>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Obstawianie z bonusu.

kubinj0 55

kubinj0

Użytkownik
Witam. Mam małe pytanko co do Bet365. Ostatnio założyłem konto, wpłaciłem jakieś drobne do poobstawiania i dostałem bonus 100% depozytu. Mam saldo konta, na którym są środki do wypłaty, bonus oraz saldo całkowite. Aby wypłacić bonus muszę obrócić to x3, z tego co mi się wydaje. Cały czas obstawiam mecze powyżej kursu 1.5, wygrywam, ale kwota, którą trzeba obrócić pozostaje taka sama. Co mam zrobić, żeby obstawić hajs z bonusu?

C 0

caerus

Użytkownik
Jak przeniesie srodki do innego produktu to straci bonus. Nie masz mozliwosci aby wybrac za ktore srodki stawiasz zaklady. System pobiera stawki automatycznie i zawsze bedzie pobieral najpierw ze srodkow wlasnych, a dopiero pozniej z konta bonusowego i tak az do zakonczenia obrotu. Jezeli stawiasz zaklady po kursie 1.50 lub wyzej to pamietaj, ze sa rowniez inne warunki, ktore nalezy spelnic. Na przyklad:
- zaklady postawione na handicapy azjatycki i azjatycka sume goli nie wliczaja sie
- zaklady w przypadku ktorych skorzystales z funkcji Zamknij zaklad (Cash Out) nie wliczaja sie

Do góry Bottom