>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Od 100 zł do 1000 zł

A 0

alechin

Użytkownik
Witam. Rozpoczynam swoją grę wpłacając 100 zł na konto TOBET. Będę zamieszczał tutaj kupony w celu osiągnięcia odległego celu jakim jest 1000 zł ???? Zapraszam do odwiedzania tematu.

Ilość podanych typów:
Trafione kupony:
Nietrafione kupony:
Trafione typy:
Nietrafione typy:
Stan konta: 100zł✅
Zysk/strata:
Kupon 1:⛔
Borussia Dortmund - FC Schalke 04 1 1.65 0:0
Afc Ajax - De Graafschap H(0 - 1) 1 1.41 2:0
Manchester City - West Bromwich 1 1.37 3:0
Łączny kurs: 3.19
Stawka: 10 zł
EW: 31,87 zł

Borussia Dortmund - FC Schalke

W dzisiejszym meczu na przeciw siebie staną ekipy mające różne aspiracje w tym sezonie. Z jednej strony gospodarze zajmujący pierwsze miejsce, z drugiej goście spisujący się poniżej oczekiwań, będący w środku tabeli. Jednak aktualnie zajmowane miejsca nie mają w tym wypadku wielkiego znaczenia. W derbach może zdarzyć się wszystko. W obu drużynach możemy zaobserwować niebywałą mobilizację. Nie wychodzę na boisko żeby wygrać z Schalke. Ja chcę ich ośmieszyć i pogrążyć, bo wiem, że tego oczekują nasi kibice. Wygranie meczu z Schalke jest dla mnie cenniejsze od pokonania Bayernu Monachium&quot;. Słowa jednego z zawodników Dortmundu mówią wszystko. Chęci są ogromne po obu stronach, jednak dzisiaj wygra drużyna lepsza jaką niewątpliwie jest Borussia Dortmund, a wspierać ich w tym będzie rzesza wiernych kibiców, co dodatkowo przemawia za gospodarzami.
Afc Ajax - De Graafschap
W zimowym okienku transferowym z Amsterdamu odeszły 2 największe gwiazdy Luis Suarez i Emanuelson. Ajax udowodnił jednak, że i bez nich potrafi wygrywać, odnosząc efektowne zwycięstwo na wyjeździe z Bredą. O formę dzisiejszych gospodarzy jestem więc spokojny. Warto również spojrzeć na bilans meczy między tymi drużynami. W ostatnich 7 zawsze triumfował Ajax 4-krotnie wygrywając więcej, niż 1 bramką. Dzisiaj mam nadzieję będzie podobnie.
Manchester City - West Bromwich
Obywatele walczą w tym sezonie nie tylko o Ligę Mistrzów, ale również o mistrzostwo Anglii. Ostatnio zanotowali wpadkę w Birmingham remisując spotkanie. Jednak nie tylko im nie udało się sforsować tej twierdzy (Punkty tam tracił, też rywal zza miedzy). Jeśli chcą końcowego sukcesu muszą zdobywać komplety punktów. A z kim, jak nie z przeciętnym West Bromwich? 6 ostatnich wyjazdów gości zakończyło się porażkami. City wygrało 4 ostatnie mecze u siebie. Nie wyobrażam sobie innego rezultatu, niż zwycięstwo gospodarzy.

A 0

alechin

Użytkownik
Kupon 2:⛔
Charlotte Bobcats - Miami Heat H(5.5 - 0) 2 1.91 97:109
Washington Wizards - Orlando Magic 2 1.42 92:110
Denver Nuggets - Utah Jazz 1 1.18 106:113

Łączny kurs: 3.2
EW: 32,00 zł

A 0

alechin

Użytkownik
Kupon 3:⛔
Manchester City - West Bromwich 1 1.4 3:0
Wolverhampton - Manchester United H(1 - 0) 2 2.15 2:1
Łączny kurs: 3.01
EW: 30,10 zł

Wolverhampton - Manchester United H(1 - 0)
W jutrzejszym spotkaniu ostatnia drużyna tabeli podejmie aktualnego lidera. Różnica klas obu zespołów jest kolosalna. Wolverhampton w 3 ostatnich meczach odniósł porażki. Ich gra nie zachwyca. U gospodarzy nie zagrają z ważniejszych graczy Stephen Hunt oraz Sylvan Ebanks-Blake. W Manchesterze w ostatnim meczu przełamał się wreszcie Wayne Rooney, a jak pamiętamy z poprzedniego sezonu Rooney w formie potrafi strzelić naprawdę sporo bramek. Nie możemy zapomnieć, także o liderze klasyfikacji strzelców Dymitarze Berbatovie oraz Jokerze w talii Fergusona - Havierze Hernandezie. Potencjał ofensywny Czerwonych Diabłów, razem ze stoperami w postaci Vidica i Ferdinanda oznacza przynajmniej 2 bramki strzelone przez MU i dużą szansa na zachowanie czystego konta. Przytoczę bilans bramek obu drużyn. MU 54:22 Wolverhampton 24:42. Podsumowując będzie, to więc starcie świetnej ofensywy gości ze słabą obroną gospodarzy; słabego ataku gospodarzy z solidną obroną gości. Kolejnym argumentem przemawiającym za tym typem są aktualne formy obu zespołów. Liczę na wynik 0:2 1:3.

