gema @ 2.20
STAWKA 100zł
EWK 220zł
bet365
⛔ 100zł
Jak jeden mąż, Berdych i Mahut w pierwszej rundzie wygrali po 3:1. Ten pierwszy z Chardym, ten drugi z Krajinoviciem. Czech to obecnie rakieta nr 6 na świecie, jednak Francuz w obecnej chwili gra rewelacyjny tenis. W tym roku na trawie jeszcze nie przegrał i ma bilans 9/0! Mahut ogólnie jest bardzo doświadczonym zawodnikiem jeżeli chodzi o korty trawiaste. Wygrał na nich już okrągłą setkę, a niewielu zawodników może się poszczycić takim osiągnięciem. W gwoli ścisłości przegrał 49. Berdych do lojtków oczywiście też nie należy, zresztą, dziwne gdyby nim był, znajdując się na 6 miejscu w ATP. Porównując rekordy obu Panów na trawie, Berdych; 52/22 z czego 3/1 w roku. Wszystkie z pięciu spotkań, które kiedykolwiek odbyły się między nimi wcześnie, rozgrywane były na twardych kortach. Pięć spotkań i pięć zwycięstw Berdych i zaledwie jeden set urwany przez Mahuta. Oczywiście grzech nie wspomnieć byłoby o genialnym, pamiętnym spotkaniu Isnera z Mahutem i ponad 11 godzin gry. Francuz na pewno powalczy mocno w tym spotkaniu. Myślałem jeszcze nad zagraniem TB w pierwszym secie, bo kurs kusi - 2.50, ale pozostanę przy pierwszej decyzji. Kończąc powoli... Berdych w poprzedniej rundzie zdążył już rozegrać 3 tie breaki, Mahut też jednego zagrał, więc tym bardziej wydaję mi się, że kiedy spotkają się ze sobą bardziej wyrównani zawodnicy, to trochę pograją.
---
I do tego dubelek też z Wimbledonu;
Seppi - Coric ▶ over 3.5 seta @ 1.83
Dolgopolov - Karlovic ▶ over 3.5 seta @ 1.53
AKO 2.80
STAWKA 100zł
EWK 280zł
bet365
✅ 180zł

M 22

maniek1946

Użytkownik
Początek miesiąca 1/1, ale i tak 8 dyszek do przodu, więc lux. Na dziś AKO 4 z siatkówki, bo w każdym z meczy, które będą dziś rozgrywane w ramach Ligii Światowej widzę over 3.5 seta, także lecimy;
#24 (#3)
Portugalia - Finlandia ▶ over 3.5 seta @ 1.45 1:3
Bułgaria - Argentyna ▶ over 3.5 seta @ 1.40 1:3
Chiny - Słowacja ▶ over 3.5 seta @ 1.45 2:3
Czarnogóra - Egipt ▶ over 3.5 seta @ 1.43 2:3
AKO 4.21
STAWKA 100zł
EWK 421zł
Unibet
✅ 321zł
W CZERWCU TEŻ WPADŁO RAZ GRUBO 350zł ZA DW, TERAZ LECI 321zł ZA AKO ????

---
Oprócz tego AKO na overy 3.5 zagram jeszcze jeden over, ale tym razem na pięciosetówkę. Argentyna jeżeli wygra dzisiaj mecz z Bułgaria to wyprzedzi Kanadę i awansuje. Mam takie przeczucie, że dadzą radę, jednak grają z liderem grupy. Dlatego wrzucam jeszcze over 4.5 + win Argentyna. W Copa America sobie nie dali rady to może ogarną w Lidze Światowej ????
#25 (#4)
Bułgaria - Argentyna ▶ over 4.5 seta @ 2.95 1:3
STAWKA 100zł
EWK 295zł
Unibet
⛔ 100zł
---
#26 (#5)
Bułgaria - Argentyna ▶ win Argentyna @ 2.14 1:3
STAWKA 100zł
EWK 214zł
✅ 114zł
Unibet

M 22

maniek1946

Użytkownik
No i proszę jakie AKO wpadło ;) Lecimy dalej!
Rok temu na Wimbledonie, kiedy Gasquet był faworytem w pojedynku z Kyrgiosem, niespodziewanie przegrał 2:3. W meczu były 2TB z czego ten drugi decydującym secie zakończył się wynikiem 10:8. Dzisiaj, ponad rok później obaj Panowie znowu się spotykają, ale tym razem wyraźnego faworyta tutaj nie ma. Można powiedzieć, że idą jak burza, bo Kyrgios stracił w trzech meczach zaledwie 1 seta i to w meczu z Raoniciem, a Gasquet wszystkie spotkania wygrał 3:0. Jeżeli chodzi o rekordy na trawie, Gasquet bardzo solidnie - 56/26, a Kyrgios 16/5. Na trawie bardzo ważne jest doświadczenie, jednak Kyrgios to rocznik &#39;95, który w zawrotnym tempie się rozwija. Obu zawodników dzięki bagatela 9 lat. Sam fakt, że już rok temu Kyrgios ograł Gasqueta świadczy o tym, że jest naprawdę solidnym młodzieniażkiem, a nie zapominajmy również, że wygrał od z Nadalem na trawie, a tu już naprawdę jest wyczyn. Obstawiam dzisiaj 5 setów w tym spotkaniu, dlatego leci over 45.5.
#27 (#6)
Gasquet - Kyrgios ▶ over 45.5 gema @ 2.32 ALE, ŻE SERIO? 45 GEMÓW W MECZU...
STAWKA 100zł
EWK 232zł
Pinnacle Sports
⛔ 100zł

M 22

maniek1946

Użytkownik
Ten typ z Gasquetem to było przegięcie ????
---
Na dziś:
#28 (#7)
Williams - Sharapova ▶ over 23.5 gema @ 2.69
STAWKA 100zł
EWK 269zł
Pinnacle Sports
⛔ 100zł
Nie wiem, Ci bukmacherzy to sobie jakieś jaja robią? Kolega w dzisiejszym wydaniu Typów Dnia już wykorzystał kurs na over 2.5 seta, więc ja zagram over 23.5 gema, za który proponują 2.69. Ja rozumiem, że Williams to jest maszyna, a patrząc na spotkania obu Pań między sobą to to jest po prostu przepaść, ale nie wydaję mi się, żeby było tak i tym razem. Serena wygrała 16 ostatnich spotkań z Sharapovą i straciła w nich zaledwie 3 sety! Ogólnie w 19 konfrontacjach Rosjanka wygrała tylko 2 razy. Poza poprzednią rundą Sharapovą wygrała każdy mecz 2:0, jednak rywalki nie były z jakiegoś topu, a w tym ćwierćfinale Coco ładnie zagrała tylko w 2 secie gdzie był TB, a tak 6:3 i 6:2. Jeżeli chodzi o Williams to mam wrażenie od jakiegoś czasu, że ma strasznie ciężko wejść w mecz czasami. Tak było np z Azarenką, gdzie pierwszego seta przegrała 3:6. Myślę, że Sharapova powalczy ładnie, bo jest o co, w końcu to bitwa o finał Wimbledonu. Analiza czysto oparta na statystykach i własnych domysłach, bo cały czas drugie zmiany w pracy i brak czasu na oglądanie live. Kobietom w tenisie się nie ufa, ale może tym razem jednak to się opłaci ????
---
Do tego gram drugie spotkanie z Wimbledonu, czyli półfinał Radwańskiej.
#29 (#8)
Muguruza - Radwańska ▶ over 2.5 seta @ 2.25
STAWKA 100zł
EWK 225zł
bet365
✅ 125zł weszło chociaż jedno ;)

M 22

maniek1946

Użytkownik
???? FINAŁ WIMBLEDONU

vs.

Godzina 15:00

Takiego właśnie finału się spodziewałem i mam ogromną nadzieję, że to Roger wygra tego Szlema i pobije rekord ilości wygranych na Wimbledonie. Mowa oczywiście o grze pojedynczej, gdzie na chwilę obecną Federer wraz z Samprasem i Renshawem mają po 7 tytułów. Obaj Panowie przeszli przez turniej jak burza. Djokovic stracił tylko 2 sety w meczu z Andersonem. Co prawda była tam już sytuacja, gdzie Serb przegrywał 0:2, ale poza tym spotkaniem nie miał żadnych kłopotów. Wiadomo, że Anderson jest potęgą serwisu, więc chłopa ciężko przełamać. Federer z kolei w 3 rundzie, stracił gema z Grothem. 6 spotkań, 18 wygranych gemów i po jednym czy dwa stracone gemy. To jest coś.

Ostatnie ich spotkanie na trawie, to również finał Wimbledonu i to rok temu, więc mamy powtórkę z rozrywki. Rok temu lepszy okazał się Djoko, który wygrał 3:2. W tym roku grali ze sobą dwukrotnie na innych nawierzchniach, dwa razy górą był Serb, raz Szwajcar. H2H to 20:20, więc widać jak równi zawodnicy stają na przeciwko siebie. Novak, który jest znany z tego, że na trawie gra tylko raz w roku, bo nie gra żadnych turniejów przed Wimbledonem, w swojej karierze wygrał 74 spotkania i przegrał 17. Z kolei rekord Federera to 143/20! Uważam, że skoro w tamtym roku Djoko udało się ograć Federera, tak ten mu się w tym roku odegra.

Garść statystyk. W rozegranych na tym turnieju 20 setach przez Serba, zaserwował on 64 asy. % 1 wygranego serwisu przez cały turniej na poziomie 74-81. Oglądałem jego spotkanie z Gasquetem i przede wszystkim kiepski początek. Obaj z Francuzem przełamali się po razie, ale w pierwszych 3 gemach Novak popełnił aż 9 niewymuszonych błędów. W całym meczu popełnił ich 22, co daje nam obraz słabego wejścia w mecz i rozkręcania się z minuty na minutę. Wiadomo, że lubi długie wymiany i pewnie będziemy świadkami naprawdę dobrego spotkania i takich właśnie wymian, ale nie ma się co dziwić, przecież to finał Wimbledonu...

A co na temat Federera? Ograć 3:0 Murraya w półfinale to mimo wszystko jest sztuka. Myślałem, że Andy ugra jakiegoś seta, a może nawet będzie tych setów 5 w meczu, ale Szwajcar sprowadził go na ziemie. Rewelacyjny mecz w wykonaniu Rogera i 2 godzinach oraz 9 minutach zameldował się w finale. Djoko popełnił 22 niewymuszone błędy w półfinale, a Szwajcar o połowę mnie, zaledwie 11! Do tego rewelacyjna statystyka zagrań kończących, która wynosi 56! Serwis wchodził mu po prostu pięknie w tym meczu, 20 asów. W 3 i 4 rundzie, % wygranych piłek po pierwszym serwisie wynosił kolejno 90 i 92. Kolejna niesamowita statystyka. Uważam, że za Federerem przemawia zdecydowanie więcej niż za Djokoviciem. Wiadomo, że jest to pojedynek praktycznie dwóch równych zawodników, ale lepiej wygląda gra Szwajcara w tym turnieju, takie jest moje zdanie i dlatego też gram na niego -3,5 gema po kursie 2.96!
#30 (#9)
Djokovic - Federer ▶ Federer -3,5 gema @ 2.96
STAWKA 100zł
EWK 296zł
Unibet

Do góry Bottom