>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

::od Gola do Gola::

M 3

michal2

Użytkownik
Cześć, mój początkowy plan to osiągnięcie 2000% z 50zł. Gram systemem znalezionym na FB. Nie mogę popełnić 3 błędów z rzędu...
Zaczynamy!!!

M 3

michal2

Użytkownik
Kupony grane z minimalnym ako 1.5 (ja gram w TOTOLOTKU, więc musi to być powyżej 1,72)
Stawiam przy 1 kroku 7,68% swojego budżetu - w przypadku porażki poziom 2 i w razie czego poziom 3 (ostatni)..
1 poziom 7.69%
2 poziom 23.08%
3 poziom 69.23%
I tak do tysiąca.........:cool:

Jak ktoś ma ochotę to mam w excelu wyliczenie ile trzeba zagrać poziomów, by dojść do danego celu wyrażonego w ZŁOTÓWKACH...:grin::grin::]

chlorowodorowy 0

chlorowodorowy

Użytkownik
Kupony grane z minimalnym ako 1.5 (ja gram w TOTOLOTKU, więc musi to być powyżej 1,72)
Stawiam przy 1 kroku 7,68% swojego budżetu - w przypadku porażki poziom 2 i w razie czego poziom 3 (ostatni)..
1 poziom 7.69%
2 poziom 23.08%
3 poziom 69.23%

Jak ktoś ma ochotę to mam w excelu wyliczenie ile trzeba zagrać poziomów, by dojść do danego celu wyrażonego w ZŁOTÓWKACH...:grin::grin::]
Wrzuć tego excela,pożyjemy zobaczymy ???? Powodzonka :grin:

mr-white 190

mr-white

Użytkownik
1 poziom 7.69%
2 poziom 23.08%
3 poziom 69.23%

Wiesz jak bardzo spadają szansę w kuponach z 1.5, a powiedzmy 1.75 ako? Bo w totolotku masz 12% podatku, tak? Nie rozumiem dlaczego grasz na takim buku, nie ma absolutnie żadnego powodu by nie zmienić na coś normalnego gdzie nie zabierają Tobie hajsu.

M 3

michal2

Użytkownik
Wiesz jak bardzo spadają szansę w kuponach z 1.5, a powiedzmy 1.75 ako? Bo w totolotku masz 12% podatku, tak? Nie rozumiem dlaczego grasz na takim buku, nie ma absolutnie żadnego powodu by nie zmienić na coś normalnego gdzie nie zabierają Tobie hajsu.
Wszystko ładnie, tylko w dobie min &#39;kaplicy&#39; nie chciałbym oddać tej różnicy do Państwa. Zresztą można zrobić Kupon z 3 spotkań ze smieciowymi kursami. Zobaczę jak wyniknie ten spór i wtedy się ewentualnie przeniosę.
Dzięki mimo wszystko! Pozdrawiam

M 3

michal2

Użytkownik
Kupon 4
Evian - Lorient goście strzelą w 2 poł.
4,22*1,90=7,06zł

W załączniku obiecany plik

Otrzymane punkty reputacji: +2
Do góry Bottom