Kupon 4:
⛔
Aston Villa - Fulham 1 1.9 2:2
Tottenham - Bolton 1 1.59 2:1
Newcastle United - Arsenal 2 1.7 4:4
stawka: 5zł
EW: 25,68 zł
Newcastle United - Arsenal - Typ zagrany bardziej rekreacyjnie, żeby lepiej się mecz oglądało, niż wynik głębszej analizy ale czasem takie są najlepsze.

A 0

alechin

Użytkownik
Kupon 5:⛔
Charlotte Bobcats - Boston Celtics H(4.5 - 0) 2 1.91 94:89
stawka: 15zł
EW: 28,65 zł
Ilość podanych typów: 11
Trafione typy: 5
Nietrafione typy: 6
Trafione kupony: 0
Nietrafione kupony: 5
Stan konta: 50zł✅
Zysk/strata: 50 zł⛔

T 0

trk

Użytkownik
Tez mysle nad Bostonem zeby zagrać, tylko bardziej prawdopodobnym typem wydaje mi sie under 183.5✅ ewentualnie Bobki + 4.5✅ ktore po w miare udanej serii na wyjezdzie wrocili na swoj parkiet i przegrali juz 2 razy i jakos 3 porazka wydaje mi sie malo prawdopodobna.

Moze powyzsze skromne zdania nie sa zbyt doglebna i wartosciowa analiza ale jako amator kieruje sie bardziej intuicja : &gt;

T 0

trk

Użytkownik
Nie chce straszyć ale u mnie dzsiaj pójdzie typ na Cleveland : PP 26 porazek to prawda ale podobno ostatnie ich 2 mecze mozna bylo zauwazyc ze graja coraz lepiej, dzisiaj dobry moment zeby wygrac :p Powodzenia

A 0

alechin

Użytkownik
Kupon 8:⛔
Utah Jazz - Phoenix Suns H(0 - 6) 1 1.91 83:95
Memphis Grizzlies - Milwaukee Bucks 1 1.47 89:86
stawka: 5 zł
EW: 14,04 zł

A 0

alechin

Użytkownik
Kupon 9:⛔
Blackpool - Aston Villa Both teams to score Yes 1.45 1:1
1.FC Kaiserslautern - Borussia Dortmund 2 1.67 1:1
stawka: 10 zł
EW: 24,22 zł
Początkowo myślałem, żeby z ligi niemieckiej dać Bayern, ale obawiałem się remisu... ;)

A 0

alechin

Użytkownik
Kupon 10:⛔
Andrei Arlovski - Sergei Kharitonov 1 1.97 Kharitonov KO
stawka: 15 zł
EW: 29,55 zł
Kupon 11:✅
Valentijn Overeem - Ray Sefo 1 1.6 Overeem poddanie
EW: 16 zł
Kupon 12:✅
Chad Griggs - Gian Villante 1 2.73 Griggs KO
stawka: 5 zł
EW: 13,65 zł
Kupon 13:✅:-(
Fedor Emelianenko - Antonio Silva 2 3.6 Silva
stawka: 1 zł
wygrana: 3,6 zł
Mam nadzieję, że nie wejdzie i w półfinale zobaczymy Cara z Overeemem lub Werdumem :razz:
Ilość podanych typów: 21
Trafione typy: 12
Nietrafione typy: 9
Trafione kupony: 5
Nietrafione kupony: 8
Stan konta: 65,55 zł✅
Zysk/strata: 34,45 zł⛔

A 0

alechin

Użytkownik
Kupon 15:⛔
Fulham - Chelsea 2 1.73 0:0
New Jersey Nets - San Antonio Spurs 2 1.25 85:102
EW: 21,63 zł
PS Wolałbym stracić złotówkę, niż oglądać 5 razy tą walkę i po każdej odczuwać mega smutek :-| Jednak fakt faktem Big Foot lepszy w tej walce.

A 0

alechin

Użytkownik
Kupon 17:
Valencia - FC Schalke 04 1 1.68
AC Milan - Tottenham Poniżej/powyżej AC Milan: 0.5 over 1.15
stawka: 20 zł
wygrana: 38,64 zł

A 0

alechin

Użytkownik
Kupon 18: