>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Obstawianie W Berfair .. Prosze o pomoc :(

kantor10 0

kantor10

Użytkownik
Chcialbym wplacic pieniadze do betfair bo maja atrakcyjna oferte ale nie potfarie rozszyfrowac tego buka ????

Powiedzmy ze obstawiam mecz Bolton-Aston Villa .. Mam 3 opcje grania na bolton :roll: Czym sie rozni jak zagram na numer 1,2,3 ?? Czy to sie rozni tylko kursami.. Nie wiem o co w tym chodzi :p Prosze o pomoc ???? Dziekuje z gory ????

lolek1 0

lolek1

Użytkownik
To jest giełda zakładów...
1,2,3 to &quot;bukmacherzy&quot; i ich propozycje...obstawiasz tam gdzie najwyższy kurs na zwycięstwo, logiczne :p

T 9

tosterkm

Użytkownik

mam kilka pytan co do betfair:
1) na Tottenham najlepszy kurs 2,1 (ten zaznaczony kolorem) to jak postawie kase na to i Tottenham wygra to jestem do przodu, tak?
2) czy wygrana sie liczy tak samo jak u zwyklych bukow? tzn 2,1*100€=210€ no i od tego jest prowizja pobierana przez gielde w wysokosci zalozmy 5%, wiec tak naprawde mamy: 210€-5%*(210€-100€)=210€-5%*110€=210€-5,50€=204,50€
czy:
210€-5%*210€=210€-10,50€=199,50€ ???
3) jak to jest z zakladami &quot;Nie wygra&quot;? mam rozumiec ze jest to zaklad przeciwstawny do wygra? czyli jak nba Tottenham jest kurs (najwyzszy) 2,1, a wg mnie Tottenham nie wygra tego meczu to moge postawic &quot;Nie wygra&quot; po kursie 2,12, czyli cos jak u zwyklego buka X2 tak? &quot;nie wygra&quot; przeciwko remisowi to tak jakby 12, a przeciw zwyciestwu gosci - jak 1X?
obawiam sie ze sie myle, wiec prosze o wyjasnienie, jak to jest, takze jesli chodzi o zaklady na ilosc goli czy dokladny wynik
4) czemu w &quot;Niew wygra&quot; jako najlepszy (zaznaczony kolorem) oznaczony jest zaklad o najnizszym kursie?
z gory dzieki za pomoc
pozdrawiam

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Na dwa pierwsze pytania odpowiem bo jestem pewny
1. Tak, klikasz 2.1 i podajesz stawkę. Wówczas gracz na Tottenham
2. Od wygranej pobierana jest prowizja. 5% jest na początek. Czym dłużej i częściej grasz tym prowizja jest mniejsza.

T 9

tosterkm

Użytkownik
prowizja jest od wygranej czy od zysku, tzn stawiam 100€ i wygrywam 210€, prowizja to 5% od 210€-100€=11€ czy od 210€???

Do góry Bottom