>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Od 100zł do 100 tysięcy :)

mateuszes 12,3K

mateuszes

Użytkownik
Cześć Wszystkim
Zupełnie na chłodno, odnowiony, po pół rocznej przerwie wracam do solidnego typowania :cool: . W moim repertuarze oczywiście pierwszą role gra Angielska Premier League oraz Championship. Moje typy przedstawiam w postaci typów pojedyńczych bądź akumulowanych. Zaczynam od 100zł - na bierząco będę podsumowywał zyski bądź straty.
Zapraszam do analiz i komentowania.
Pozdrawiam mateuszes

mateuszes 12,3K

mateuszes

Użytkownik
Hull City - Burnley
Typ: X2
Na KC Stadium o godzinie 16.00 będzie niezwykle ciekawie. Widze że kilku typerów skłania się w strone drużyny Hull. Nie dziwi mnie to bo ekipa ta stara się już od dłuższego czasu wyjść ze strefy spadkowej. Przeanalizowałem ostatnie potyczki z L&#39;poolem oraz Manchesterem United. I co dziwne graczami kluczowymi którzy pomogli niewątpliwie w odniesieniu zwycieństwa i remisu byli gracze którzy dziś niestety z Burnley nie wystąpią a jeśli to do zmiany albo od zmiany. Są to kolejno: Clucas (????) , Dawson, Davies, Evandro, Abel Hernandez (i kilku innych ale to już bez wpływowych graczy). Ekipa groszka będzie musiała się nie lada wisilić.

WBA - Bournemonth
Typ: 1

CP - Middlesborough
Typ: 1

Chelsea - Swansea
Typ: BTS

Everton - Sunderland
Typ: Sunderland +0,5 bramki

AKO 24,52
MW: 73,57

mateuszes 12,3K

mateuszes

Użytkownik
Newcastle Bristol City Typ:1 @1,51
Aston Villa - Derby County Typ: 2 @3,16
Barnsley - Huddersfield Typ: X2 @1,30
Cardiff - Fulham Typ 1X @1,45
Wigan - Notthingham Forest Over 2,5 @2,37

klejna 108

klejna

Użytkownik
Słabo ci to typowanie wyszło. Daj sobie spokój już tym. Może nadgodziny w pracy jakieś? lepiej na tym wyjdziesz.

Do góry Bottom