>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Obstawianie to PASJA/Oni grają dla MNIE:).

G 7

gacek810

Użytkownik
Witam was na moim blogu. Niniejszy blog zamierzam prowadzić w ciekawy sposób który nie będzie tylko typowym blogiem związany stricte z bukmacherką ale będzie w nim także sporo ciekawostek, humoru i innych ciekawych wpisów. Długo zastanawiałem się jakim tematem nazwać mój kącik i doszedłem do wniosku że pierwszym członem będzie pasja a drugim przekształcenie bardzo znanej piosenki zespołu weekend, ma mieć to wpływ na jak najlepsze obstawianie i wyczuwanie udanych spotkań. Nie długo zapodam mecze które będę obstawiał. Także tyle narazie i pozdrawiam ???? .

G 7

gacek810

Użytkownik
No to zaczynamy. Dziś bez analiz tylko wykaz meczów które obstawiłem. Zaczynamy od 4kuponów oto one:
1.
1.Newcastle:Stoke 1
2.Hanover:Eintracht 1x
3.Pogoń:piast 1x
2.
1.Fc Basel:YB Berno 1
2.Hibernian:Harts 1x
3.Ac Parma:Torino 1x
4.Lazio:Fiorentina 1x
3.
1.Górnik:Lech x2
2.Vorlska:Szachtar 2
3.Volyn: Dinamo 1x
4.
1.Millwal:Blackburn x2
2.Lokomotiv:Minor x2
3.CSKA S:Charnomorets x2

G 7

gacek810

Użytkownik
Dziś przeglądając tabelę 2 ligi Holenderskiej, czyli Erste Divisie natknąłem się na ciekawe statystyki pewnego zespołu mianowicie tą drużyną jest 13 w tabeli Emmen, co mnie takiego zaciekawiło u tej drużyny a więc to że wygrała 4mecze z rzędu w tym na wyjeździe z mocnym 4 w tabeli Maastricht. W dzisiejszej kolejce wspomniany Emmen gra na wyjeździe z 5 w tabeli Grafschap, zespół dzisiejszych gosp ostatnie 4meczy, kolejno, 2przegrał,raz wygrał i raz zremisował. Tak więc uważam że warto dziś postawić w stronę gości, kursy są dobre na nich bo wg buków gospodarze czyli Grafschap są faworytem tej potyczki także na Emmen spokojnie obierzemy kurs powyżej 4zł na wygraną a powyżej 3zł na remis. Ja zagrałem ten mecz w taki sposób że postawiłem dwa osobne kupony na 1. dałem remis a na 2zw gości, buk w którym obstawiam mecze to bet at home i zestawienie prezentuje się następująco:
oba kupony po stawce 5zł
1.Grafschap:Emmen x- do wygrania 18,00zł
2.Grafschap:Emmen 2- do wygrania 23,75zł
4:1 brak wygranej⛔
tak więc za oba kupony zapłaciłem 10zł, w przypadku remisu zyskam 8zł a w przypadku wygranej gości 13,75zł. Tak więc myślę że dobrze pograć dziś w ten meczyk.

G 7

gacek810

Użytkownik
Na dziś jeszcze jedno spotkanie, tym razem ekstraklasa Turecka. Mecz 8 i 13 drużyny w tabeli.
Eskisehirspor:Elazigspor x,2 oba kupony po 5zł każdy.
remis- 17,50zł wygrana gości -27,50zł
remis 2:2 wygrana 17,50zł✅

G 7

gacek810

Użytkownik
Dziś trochę porządziłem i postawiłem sporo meczów, najwięcej w ogóle w całej mojej bukmacherskiej historii. Mam nadzieje że się wzbogacę ???? . Rożnie stawkowałem od 1,20 do 2zł każdy to pojedyńczy kupon. Oto lista dzisiejszych meczów: mecze x,2, x,1 to dwa onddzielne kupony, na jednym jest x a an drugim 2 abo 1 oraz x
1.Lorient:Brest x,2 4:0⛔
2.Montpelier:Troyes x,2 1:1✅
3.Bremen:Furth x,2 2:2✅
4.Korona:Ruch x,2 2:1⛔
5.Lech:Bełchatów x,2 0:0✅
6.Blackpool:pettersbourgh x,2 -2ang 0:1✅
7.Midelsborough:Birmingham x,2- 2ang 0:1✅
8.Lokomotiv:Cska Sofia 1,x- 1buł 0:2⛔
9.Slavia:Cerno more x -1buł 1:0⛔
10.Istra: Dinamo Zagrzeb 1,x 0:0✅
11.Slavia:Liberec 1 3:1✅
12.Lens:Auxere x,2 1:0⛔
13.Nijmegen:Herenveen x,2 1:3✅
14.Silgo:Bray x,2 -1irl 3:0⛔
15.Amkar:Alania x 5:1⛔
16.Kuban: Dinamo 2 1:1⛔
17.Aik:Syrianska x -puchar szw 2:0⛔
18.Halmstad:Orgryte x,2 -puchar szw 2:1⛔
19.Brescia:Bari x,2 -2wło 1:1✅
20.Aik Larnaca:paralimi x,2 -1cyp 5:0⛔
9/20 - no cóż szkoda że nie więcej ale załamany nie jestem ????

G 7

gacek810

Użytkownik
Na dzisiaj ????
1.Touluse:Bordaux x,2
2.Osassuna:Athletico 1,x
3.Napoli:Atalanta x,2
4.Hradec:Sparta 1,x
5.Atromitos:Asteras x,2
6.Kerkrya:Olimpiakos 1,x
7.Śląsk:podbeskiedzie x,2
8.Groningen:Twente 1,x
9.Elfsborg:Gais x,2
10.Kayserispor:Galatasaray 1,x

G 7

gacek810

Użytkownik
wielko-czwartkowe granie;)
Dziś pozwoliłem sobie puścić takie zestawienie dwóch meczyków;)
1.Podbeskidzie:Korona (-) 1- argument, gosp walczą zacięcie o pozostanie w ekstraklasie, goście raczej nie muszą się tym martwić.
2.Arka:Kolejarz 1x(+)- argument, gosp będą chcieli zmazać blamaż z Łęcznej gdzie przegrali ostatnio z miejscową Bogdanką 1:2, po za tym zespół gości ma słabe statystyki wyjazdowe.
te dwa meczyki w formie jednego kuponu za 10zł⛔ niestety zawiodło Podbeskidzie

G 7

gacek810

Użytkownik
Na dziś. Moje dzisiejsze mecze skierowane ku zespołom chcącym uniknąć spadku gdyż już powoli w niektórych ligach sezon dobiega końca i zostało kilka kolejek.
1 kupon, singiel- Aston Villa:Liverpool 1 za 5zł
2 kupon, debel- Fenerbachce:Akishar x2, Glazigspor:Genclerbirligi x2 za 5zł

Do góry Bottom