>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

Od bańki do kafla

Status
Zamknięty.
berh 7,5K

berh

Użytkownik
Witam, w moim temacie grać będziemy za 100zł, które będziemy koksić all in aż do 1000zł. Bety będą przeróżne, na razie przychodzą mi do głowy głównie kartki, ale będę starał się wybierać w miarę pewniejsze, o niższych kursach. Mimo że, jak wiadomo, bvvin ma wiele minusów, w moim temacie skorzystam głównie z tego bukmachera, ponieważ pozwala on obstawiać wiele różnych pierdółek. Plan jest taki: wyjmujemy z portfela zielony banknot, cierpliwie go mnożymy do kafla a następnie wkładamy do wora i wyjmujemy kolejny z portfela. Szczerze mówiąc nie wierzę w powodzenie tego przedsięwzięcia, ale sprawdźmy. Zacznijmy.

Dyscyplina: piłka nożna
Zdarzenie: Manchester United - Arsenal
Godzina: 20:45
Bukmacher: bvvin
Bet: Ilość żołtych kartek w 1. połowie? Mniej niż 2,5
Kurs: 1,40
Stawka: 100
EW: 140

Kartki wiadomo wpaść mogą, i był już nawet taki mecz, gdzie w samej pierwszej połowie zapodano 6, jednak każdy, kto interesuje się wyspiarską piłką wie, że w FA Cup jest zupełnie inna polityka rozdawania kartek, a mecze często potrafią skończyć się bez żółtek. Dodatkowo mecz rozgrywany jest w poniedziałek, a to również sprzyja stagnacji. Myślę, że to by było przegięcie, gdybyśmy ujrzeli więcej niż 2 karteczki w 1 połowie. Let&#39;s go.

✅

No cóż, do megapewności typowi trochę brakowało, atmosferę podgrzała kartka już w 4 (sic!) minucie, ale sędzia Michael Oliver często kombinuje, kiedyś postawiłem zakład na 2 bramki Suarez&#39;a, gdy grał w Liverpool&#39;u, druga została przez niego wpisana do protokołu jako samobój. Mimo odwróceniu tej decyzji później przez panel FA i przyznaniu gola Suarez&#39;owi, moje odwołanie do buka było bezskuteczne, gdyż w mocy pozostaje protokół pomeczowy. Tyle z anegdot na dzisiaj, bet jakoś wlazł, więc mnożymy dalej.

berh 7,5K

berh

Użytkownik
Dyscyplina: hokej
Zdarzenie: Toronto Maple Leafs - New York Islanders
Godzina: wtorek, 00:30
Bukmacher: bvvin
Bet: Totals (czas reg.)? Więcej niż 4,5
Kurs: 1,40
Stawka: 140
EW: 196

Nie ma co stać, trzeba grać, a gramy malutki over w meczu, w którym obie drużyny lubią robić widowisko, a w h2h ostatnio nie pokryto takiegoż w 2012. Raczej ciężko sobie wyobrazić, by nie postrzelano, jednak nie ma co kozaczyć, bo ostatnio pojawiają się nawet wyniki 0:0 (po kursie 100). No ale cóż, nie widzę nic lepszego w najbliższych godzinach, a nie ma co czekać, bo czas to pieniądz. Wypiszę jeszcze tylko ostatnie ilości bramek w 10 meczach pomiędzy tymi zespołami w reg. czasie gry: 5, 7, 8, 8, 7, 8, 8, 11, 7, 6.

✅

Weszło. Zostawili sobie strzelanie na trochę później, no ale cóż... To tylko pokazuje jak ciężko jest znaleźć naprawdę dobry bet. Nie ma co narzekać, jedziemy dalej. Do kafla jeszcze kawałek, gaz do dechy.

berh 7,5K

berh

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna
Zdarzenie: Porto - Basel
Godzina: 20:45
Bukmacher: uni-bet
Bet: Posiadanie piłki (%) - Drużyna gospodarzy? Ponad 57.5
Kurs: 2.05
Stawka: 196
EW: 401.8

Co tu dużo gadać - Porto lubi posiadać piłkę. Dość powiedzieć, że w pierwszym meczu Porto miało na wyjeździe 61%, Basel u siebie 39%. Nie było czerwonych. Ciekawie też prezentowała się sytuacja w rożnych (0-9 dla Porto). Bet moim zdaniem fajny i jedyne, co może go zepsuć, to nastrzelanie bramek w 1. połowie przez Porto, przybicie sobie piątek przez zawodników gospodarzy i wykopanie gały na drugą połowę boiska &quot;macie, grajcie sobie&quot;. Wydarzyło się tak w meczu Real - Basel, gdzie to w 37 minucie było już 4-0 dla Realu i Basel trzymała gałę &quot;aż&quot; 48% czasu. A teraz czas na statystyki posiadania Porto w tym sezonie LM:

Basel 39% - Porto 61%
Porto 60% - Shakhtar 40%
BATE 33% - Porto 67%
Athletic Bilbao 47% - Porto 53%
Porto 55% - Athletic 45%
Shakhtar 38% - Porto 62%
Porto 64% - BATE 36%
Porto 58% - Lille 42%
Lille 40% - Porto 60%

⛔

Stało się to, czego się obawiałem. Zbyt ryzykowny bet na takie mnożenie all in, *** mi w dupę. Koniec tematu, elo

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom