>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Od bułki do spółki (gra)

cineck 45

cineck

Użytkownik
Znalazłem fajną gierke dzieki której możemy dowiedziec sie jakimi jesteśmy przedsiębiorcami. Moje wyniki są &quot;marne&quot; zarobił zarobiłem ponad 4 tys. zł za 20 dni. Zabawa gwarantowana. :-D

krótki opis gry:
Na start mamy 500zł budzetu. Naszym celem jest sprzedanie jak najwięcej kanapek w ciągu dnia. Ustalamy miejsce gdzie kanapki maja byc sprzedawane ustalamy cene kanapek, a takze produkty które ma zawierac (ser, szynka itd.). Gdy uzbieramy troche kasy za sprzedarzy to mozemy zainwestowac np. w lodowke dzieki ktorej mozemy nie sprzedane kanapki przechowac na nastepny dzien do sprzedaży. Po każdym dniu przedstawiane są statystyki ile kanapek sprzedaliśmy jakie zyski itp. Gra trwa &quot;20 dni&quot; po dwudziestu wirtualnych dniach wyświetla sie nasz dochód.

link do gry:
http://www.nbportal.pl/pl/cw/gry/gry/decyzyjne?v=1

K 0

kermitt

Użytkownik
Nie dłużej niż 20 minut. A po za tym bardzo fajna gra, nadaje sie na &#39;bisnesmana&#39; 8) Zarobiłem ponad 1 milion 400 tys., chyba otworze firmę z bułkami :p Super zababwa :p Trzeba dokłądnie czytać gazete ????

piecia999 0

piecia999

Użytkownik
Ja grałem jakies niecałe 10 minut i mój wynik to:
Twój wynik to:87871 Gratulacje! Prowadzone przez Ciebie stoisko zyskało nie tylko uznanie klientów, ale okazało się skutecznym przedsięwzięciem biznesowym.
Wiec nie wiem jak mogłeś Ty koło 4 tys. Pozdro.

cineck 45

cineck

Użytkownik
Ja podałem ile zarobilem za pierwszym razem. Potem wiecej zarobiłem, ale liczy sie pierwszy wynik, bo w kolejnych próbach mozna rozpracowac gre.

K 0

kermitt

Użytkownik
Ja za pierwszym razem miałem 1 500 000, mój post jest 10 minut po Twoim więc raczej nie zdążył bym przejść gry pare razy :p

Do góry Bottom